• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atesın gayet ıstıkrarlı devam edıyor hayırlııs bakalım sonuda guzel olur ınsallah

canım reglıne 3 gunun var ve ff dogru gune cızgı cektıyse senın dpo 8 gun olacak demektır
o da sankı kısa bı sure degılmı
bence sen bu ay gec yumurtladıgın ıcın 3 gun sonra reglın gelmeyebılır

benımde normalde 28 de olurdu
bu ay 17 de yumurtladım ve dpo 14 surdu 31 de geldı regl

hayırlısı bakalım 3 gun kaldı dıye sartlandırma kendını bence ama
bende anlamadım doğrusu o yüzden size sorim dedim.tablodan zaten hiçç anlamıyom :1:
regline 3 gün yok yumurtlamadan sonra 5. gündesin ateşine göre yani regline 9 gün var yani öyle olması gerekiyor:26: ateşin ortalamanın üstünde seyrediyor 3 gün sonra yani 26. günde 0,1 derece bile olsa yükselmesi gerekiyor:44:

ya canım benim anlamadığım reglim hiç bir zaman 28 günü geçmediği gibi aylardır da 25-26 günde bir oluyorum.zaten 18.ci güne çizgi çektiğinde de şaşırmıştım.bakalım hayırlısı ama ben 2 gün sonra test yapmayı düşünüyordum.

selam kızçalar kaçırdığım bihaber var mı bir kaç gün giremedim

öylemi canım ay inşşş aynı anlarda güzel haber alırız inşş benim 17ncı günde olmuş olabilirmi tafcım sence iki kez yumurtlama :26::26::26::26:

iki kez yumurtlama gibi durmuyor ama tabi ben ateşten anlaşılıyor mu iki yumurtlama onu da bilmiyorum:44: özellikle 19 günden sonra ortalamanın üstünde seyretmiş ateşin o yüzden 19. gün yumurtlamışsın diyebiliriz. iki kez yumurtlasan bile 19. günü baz al öyle hesapla adet gününü:29:

iki kez yumurtlama gibi durmuyor ama tabi ben ateşten anlaşılıyor mu iki yumurtlama onu da bilmiyorum:44: özellikle 19 günden sonra ortalamanın üstünde seyretmiş ateşin o yüzden 19. gün yumurtlamışsın diyebiliriz. iki kez yumurtlasan bile 19. günü baz al öyle hesapla adet gününü:29:

zaten 19 u baz aldık ff de 19 çekti tekrar :1::1::1: 19 da çalışma var 17 de var bide 23 de yaptık inş yakalamışımdır:97::97::97::97::97::97: 8 nisan geçmesini bekliycez :16::16::16: zaten ateşim 27 nci günden başlar belli etmeyede az çok tanıdık ateşi :60::60::60::60::60::60:

ya ben ne tablogörebiliorm ne de sayfaları açabiliorum bunu bile zor yazıorum,internet bağlantımız kapanacak smile dı şimdi ttnet olacak ,öldürdü bu smile bizi

iki kez yumurtlama benim tablomda vardı,bir iki kademe yükselior sonra tam yükseliş gelior senin tablonu tam göremedim şimdi ama bence senin günün 17. gündü dünden öle hatırlıorum tabi yanılabilirim de :)

cara dün ne söylemiştim hatırladın mı :)

doktora normalde takip için gitmeliydin zaten bence de kontrol ettirebilirsin

kist olsa çizgi olmaz tablonuzda ateş alt seviyelerde öylece gider gelir,çizgi varsa kist yok merak etmeyin

bekleyişcim nasılsın,her şey yolunda mı

Canım kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyor mu? Bu dönemler bir daha geri gelmez, en güzel günleriniz sizin, eşin yanında olmalı. Akşam eve geldiğinde karnına elini koyup bebişiyle konuşması hem bebek hem babası için gerekli değil mi? Kayınvaliden anlayışlı olmak zorunda. Hamile bir kadını eşinden kimse ayıramaz. Çok üzüldüm şimdi. Allah nasip ederse bebişini kucağına aldığında çok farklı bir duyguyu tadacaksın ama bu ilk günler bir daha geri gelecek mi? Bebeğin bu stresten ve üzüntüden etkilenebilir, Allah korusun. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun. Sebep ne bilmiyorum ama hamile bir kadını eşinden ne sebeple olursa olsun kimsenin ayırmaya hakkı yok. :20:

canım bebeğini düşün lütfen stres yapma, kendi evinize taşındığınızda her şey düzelecektir sabırlı ol..dualarımız seninle tatlım..

canlarım yaaa sıkıntı yapmamaya çalışıyorum kayın validem hamile olduğumu biliyor ama oğlumda oğlum diye tutturdu bebeğimi öğrendiğim gün sevindik ertesi gün böyle yaptı sevinemedik bile eşimle bebeğe sahiplenmeyi planlıyo şimdiden eşimi babaannesi almış vermemiş diye benim bebeğimi götüreceğimi oğlunu ondan ayıracağımı falan söylüyo demediği laf kalmadı bende bu laflarını unutma ben unutmayacağım gün gelecek hatırlatacağım bu sözleri dedim çıktım geldim eşim hergün arıyor biyerin ağrıyormu falan diye ama yetmiyor 6 gün sonra gelecek inşallah fazla takmıyorum ama bebeğim daha önemli:49::49::49:

canlarım yaaa sıkıntı yapmamaya çalışıyorum kayın validem hamile olduğumu biliyor ama oğlumda oğlum diye tutturdu bebeğimi öğrendiğim gün sevindik ertesi gün böyle yaptı sevinemedik bile eşimle bebeğe sahiplenmeyi planlıyo şimdiden eşimi babaannesi almış vermemiş diye benim bebeğimi götüreceğimi oğlunu ondan ayıracağımı falan söylüyo demediği laf kalmadı bende bu laflarını unutma ben unutmayacağım gün gelecek hatırlatacağım bu sözleri dedim çıktım geldim eşim hergün arıyor biyerin ağrıyormu falan diye ama yetmiyor 6 gün sonra gelecek inşallah fazla takmıyorum ama bebeğim daha önemli:49::49::49:

canım ya kayınvaliden mi oğlundan ayırcan beni diyo ay ne biçim insanlar ya allah ıslah etsin ne diyim hem hamılesin seni üzmesinler :57::57::57::57::57:

Son düzenleme:

allah yardıncın olsun canım ellerle uğraşmak çok zor hele bide kıskançlık varsa arada çok zor oluyo eşin gelsin hasret giderin inş.sorunlarınız çözülür eşinde ilgili zaten allahım size ne güzel günler gösterecek bebişinle eşinle :46::46::49::49:

canım ya kayınvaliden mi oğlundan ayırcan beni diyo ay ne biçim insanlar ya allah ıslah etsin ne diyim hem hamılesin seni üzmesinler :57::57::57::57::57:

ewet cnm yaaa 3 oğlu var ama taktı kafayı bana ne istiyo anlamıyorum beni bırakma nolursun diye yalvarıyo oğluna resmen bende çok sinirlendim çıkıp geldim gelecek eşim o yok yanımda bebişe bişey olursa gitmeseydin olmazdı diye tutturur bide tamamen sorun allah bana bağışlasın bebişimi sağlığıyla büyümesini kucağıma almayı nasip etsin bütün hamilelerimizinde kucağına almayı nasip etsin Amin

allah yardıncın olsun canım ellerle uğraşmak çok zor hele bide kıskançlık varsa arada çok zor oluyo eşin gelsin hasret giderin inş.sorunlarınız çözülür eşinde ilgili zaten allahım size ne güzel günler gösterecek bebişinle eşinle :46::46::49::49:

Amin cnm hemde ne kadar zor ellerle uğraşmak anneme bile bi ton laf söyledi oğlumun yakasından düş diye annem ne diyeceğini şaşırdı daha evlendiğimizden beri hiç evime gelmedi sadece taşınırken gelmişti şimdi evden çıkarken geldi bide ne biçim insan anlamadım yaaa sinirlerimi bozuyo iyice :57::57:

ewet cnm yaaa 3 oğlu var ama taktı kafayı bana ne istiyo anlamıyorum beni bırakma nolursun diye yalvarıyo oğluna resmen bende çok sinirlendim çıkıp geldim gelecek eşim o yok yanımda bebişe bişey olursa gitmeseydin olmazdı diye tutturur bide tamamen sorun allah bana bağışlasın bebişimi sağlığıyla büyümesini kucağıma almayı nasip etsin bütün hamilelerimizinde kucağına almayı nasip etsin Amin

Amin cnm hemde ne kadar zor ellerle uğraşmak anneme bile bi ton laf söyledi oğlumun yakasından düş diye annem ne diyeceğini şaşırdı daha evlendiğimizden beri hiç evime gelmedi sadece taşınırken gelmişti şimdi evden çıkarken geldi bide ne biçim insan anlamadım yaaa sinirlerimi bozuyo iyice :57::57:

ay canım ya kıyamam neden böyle bu insanlar oğluna madem bağlı idi evlendirmeseydi alsaydı oğlunu o koynunaaaaaa tövbe tövbe gıcık oluyorum bu tarz insanlara Allah bilir ona yapacağını eşin şu an annesiylemi :96::96::96::96:

sağol cnm bakalım neler olcak hayırlısı

sende aşılamayamı başlıyosun allah inş yüzünü güldürsün canım :16::16::16::16:
evet canım ınsallah nisan 28 i gibi guzel haber verebılırım bende hayırlısıyla :21:
valla canım benim bildiğim hamileler vr yeni sanırım 5 di ama benim hatırladığım
bekleyiş, sevdabilge, kıvırcık isimli arkadaşlarımız :49::49::49::49::nazar::nazar::16::16::16:

ayy valla 5 hamıle vardı evet derya,bekleyıs,sevdebılge,yuba,sweetbaby sanırım
ama sen kıvırcıkta yazmıssın Allah soyletmıstır ınsallah
o suan 2-3 gunu var beklıo reglını
regl olursa ınsallah ıkımızde bu ay asılama olucaz onla
ama ınsallah olmaz regl :16:

KIZLAR ya benim yumurtam çatlamış tı doktora 20. gün gittim
ama ateşim yükselmiyo hiç nedendir :((((

bekleyiscim sabrını takdir ettim. Maşallah. Takmamaya ve bebeğini düşünmeye devam et. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelik süreci geçiririz. Diğer arkadaşlarımızın da hamilelik haberlerini alırız ve mutluluğumuz daha da artar. Hepimiz bebişlerimize odaklandık ve görüyorum ki bir çok zorlukla mücadele ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dua ile canım...

tbenn canım kıvırcıkta hamile yazınca uçtum sevinçten
hemen kvrckın profiline baktımm yazdığı mesajlara
ama hamile değilmi :26:
ama bellimi olur kısmet belki gelir bebeği
benim bu ay ümitli olduğum tüm arkadaşlar hamile
kıvırcık serpil yada tben üçünüzden biri içimden geçiyor hamile haberinizi alcaz

Back
X