Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım daha ne kadar çalışcamm yoruldum :97:

5. mart kedisi. hayırlı olsun canım çok sevindim

inşallah mart kedilerinin devamında olursunuz kızlar darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah

herkese günaydınlar

bekleyiş tebrikler çok güzel değerin darısı bizlerin başına inşallah

buda benim tablom bugün çatlatma iğnesi vuruldum bunu yazacak yer yok galiba

inşallah cnm darısı sizinde başınız inşallah çatlama iğneside yapılmışken güzel güzel çatlasında yumoşun bebişin içine girsin inşallah darısı hepinizin başına inşallah

33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın arkadaşlar daha kaç gün çalışmalıyım inş.çatlamıştır artık

canım kendini kasmadan birgün ara ver 2 gün çalış bir gün ara ver 2 gün çalış ben öyle yaptım ama hiç yumurtlama günümmü diye düşünmedim çok sıkıntı çekiyoduk çünkü aklımıza bile gelmedi arkadaşımız öldü eşim cenazeye gitti yıkıldık aklımızı bebek fikrine veremedik ama geldi en üzgün zamanınmızda en sıkıntılı günümzde bize biraz moral vermeye geldi ve hiç belirti bile vermedi hala da ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne baş dönmesi ne sık idrara çıkma hiç birşey yok bu kadar belirtisiz bi hamilelik olmasıda beni çok korkutuyor açıkçası inşallah bu tablonun sonunda sende hamile kalırsın sağlığıyla

Günaydın kızlar... Nasılsınız?

Bugün benim beklenmeyen adet günüm. Gelmez inşallah ve de değerim katlanır sağlıkla inşallah. Kan testi yaptırmaya merkeze inecektim. Ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi, sürekli uyuyorum.

Yeni hamilelerimiz nasıllar?Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

Kızlar Allah izin verirse ve hamileleiğim sağlıkla devam ederse inşallah size her gün dua edeceğim. Zaten hep dualarımdaydınız. Şimdi daha çok edeceğim inşallah. Biliyorsunuz bana pko teşhisi konulduğu ve eşimin morfolojisi kötü, tüp bebeğe mi yönelsek dediğimiz ayda hamile kaldığımı öğrendim. sonuçta pozitifi görmek bile benm için çok önemli. Allah'ıma şükürler olsun. İnanıp tevekkül ettiğimiz vakit ne denilirse denilsin Allah ol dediği vakit oluyor. İNşallah sizlerin de son ateş tablolaları olur da bebişlerimizden konuşuruz hepimiz.

canım inşallah değerin katlanır sağlıklı bi hamilelik süreci geçirir kucağına alırsın yavrunu en umutsuz zamanda geliyor bebekler ben bunu anladım sanırım zamanıı bekliyorlar gerçekten en güzel zamanda gelip moral oluyorlar umut oluyorlar bizlere inşallah olmayanlarında hemen olsun bizlerede sağlığıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

ayy arkadaşım inş.hamile kalırım 2 aşılamanın sonu hüsran olunca birazda bıkkınlık oluyor bakalım bu ay çok çalışıyoz dersimize ama hamiş kalırım kalmam çok mühim değil zmanında adet olmak bile ümit verici benim için

yorum yapıcak yok muuu

canım tablonun diğer ayla aynı olmasını bekleyip sıkıntı yapma her ay atteşinde değişiklikler oluyor ben yumurtladıktan sonra 36.6 sonra 36.4 e düştü 2 gün sonra tekrar yükseldi hiç belli olmuyor ateşin işi inşallah bu tablon son tablon olur sende hamileyimmm haberi verirsin bizlere yumurtlaman olmuş ateşinde güzel gidiyor maşallah stres yapma olurmu ben daha önce 36.8 adet bile oldum bu ay 36.8 le hamile kaldım bi ay yüksek giderken ateş bi ay daha alçak değerlerde seyredebiliyor ben hamile kalmadan önc hep 37.0 derece göreceğimi düşünürdüm hamileyken ama değerler önemli değil önemli olan düşmemesi

inşallah hamile kalırsın cnm ben bu ay herşeyi bırakmıştım geçen aydan folicplus u bile bırakmıştım şimdi yine başladım ne kür ne bişey iç düşünmedim evide taşıyoruz ne yapacağız sıkıntısı stresi bile vardı üzerimde

merhaba arkadaşlar...
nasılsınız???
yeni hamile arkadaşlardan ne haber...
kıvırcık canım progestan başlasan nasıl olur...

canım nasılsın???
moraller nasıl???
görüşemiyoruz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…