Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim;)) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti ;)) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. sevdiler vs. zaman gecti biraz. sezeryanin planli oldugunu duyunca kvler bozuldu. her arayana bizi sikayet ettiler. sonra da bize niye haber vermediniz dediler. biz size soylemeyecegimizi soylemistik dedik. zorla saat 22:00 de evlerine yolladik kiii benim annemler coktan gitmislerdi rahat edeyim diye. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim. sabah kvler damladi. bebek ve ben iyi olunca eve gidin dediler geldikkkk.
ben dusundugumun aksine kv dahil kimseden kiskanmadim bebegimi. herkese iyi davrandim. gelen giden bitmedi ki hep esimin tarafi. laf anlamayanlar ama kizmadim. sonra ne mi oldu :47: :47: kp nin abisi geldi.ben odadayim. dediki adam "ben olsam bana haber vermeden doguma gitmenize bozulurdum". karisi da "hem annenlerinde ilk hevesi" bs diye esime yuklendiler. ben odada deliye dondum.kalkamiyrm cnm yaniyr. kv de "aaa evet.kimseleri yokmus gibi gittiler" diyince gozum dondu. sadece benim annem "birakin cocuklari bildikleri gibi yapsinlar. asil onlarin ilk hevesi. herkes kendi cocugunda aldi ilk hevesini" dedi. kocam da "biz boyle karar verdik" dedi. derken kv esimle yanima geldi. parmagimi sallayarak kaslarimi cattim "sen ne yaptim oyle" dedigimde kv "ben bisi demedim. onlar konusuyrlar" dedi. yalanci. ben de "ben herseyi duydum. boyle dedin. sen annesin. nasil oglunu ezidirirsin. oldu mu bu yaitigin " dedim. agzini acamadi. esimde yuklendi annesine. ohhh iyi oldu.
son durum su: her gun bize geliyrlar. kv anneme cok kotu davraniyr. hic annemle beni birakmiyr. hatta anneme dikisimi gosterirken (bir yeri aciyordu da).hemen gizlice gelip bakiyr utanmadan; bebegi annemden kiskaniyr kadin, annemin yaptigi her ise karisiyr. gece kimse kalmiyr ben de istemedim. ama en az 5 kere sizee kalayim diyr. kp de evden cikmiyr ki rahat gezemiyrm. ama Allh oyle bir sakinlik verdi ki bana, kv umrumda bile degil.

Canimm merak ettim cutemmm dogurdumu diye almissin mis kokulunu kucagina gozun aydin,yazdiklarini aglayarak okudum cook duygulandim cookk,hayatinin en guzel donemine girdin yurudugunu,buyudugunu,okula gittigini,askerligini,evliligini,torunlarini hepsini rabbim gormeyi nasip etsin insaallaahh,diger hamilelerimizede rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah darisida ben ve benim gibi iliklerine kadar isteyen arkadaslara olsun insallah.
Kayinvalide basla.is kiskancliga hic sasirmadim:9:sakinligini koruyor olmanda cok guzel ohh pasan koynunda gerisini koy cuvala:9:
Yigenimizide benim yerimede kokla ve op lutfen,rabbim onu nazarlardan korusun:nazar:
Bizleri unutmadigin dualarini esirgemedigin icin tesekkur ediyorum canimm benimm Allah razi olsun:16:

Canimm merak ettim cutemmm dogurdumu diye almissin mis kokulunu kucagina gozun aydin,yazdiklarini aglayarak okudum cook duygulandim cookk,hayatinin en guzel donemine girdin yurudugunu,buyudugunu,okula gittigini,askerligini,evliligini,torunlarini hepsini rabbim gormeyi nasip etsin insaallaahh,diger hamilelerimizede rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin insallah darisida ben ve benim gibi iliklerine kadar isteyen arkadaslara olsun insallah.
Kayinvalide basla.is kiskancliga hic sasirmadim:9:sakinligini koruyor olmanda cok guzel ohh pasan koynunda gerisini koy cuvala:9:
Yigenimizide benim yerimede kokla ve op lutfen,rabbim onu nazarlardan korusun:nazar:
Bizleri unutmadigin dualarini esirgemedigin icin tesekkur ediyorum canimm benimm Allah razi olsun:16:

saol cnm. duan icinde amin ;)

kızlar azönce burun kanaması ile uyandım,halada genzime akmaya devam ediyor,ateşime gelince göze görünür bi yükselme olmadı,gögüslerim agrıyor ,http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
genzine akıtma, başını öne eğ ve burun kemiğinin başladığı yere yani burun köküne baskı yap. Gazlı bez ya da benzeri bir şeyle de burun deliklerine tampon yap canım. Geçmiş olsun. Baskı yaptığında duracaktır büyük ihtimal. ama tamponu hemen çıkarma, baskıyı da hemen bırakma.
Ateşin için de normal diyorum, birkaç gün daha böyle zigzaglar yapabilir, önemli olan 3-4 gün sonrası :34:

:16:Günaydın canlar Günaydın:16::16:
günaydın tatlım :54:

HERKESLERE GÜNAYDIN:54:

rahatla rahatla, biliyorum söyleyene kolay sana zor ama, rahat olmak zorundayız. Birimiz evhamlanınca, diğerimiz sakinleştirmek zorundayız :34: yoksa zaman geçmez böyle. Ben hala arada göğüslerimin acısı geçince, sabahları ateşimi ölçüyorum :1: Bakıyorum normal, heh tamam deyip rahatlıyorum :9:
ilahi sende hala paniksin yani:))
anam benim ff. dpo saymaya başlamış,iyide ben bişe yapmadım niye böyle oldu bi akıl verin kızlar,bu arada gögüs agrılarım dün akşam daha belirginleşti,allahım hayırlısını versin ama leke ve gögüz agrılarım beni ister istemez heyecanlandırıyor http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8
sana 4-5 günlük vip vermiştir hediye olarak ff
darisi sana guzelim. bir avazda insallah ;))

benim kv dengesiz yavrum zaten. emziriyrm oglani cat kapiyi aciyr, anne kapat babam var diyrm. amannn bisi olmaz diyr. yani kp mememi gorebilir ona gore :47:
neyse zaten cinsliklerini artirarak devam ediyr. oglum sabaha kustu uyuyamadik. ben de cok agladim. kotu anneyim bakamiyrm diye. bi size bakayim dedim gunaydin diyim.dedim.
eee oldu memenide görsün tövbe:47: canım sen kötü anne değilsin tam tersi iyi annesin ki bebeğinin doymadığını düşünüp bolca emzirmişisn o da fazlasını kusmuş, iki saatde bir emzir mutlaka canım, sık sık emzirmen gaz sıkıntısı olarak döner size 20 günlükken başlar gaz sıkıntısı biliyorsundur, inşallah olmaz kuzunda, o şimdi doyduğunu bilmez sık sık ister meme hem sana yakın olmak içinde ister, o yüzden iki saatden önce verme canım, zaten emmesi yarım saatden fazla sürer dinlene dinlene emer çabuk yoruluyor onun minik çenesi:) o aralarda mutlaka gazını çıkar canım, gaz sancısı çekmiş bir yavrunun annesi konuşuyor:) sen bunları zaten biliyorsundur okumuştursun gerçi:) birde canım kusması fışkırma şeklide değilse hiç endişelenme:34: sen süper bir annesin:54:
hepinize günaydın mulu bir hafta olmasını diliyorum..
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...

geçmişi okuyamadım malum pazartesi işler yoğun bugün..
biraz işim var halledip dönüyorum..

bu arada tablomuda ekleyim...http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Canım bugün yarın çatlar senin yumurta bu akşamı değerlendir mutlaka
Naber sekerler???
Cute arada ugruyorsun ne guzel ozletmiycen kendini bidigini kokla bizim yerimize de oyy misss kokuludur o simdi kucuk pasa...oyyy yerim ben onuu...kv.lere takma cnm sıkma canini...hem bebis kustu diye aglamak kiz daha yolun basindasin bunun dis cikarma huysuzluklari var hastalanmalari varr ooo buyunceye kadar sen her seferinde aglarsan Ohooo:1::1::1: cok bilmis bilmis konustum bakalim ben napicam pasaciklaaa:52::52::52: acikip aglarsa ben de aglarim her haall:52::52::52::52:

Eflos cnm naber??karar verdinmi ne zaman gidicen dk???

Boran happy tablolarinizin sonu bebis olsun cnm Insallah.
Happy cnm igneden artik cok gecmis neden yapmiyorsun test? Atesin dusmus sonra biraz cikmis eflalimde de boyle oldu galiba..hadi hayirlisi canimmm:16::16::16:

Benim dk tel.nu acmiyo gicik oluyorum resmeeenn:47: kabizlik cekiyorum bi ilac bi yontem sorucam 3gundur acmiyo bu telefonuuu cildiricam
Canım 21 inde gidicem doktordan menün kalmazsam özelde ki kendi doktoruma gidicem:) son kararım budur:)
çok güzel canım
Cnm senin hftalarda vardi rht cikamama sorunu ama fitil falan idare ediyordum ama 27hftadan sonra feci hal aldi..sukur acti tel.nu bi ilac dedi oksuruk icin de bi surup ismi dedi mecbur artik...hicbiseyle hafiflrmiyor dedim cidden icim disima cikicak gibi oluyo sanki ustelik terlemeden 1gecede 2kez ust deyisip sbhtan da 3kez ust deyistim cok terliyorum..biran onve iyilessem rhtlarim cok huzursuzum...
kuzum kabızlık uzmanlık alanım oldu:) oğlumdan dolayı, siyah kuru erik süper canım bu konuda, pırasa ve ıspanak zeytinyağlı olacak pirinç koymuycaksın süper rahatlatıyor:) kuru incir mutlaka ye,gün kurusu kayısı ama bunları dönüşümlüm ye ki vücut alışmasın hemen, muz patates çok çok az tüketmen lazım canım, ekmeğim tam buğday olsun mutlaka, ben aklıma geldikçe yazarım sana, bunların hepsini oğluma uyguladım, prebiyotik ve probiyotikli yoğurtlarda iyi:34:
üç gündür sabahları tansiyonum düşüyor kızlar.
iş yerine geldim tansiyonum yine düştü. toparlanamadım bir türlü. derken ne var ne yok çıktı hem de odaya:52::52::52::52::52::52:
ayda bir kusan atipik bir hamileyim ben.
oyyy fean olmuş canım geçmiş olsun
sadece yumurtlamadan sonraki dereceleri yazdım.aslında her gün ölçmeyecektim kafama takmamak için.eşim ölç filan deyince diğer günleri ölçtüm işte.pek umutum yoktu zaten ama bir gün kala yükselince ateş dedim varmı diye ama yokmuş :(( bugun ateşim düştü 36.2 oldu.
hayırlısı olsun inşaallah
Kızlar ben ilk hamileligimde özelde bi doktora dvm ettim ameliyatimida o
yaptı şimdiyse o doktorunun calistigi hastane sinifmi atladi ne diyorlar kisacasi pahalilasti
bende devlette başka bi doktora gittim çokta memnun kaldim ilgisinden
Şuanda kararsiz kaldigim nokta ilk ameliyatimi yapan doktorami gitsem doğum için
Yoksa devletteki doktorami gitsem daha yeni geldi bayan bi doktor ne kadar sezeryan tecrubesi vardir bilemiyorum
Kararsiz kaldim yani ne dersiniz
canım özeller gerçekten pahalandı, bence bu doktordan memnun kaldıysan git, nete adını yaz hakkındaki yorumları oku
s.a canlar ben geldim annemlere gitmiştim kafamı dagıtıp geldim iyi de geldi adet oldum bu gün son günüm hayırlısı :16:
cutemim dogurmuş rüzgar paşayı almış kucagına ALLAHIM uzun ömürler versin ALLAH ayırmasın çokk sevindim ömrü uzun bahtı güzel olur inşşş cutemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tekrar gözün aydın güzel anne :64::64::64::64::64::64: aklım sendeydi vla mis kokulu oglunu sar bagrına gerisini boş ver kv yani kuzun senin kucagında ohhhhhhh miss misss :16:
eflalim boranım nesden nukram pnarım dgnr pınar nuseren deryam kızlarr sizlewr nasılsınızzz :16:

kızlar benm tablomda derecele numaraları yok ne olmuş ki nasıl düzelte bilirim yardımcı olabileccek bacılar varmı acaba :26:
http://www.fertilityfriend.com/home/498352
iyi yapmışsın canım iyice dağıtsaydın kafanı, ateş girmediğin için böyle oynama tablonla ateş girince eskisi gibi olur
canım göremedim seni bugun nasılsın?
iyiyim canım, artık sadece sabahları giriyorum çok zaman geçiriyorum çünkü nette:)
İkili testimin sonucu normal çıkmış kızlar, çok şükürrrr :16::nazar:
çok şükür canım gözün aydın
kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.

dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.

dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.

hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.

dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.

bugun dpo 13 teyim. kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.

ve yine bugun dpo 13 te dün düşen ateşim 1 derece yükseldi.
normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. bugun olacak gibi durmuyo.

durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?:26::26::26:

ve an itibariyle durum stabil, kahverengilikten zerre eser yok.
Canım biraz daha bekle bakalım
Kizlar antibiyotik adrti geciktirir mi ? Sizlere sorayim. 3 gun oldu adetim gecikti. Doktor adetin 3. Gunu gel test yapalim pco musun degilmisin bakalim dedi. Bende ogrenicem artik derken hala olamadim ya bugun tam 40 gun oldu. Hasta olacakmisim gibi birsey de yok sadece enfeksiyondan hafif batma var ama birde gogsum de sislikten ziyade asiri dolgunluk. Bunu ilkkez yasiyorum iste. Of yaa testte yapmak istemiyorum. :((
Cunku 4 gun onxe doktor kist gormustu sag yumurtalikta. Oyizden degilimdir :((((
kist oluyorsa yumurtan çatlamıyordur bunun için tedavi görmen gerekebilir
Kızlar ben tekrar ateş ölçecegim ama kaç gündür evimde.değilim
Adet bitince başlasam olur mu acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur canım neden olmasın
:16:Günaydın canlar Günaydın:16::16:
günaydın canım

tşk.ettim canım ama kanama durmuyor,hastaneye gidiyorum endişelendim çünki bemim burnum kanamaz,enson küçükken hatırlarım oda kurcaladıgım için kanatırdım:1:

genzine akıtma, başını öne eğ ve burun kemiğinin başladığı yere yani burun köküne baskı yap. Gazlı bez ya da benzeri bir şeyle de burun deliklerine tampon yap canım. Geçmiş olsun. Baskı yaptığında duracaktır büyük ihtimal. ama tamponu hemen çıkarma, baskıyı da hemen bırakma.
Ateşin için de normal diyorum, birkaç gün daha böyle zigzaglar yapabilir, önemli olan 3-4 gün sonrası :34:

günaydın tatlım :54:

HERKESLERE GÜNAYDIN:54:

Burnunun kemikle yumuşak doku arasında kalan yeri var ya orayı sık m bir süre öyle bekle geçer

dediklerinizi yapıyorum ama olmuyor,ya birde kafamı aşagıya egdigim halde genzime akıyor kan,iyi dr.gitmek

tşk.ettim canım ama kanama durmuyor,hastaneye gidiyorum endişelendim çünki bemim burnum kanamaz,enson küçükken hatırlarım oda kurcaladıgım için kanatırdım:1:

canım ben de aynısını yasamıştım 3-4 sene önce kanamanın tadıyla uyanmış 2 saat aralıksız sürünce acile gitmiştim.
dr lar tampon yapıyorlar. 1-2 gun tamponla geziyorsun çıkarıldıgı halde 1-2 gun içinde yeniden kanaman olursa bu kez kılcal damarları yakıyorlar, ama bu işlemi yapabilmeleri için kanıyor olması gerekiyor. kanayan damarı bulup yakıyorlar.
umarım o aşamaya kadar işin çoktan hallolmuş olur.
acil şifalar dilerim.

ilahi sende hala paniksin yani:))

sana 4-5 günlük vip vermiştir hediye olarak ff

eee oldu memenide görsün tövbe:47: canım sen kötü anne değilsin tam tersi iyi annesin ki bebeğinin doymadığını düşünüp bolca emzirmişisn o da fazlasını kusmuş, iki saatde bir emzir mutlaka canım, sık sık emzirmen gaz sıkıntısı olarak döner size 20 günlükken başlar gaz sıkıntısı biliyorsundur, inşallah olmaz kuzunda, o şimdi doyduğunu bilmez sık sık ister meme hem sana yakın olmak içinde ister, o yüzden iki saatden önce verme canım, zaten emmesi yarım saatden fazla sürer dinlene dinlene emer çabuk yoruluyor onun minik çenesi:) o aralarda mutlaka gazını çıkar canım, gaz sancısı çekmiş bir yavrunun annesi konuşuyor:) sen bunları zaten biliyorsundur okumuştursun gerçi:) birde canım kusması fışkırma şeklide değilse hiç endişelenme:34: sen süper bir annesin:54:

Canım bugün yarın çatlar senin yumurta bu akşamı değerlendir mutlaka

Canım 21 inde gidicem doktordan menün kalmazsam özelde ki kendi doktoruma gidicem:) son kararım budur:)

çok güzel canım

kuzum kabızlık uzmanlık alanım oldu:) oğlumdan dolayı, siyah kuru erik süper canım bu konuda, pırasa ve ıspanak zeytinyağlı olacak pirinç koymuycaksın süper rahatlatıyor:) kuru incir mutlaka ye,gün kurusu kayısı ama bunları dönüşümlüm ye ki vücut alışmasın hemen, muz patates çok çok az tüketmen lazım canım, ekmeğim tam buğday olsun mutlaka, ben aklıma geldikçe yazarım sana, bunların hepsini oğluma uyguladım, prebiyotik ve probiyotikli yoğurtlarda iyi:34:

oyyy fean olmuş canım geçmiş olsun

hayırlısı olsun inşaallah

canım özeller gerçekten pahalandı, bence bu doktordan memnun kaldıysan git, nete adını yaz hakkındaki yorumları oku

iyi yapmışsın canım iyice dağıtsaydın kafanı, ateş girmediğin için böyle oynama tablonla ateş girince eskisi gibi olur

iyiyim canım, artık sadece sabahları giriyorum çok zaman geçiriyorum çünkü nette:)

çok şükür canım gözün aydın

Canım biraz daha bekle bakalım

kist oluyorsa yumurtan çatlamıyordur bunun için tedavi görmen gerekebilir

olur canım neden olmasın

günaydın canım
hihihi :1: aslında çok panik değilim de, işte arada oluyor öyle :1: napalım efloş, körler sağılar olarak birbirimizi ağırlayacağız artık :9:
sağol canım, rahatladım test iyi çıkınca, çünkü onu da takmıştım kafaya geçen gün, diyorum ki eşime ya bütün uzuvlarını gösterdi ama burun kemiğini göstermedi, acaba oluşmadı mı, sorun mu var :52::53: neyse şimdi içim rahat çok şükür :16:

dediklerinizi yapıyorum ama olmuyor,ya birde kafamı aşagıya egdigim halde genzime akıyor kan,iyi dr.gitmek
git canım git, onlar daha düzgün tampon yaparlar. geçmezse de kılcal damarını yakıp durdururlar, korkma sen :34: ama bi tansiyonuna da baktır :34:

canım ben de aynısını yasamıştım 3-4 sene önce kanamanın tadıyla uyanmış 2 saat aralıksız sürünce acile gitmiştim.
dr lar tampon yapıyorlar. 1-2 gun tamponla geziyorsun çıkarıldıgı halde 1-2 gun içinde yeniden kanaman olursa bu kez kılcal damarları yakıyorlar, ama bu işlemi yapabilmeleri için kanıyor olması gerekiyor. kanayan damarı bulup yakıyorlar.
umarım o aşamaya kadar işin çoktan hallolmuş olur.
acil şifalar dilerim.
canım sen naptın, dün test yaptın mı?

hihihi :1: aslında çok panik değilim de, işte arada oluyor öyle :1: napalım efloş, körler sağılar olarak birbirimizi ağırlayacağız artık :9:
sağol canım, rahatladım test iyi çıkınca, çünkü onu da takmıştım kafaya geçen gün, diyorum ki eşime ya bütün uzuvlarını gösterdi ama burun kemiğini göstermedi, acaba oluşmadı mı, sorun mu var :52::53: neyse şimdi içim rahat çok şükür :16:

git canım git, onlar daha düzgün tampon yaparlar. geçmezse de kılcal damarını yakıp durdururlar, korkma sen :34: ama bi tansiyonuna da baktır :34:

aynen canım ağırlıycaz birbirimizi:1: işte insanoğlu bilmediğinden görmediğinden korkar, bizde görsek yavrumuzu sürekli rahat olucaz:1: kızzz onun burun kemiğini yesinler:16: dünde eşim hala ikiz diyor adam diye diye ikiz edecek şaka maka ben ne yaparım ayyyyyyy:52: çok merak ediyorum canım aslında birde hissizlik var öyle tuhafım ki tarif edemiyorum sanki ben hamile değilim, kimseyede söylemedik doktora gitmedik ya:1: annem şüphelendi hafta sonu o kokuyor bu kokuyor ıyy dedim durdum aşeriyorsun sen dedi:1: yok canım benim niye haberim yok dedim:1: binası pek olsun yersi sağlam olsun diyor:1:

Back
X