ilahi sende hala paniksin yani:))
sana 4-5 günlük vip vermiştir hediye olarak ff
eee oldu memenide görsün tövbe

canım sen kötü anne değilsin tam tersi iyi annesin ki bebeğinin doymadığını düşünüp bolca emzirmişisn o da fazlasını kusmuş, iki saatde bir emzir mutlaka canım, sık sık emzirmen gaz sıkıntısı olarak döner size 20 günlükken başlar gaz sıkıntısı biliyorsundur, inşallah olmaz kuzunda, o şimdi doyduğunu bilmez sık sık ister meme hem sana yakın olmak içinde ister, o yüzden iki saatden önce verme canım, zaten emmesi yarım saatden fazla sürer dinlene dinlene emer çabuk yoruluyor onun minik çenesi:) o aralarda mutlaka gazını çıkar canım, gaz sancısı çekmiş bir yavrunun annesi konuşuyor:) sen bunları zaten biliyorsundur okumuştursun gerçi:) birde canım kusması fışkırma şeklide değilse hiç endişelenme

sen süper bir annesin
Canım bugün yarın çatlar senin yumurta bu akşamı değerlendir mutlaka
Canım 21 inde gidicem doktordan menün kalmazsam özelde ki kendi doktoruma gidicem:) son kararım budur:)
çok güzel canım
kuzum kabızlık uzmanlık alanım oldu:) oğlumdan dolayı, siyah kuru erik süper canım bu konuda, pırasa ve ıspanak zeytinyağlı olacak pirinç koymuycaksın süper rahatlatıyor:) kuru incir mutlaka ye,gün kurusu kayısı ama bunları dönüşümlüm ye ki vücut alışmasın hemen, muz patates çok çok az tüketmen lazım canım, ekmeğim tam buğday olsun mutlaka, ben aklıma geldikçe yazarım sana, bunların hepsini oğluma uyguladım, prebiyotik ve probiyotikli yoğurtlarda iyi
oyyy fean olmuş canım geçmiş olsun
hayırlısı olsun inşaallah
canım özeller gerçekten pahalandı, bence bu doktordan memnun kaldıysan git, nete adını yaz hakkındaki yorumları oku
iyi yapmışsın canım iyice dağıtsaydın kafanı, ateş girmediğin için böyle oynama tablonla ateş girince eskisi gibi olur
iyiyim canım, artık sadece sabahları giriyorum çok zaman geçiriyorum çünkü nette:)
çok şükür canım gözün aydın
Canım biraz daha bekle bakalım
kist oluyorsa yumurtan çatlamıyordur bunun için tedavi görmen gerekebilir
olur canım neden olmasın
günaydın canım