Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım

Yok canım kalkmaz onu da denedim:) bu da benim sınavım:) bundan sınav olur mu demeyin her sabah çıldırıyorum:52:

test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyiz

aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynen:52: ikinci doğunca Allah yardımcım olsun:1:

oh maşallah kuzuna:nazar: senden 20 kilo fazlayım:52:

oyyyyy yesinler onu:54:

canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum buna:54:

Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesin

arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işin

ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsiniz

şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzuna:nazar::nazar::nazar: diye diye japon ettin kızı :16: yerim onun duruşunu, farklı olacak senin kız belli :1: inşallah bir an önce düzelir duruşu canım sıkıntın gider

canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandın

evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyor:16: her akşam örterim üşüyorumda:) eşimde ben örterim oğlum sen yorulma dedi hayır ben örtücem diye ağlıyor dedim ikinizde örtün:1: babasından çok ilgileniyor:1: aynen canım eşim alışmış bekarkende öyleymiş:52:

canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsun

ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuş:1:

ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gil:47: canım madem anlamıyor sende evde onlar yokmuş gibi davran sallama hiç anlarlar belki:47:

Canım sık emzirdiğin için oluyor gaz sıkıntısı bir dene istersen iki saatde bir emzirmeyi oğlumda çok çektik çünkü

:) hayret bir şey:1::1::1:

canım tiroit engel olmaz diye biliyorum

aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)
ya ben tablo yapamdım:(((yapıyorum yapıyorum tam sona geliyorum olmuyo:((((

canım yanında içmek istemedim malum onu içince gaz patlaması oluyor mideden:60: yoksa getirtmezmiyim:23:

vaavv hadi inşallah tutmuştur canım

günaydın

canım üstteki mesaja yazdım neden getirtmediğimi:) ay sorma canım depremi oğlum 15 günlüktü kütahyadaydık deprem olmuştu çok zor gerçekten Rabbim yaşatmasın kimseye

şükür canım hafiflemiş
gördüm canım :9:

Sorma canım eşime de kızdım sen niye söylüyorsun bir şey hemen güvenliğe seslensene dedim, bu devirde dikkat etmek zorundayız maalesef haklıda olsak, korkağın anası ağlamaz derler ya çok doğru korkacaksın bu devirde, senin çocuğun var bak bir daha olacak yavrularını beni gözü yaşlı mı bırakacaksın dedim, hatta polise bildir dedim kamerada kaydı var sonuçta, içmişler kafaları iyiydi diyor belki uyuşturucu bile almışlardır
evet yaa öyle bir durumda hiç sesini çıkartmadan arabasına binip uzaklaşaydı ve hemen polisi arasaydı biraz ileride. Kimseye dayılık taslamaya gelmez bu devirde, haklıyken haksız duruma düşülüyor sonra. Allah korumuş walla efloş:26: Söyle eşine bir daha oraya parketmesin arabasını.

en bi türlü tablo yapamadım ama:((((((((
ya b

nerede takıldınız? adım adım herşey anlatılıyor aslında, her adımı doğru yaptığınıza emin misiniz? Biz de hepimiz ilk sayfadan öğrenerek fertility friends sitesine üye olduk ve tablolarımızı yaptık. Yaptıktan sonra burda herkes elinden geldiğince yorum yaptı yardım etti.

canım hamiş olabilirisn hemen test yapmalısın:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın tatlı güzel bayanlar...
benim nazlı ateş bugün uçtu gitti http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
:9::9::9:galiba olabilirimm:9::9:,kız senin ateş uçmuş yine,umarım böyle katlana katlana yükselir bebişin gelir
Canım gerçekten çok acı dün akşama kadar haberleri izledim elim başka kanala gitmedi bizim yüreğimiz dağlanıyor peki o aileler ne yapıyor o kadar zor ki... Ne desek ne yapsan nafile o acıları dindirmek için.

Dün akşam eşimde büyük bir kaza atlatmış, sabah bir sürü kızmıştım eşime öyle göndermiştim öğlen aradı akşam hazır olda sana bir şeyler alalım dedi bende erken gelirsen tabi diye sitem ettim gelicem söz dedi, akşam 9 oldu eşim geldi o sürede aramadım hiç normalde ararım kızdım yine işe daldı diye, meğer işten biraz geç çıkmış mesai arkadaşları gitmiş arabasını park ettiği yere bir gitmiş arabasının yanında ulu orta fuhuş:47: ne yapıyorsunuz lan falan demiş eşim bıçak çekmiş adam eşimde diklenmiş napıcan falan diye o arada bunları gözleyen biri daha varmış eşime arkadan gelip vurmuş düşürmüş, o arada güvenlik farketmiş neyse ki, eğer güvenlik gelmeseydi düşünmek bile istemiyorum sonunu:43::43: müdürü almış götürmüş eşimi ne olur ne olmaz ben bırakayım arabana binme takip ederler demiş sağolsun , neyse çok korktum dün o kadar üzüntünün üstüne birde çok ağlamıştım haberlere annem hep der ağıt ağıdı getirir çok ağlamayın diye aklıma o söz geldi...
ayyy canım benimm,devir bozuldu iyice bune yaa,allahım korumus,bi sadaka ver canım,annende dogru söylemiş,evet herkezin hepimizin içi yandı somadaki olaylara ama elden negelir rabbim birdaha yaşatmasın,
Nasilsiniz kizlar?

Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...

dgpnr cnm gormusun minisini gozun aydin..

nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm

Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz

Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.

lastbower hosgeldin cnm.

happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..

Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.
sagol canımm evet çok şükür rabbim tekrar verdi kuzumu bana,umarım busefer sorun yaşamam,sen nasılsınn tatlımm
Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
canımm çok üzme kendini,degeri kaç olmuş yazsana benim küçük fırlamada olmuştu 9 gün kuvezde kaldı sarılık degeri 18 19 du,sadece 1 kg.idi emzie canım bol bol emzir

Son düzenleme:
/QUOTE]canim ben diyanette çalışıyorum kur an ogretmeniyim
pek bilinen bi meslek degil bilmiyorum daha once duydun mu.

insanların en güzel şifası kuran insanlar bunun farkında,kız senin meslek nasıl duyulmuş deyil anlamadım,çok fazla var hemde çok çabuk işe alınabiliyorlar,allahım kimsenin emegini boş bırakmıyor,ben kırşehirde yaşıyorum burada kuran hocaları artı birde yardımcıları var,beni sakın yanlış anlama ama biraz abartıldı niye dersen bende kursa gittim annemde gitti benim arkadaşımda diyanete baglı hoca ama sınıflarda sadece 5 10 ögrenci başlarında 2 hoca birden sence nekadar mantıklı budurum[/QUOTE]
bence bu din hizmeti fazla olmasi iyi sevinirim bu duruma bizim burda da oyle kurs olmayan koy kasabs yok. ams fahri geneli çoğu ogrenci olmadığından kapandı ben bulundugum yerde kadroluyum koyde de kadroluydum ilk atamam orasıydi cok şükür hic ogrenci
sıkıntısı yasamadim diyanetin amacii kur an ogrenmeyen kalmasın.
bence sen iyi niyetlisin kuzum:9::9:
akşamın 10 da ne olursa olsun hoca aranmaz.:52::52::52::52:
konu hassas bi konu ağrıları geçsin kuzucuğun o ayrı mesele ama ne bileyim ben arayamazdım.

vizyon çok az kaldı sana da..sağlıkla kavuş yavruna. sabah geldin aklıma dedim napıyo iyi ki yazdın haberini alabildik.
sevindim demek ki dönüyor. benim kız da döner inş. şimdiden yavrunu bolca kucaklıyoruz ama uzaktan:52::52::52::52::52::52:

evet kuzum resimde öyle gördük ama tabi bilemeyiz. benimkisi gırgır amaçlı. sağlıklı olsun hiç önemli değil kaşı gözü.
hepimizin meleklerini allah korusun olmayan tüm arkadaşlarıma kısa zamanda nasip etsin.
moralim pek iyi değil Soma olaylarındayım aklımdan çıkmıyor. insanların çaresiz kalması çok zor. dua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
ay canim öyle hicbir olaya kotu yönüyle bakmıyorum huyum bu öğrenci de yazik belli ki darda kalmış mahçup olarak uyudunmu hocam diyerek acti.
aslında resmi olarak biz 7-24 çalışıyoruz misal Müftü bey arasa aksamin 9:00 unda gel program a gidicez dese gitmek zorundayız ama Müftü vicdanliyim hepinizin ailesi var rahatsiz etmem sizi diyo hey allahım.
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...
geçmiş olsun canım inş hemen
atlatir bebeklerde oluyr genelde allahim sifa versin.
Canım gerçekten çok acı dün akşama kadar haberleri izledim elim başka kanala gitmedi bizim yüreğimiz dağlanıyor peki o aileler ne yapıyor o kadar zor ki... Ne desek ne yapsan nafile o acıları dindirmek için.

Dün akşam eşimde büyük bir kaza atlatmış, sabah bir sürü kızmıştım eşime öyle göndermiştim öğlen aradı akşam hazır olda sana bir şeyler alalım dedi bende erken gelirsen tabi diye sitem ettim gelicem söz dedi, akşam 9 oldu eşim geldi o sürede aramadım hiç normalde ararım kızdım yine işe daldı diye, meğer işten biraz geç çıkmış mesai arkadaşları gitmiş arabasını park ettiği yere bir gitmiş arabasının yanında ulu orta fuhuş:47: ne yapıyorsunuz lan falan demiş eşim bıçak çekmiş adam eşimde diklenmiş napıcan falan diye o arada bunları gözleyen biri daha varmış eşime arkadan gelip vurmuş düşürmüş, o arada güvenlik farketmiş neyse ki, eğer güvenlik gelmeseydi düşünmek bile istemiyorum sonunu:43::43: müdürü almış götürmüş eşimi ne olur ne olmaz ben bırakayım arabana binme takip ederler demiş sağolsun , neyse çok korktum dün o kadar üzüntünün üstüne birde çok ağlamıştım haberlere annem hep der ağıt ağıdı getirir çok ağlamayın diye aklıma o söz geldi...

oyy buyuk kaza def etmissiniz geçmiş olsun allah esirgesin sadaka verin canim iyi olur.

kuzum anaokulundaysan kesinlikle kurtul çünkü anaokuluna rehber öğretmen projesi yalan oldu.
bence ortaokulları öncelikli yaz liseleri de.
zira ilkokullarda da norm fazlası oluyoruz.
sen kaç yıldır mebdesin.
canım ben 8 yıldır mebdeyim.
artık gideyim diyorum zaten sıkıldım da ortamda hiç iyi değil...
:9::9::9:galiba olabilirimm:9::9:,kız senin ateş uçmuş yine,umarım böyle katlana katlana yükselir bebişin gelir

ayyy canım benimm,devir bozuldu iyice bune yaa,allahım korumus,bi sadaka ver canım,annende dogru söylemiş,evet herkezin hepimizin içi yandı somadaki olaylara ama elden negelir rabbim birdaha yaşatmasın,

sagol canımm evet çok şükür rabbim tekrar verdi kuzumu bana,umarım busefer sorun yaşamam,sen nasılsınn tatlımm

canımm çok üzme kendini,degeri kaç olmuş yazsana benim küçük fırlamada olmuştu 9 gün kuvezde kaldı sarılık degeri 18 19 du,sadece 1 kg.idi emzie canım bol bol emzir

benim ateş çılgınlar gibi dans ediyor bugünlerde.İNŞ canım inş bu ay da ben vereyim güzel haberi ve bu kez sağ salim kucalayalım yavrulrımızı..

s.a günaydın canlarrr :16:
nesdem kızını görmüşsün MAŞALLAH :nazar: yerim ben oniii :16::54:
dgnpnrbacım sende fasulyeni görmüşsün MAŞALLAH ne güzel şeyler bunlar darısı bizim başımıza inş :16:
cutemim ALLAH sana sabır versin ne uyuz kv varmış sinir oldum :47:
boranım hamişlik nasıl gidiyo dün demiştim ya kopya cekeyim diye yani demk istedim ki kür falan bişi kullandın mı yani neye dikat etin başka neler yaptıun gibi bacım :34:
deryammm dilketeni senden duyduydum sevindim yaa ALLAH kucagına ALmayıda nasip etsin inş :16: cakşir demişsin bacım benim adetin 7 günündeyim bu ay gec kalmış sayılmaz mıyım :26: ben unutmuştum yoksa içirirdim eşime bu ay bizim k. boynuzuda yok :50: sadece ben b.t.ç. yiyorum içim kıyıldı vla :37:senin bebiş nasıl annesi seni üzmüyo deilmi :emir_bebek:
vizyonum 4 günün kalmış bacım ALLAH kurtarsın kolay dogum yaşatsın inş :16:
eflalim eşini ALLAH korumuş verdiginiz sadaka korumuş :18: sen nasılsın bebişin nasıl :16:
ayşegül bacım inş ailen ayrılmadan tekrar birleşir cünkü ilerde çok kötü oluyo :14:
yusra erenm hamilelik nasıl geciyo bizlerde bol bol dua et bacım :16: bi kaç kişi kaldık :43:
karanfilcem sen nasılsın :16:
cikolata cipsim sperm düşüklügüne cakşir iyi geliyomuş bacım bnde burda kızlardan duydum diger ay bnde başlıcagım eşime inş faydasını görürüz :16:

benim ateş çılgınlar gibi dans ediyor bugünlerde.İNŞ canım inş bu ay da ben vereyim güzel haberi ve bu kez sağ salim kucalayalım yavrulrımızı..

bacım MAŞALLAH ateşin ne öyle kıı :9: hadi inşş sonu bebiş olur halay cekeriz :21::21::49::49::16:

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni:50::50:
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın:50::50:
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum

kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar

bacım MAŞALLAH ateşin ne öyle kıı :9: hadi inşş sonu bebiş olur halay cekeriz :21::21::49::49::16:
bacım ateş iniyor çıkıyor takılıyor kafasına göre.Beni çok şaşırttı bu ay ama inş sonu güzel olsun..aminnn
kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah öyle olur
hepinizi öpüyorum
canımm çok geçmiş olsun
o parça inş bebektir ve sıkıntıların son bulur
kendine dikkat et üşütme sakın ayaklarını sıcak tut :16::16::16:
rabbim yardımcın olsun

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah öyle olur
hepinizi öpüyorum

canım inş. daha hayırlısını verir Allah en kısa zamanda seni çok iyi anlıyorum ama sabır başka yapacak hiç bir şey yok bol bol dua et

progesteronuna da baktır canım kafanda soru işareti kalmasın.
daha erken değil mi olumsuz konuşmuşsun:(
duanı allah kabul etsin pek bilgim yok canım.

sağ ol canım benimmm:)
o zaman benimki fasulyeyse kız :)
gelecek ay güzel poz verirse nubuna bakarız:52::52::52:

canım bılmıyorum ki şu lekelenmeler neyin nesi bi anlam veeremıyorum sütlü kahve lekesi bunlar bıldıgım kadarıyla progestan dusuklugu o kadar da ilaç kullandım sonu yine fosss :((

yok:nazar: canim kabul olur secdeyi okunduğunda yapmak efdaldir ama sonradan da yapabilirsin icin rahat olsun rabbim vesile kilsin ben de Meryem suresini okuduktan sonraki ay gebe kalmistim cok inanmistim. inanarak oku ve karşılığını al inşallah lastcim.
:

cok sağol canım bilgilendirdiğin için ben de iananrak okuyorum inşallah Allah kabul eder

canım leken yumurtlama lekesi mi acaba..sen yumurtladıktan 7 gün sonra bi progesteron ver.
ama lütfen böyle düşünme. hayırlı zamanda geleceğine inan.
sure olayını duhaya soralım o bilir ama benin şahsi fikrin önemli olan niyettir. rabbim duaları geri çevirmez.

bilmiyorum ki canım sütlü kahve bildiğin hayır ateşim de bi anormal yumurta belirtisi yok kadın bi de 4 yumurtan var demişti noldu bu yumyumlar buhar olup uctu mu http://www.fertilityfriend.com/home/495982

Vayy ehli keyif bayan japon baligi :60::60: Allah saglik sihhat versin ikinizede inş gerek kalmaz stente falan

Hayir cnm sen okumani bitir ister toptan yaparsin istersen sure bitince yaparsin sadece sayisini unutma yeter Allah gonlundekini nasip etsin cnm bizlerin de dualarindasiniz tümisteyenler:16::16::16:

anladım canım cok tşk. insallah amınn Allah ısteyen herkese versin

hosbulduk cnm.
kp karsimda yine :47: saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins :47: ruh halimi bozdu bunlar.

idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.

canım bunların senın basından def etmenın bır an öönce bir yolunu bulmalısın olmaz böyle o stresı yasadıgım ıcın senı cok iyi anlıyorum 3 gün kalmıstı da delirmeme ramak kalmıştı eşine söyle canım gelmesinler kp. de ayrı bi cins ya ben babamın yanında emzıremem yaa hatta babam anlardı ben daha demeden dışarı cıkardı o kim ki yaa düşüncesizler

canım ayaklarını hep sıcak tut havluyu utuleyıp sırt kısmına koyabılırsın sıcak tutsun dıye ve rezene bir de yedıklerıne dıkkat et gaz yapıcı corba kuru baklagıllerden uzak dur canım

canım hoşgeldin.çok geçmiş olsun.oğluna da kıyamam bennn :16:
iyiyim canım kendi adıma.çok şükür bi yaramazlık yok.

kuzum biliyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun ama dur bakalım.belki faydası olmuştur.birazcık zaman sadece.dua için de ben de kızlara katılıyorum, niyet önemli bence.Rabbim kabul etsin canımmmmm tez vakitteeee :16: :16: :16: :16: :16:

amin canım inşallah beklemek cok zor :( bı de umutsuz bekleyıs olunca daha bı zor senin de cok az kalmış canım yaa Allah hayırlısıyla kavustursun sızı bi avazda kurtulursun inşallah

Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim :54:

sağol canımcım, iyiyiz çok şükür :nazar: büyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi :1:
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.

tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.

canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demek :52: bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya :1:

canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür :16:
Darısı başına inşallah

Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.

Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa :52: :52::60::60: :nazar:

inşalah ben de sizler gibi çabucak alırım müjdeli haberi kısmet olsun bizlere de

Nasilsiniz kizlar?

Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...

nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm

Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz

Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.

lastbower hosgeldin cnm.

happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..

Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.

hoşbulduk ececim cok gecmıs olsun bu arada sana da sımdı nasılsın toparlandın mı

Günaydın kızlar, gece midem bir bulandı anaaaam saat 3 te:52: e bir gün önce çok karışık yedim de:1: kalkıp maden suyu içiyim dedim yok başım dönüyor eşim bile uyandı hayret:60: ben getiriyim dedi yok dedim ben alırım kalktım güç bela gittim içtimde rahatladım:1: bir daha karman çorman yemiycem:17:

Bu arada benim deprem korkum hortladı yine:18: her an deprem oluyor sanıyorum

ay o korku bende de var ıstanbuldayken gece kalkıp sureklı lambaya bakardım burası deprem bölgesı degıl dıye rahatım Allah korusun yasatmasın bı daha

Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...

cok gecmıs olsun canım sık emzır uyuyor dıye bırakma sakın uyanmazsa bıle ayaklarını gıdıkla burnunu sık dr. demişti bize aklında bulunsun sarılıgı yuksek olan bebek sureklı uyumak ıster

cok gecmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sadaka verın birine artık insanlar yolda yuruyemez hale geldı arsızlık diz boyu nasıl bi ülke olduk bız yaa :(

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah öyle olur
hepinizi öpüyorum

canım cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsın bu günleri :50:

insanların en güzel şifası kuran insanlar bunun farkında,kız senin meslek nasıl duyulmuş deyil anlamadım,çok fazla var hemde çok çabuk işe alınabiliyorlar,allahım kimsenin emegini boş bırakmıyor,ben kırşehirde yaşıyorum burada kuran hocaları artı birde yardımcıları var,beni sakın yanlış anlama ama biraz abartıldı niye dersen bende kursa gittim annemde gitti benim arkadaşımda diyanete baglı hoca ama sınıflarda sadece 5 10 ögrenci başlarında 2 hoca birden sence nekadar mantıklı budurum
bence bu din hizmeti fazla olmasi iyi sevinirim bu duruma bizim burda da oyle kurs olmayan koy kasabs yok. ams fahri geneli çoğu ogrenci olmadığından kapandı ben bulundugum yerde kadroluyum koyde de kadroluydum ilk atamam orasıydi cok şükür hic ogrenci

ay canim öyle hicbir olaya kotu yönüyle bakmıyorum huyum bu öğrenci de yazik belli ki darda kalmış mahçup olarak uyudunmu hocam diyerek acti.
aslında resmi olarak biz 7-24 çalışıyoruz misal Müftü bey arasa aksamin 9:00 unda gel program a gidicez dese gitmek zorundayız ama Müftü vicdanliyim hepinizin ailesi var rahatsiz etmem sizi diyo hey allahım.

oyy buyuk kaza def etmissiniz geçmiş olsun allah esirgesin sadaka verin canim iyi olur.[/QUOTE]
canım benim tabiki harika birşey kuranı ögretmek bunu çogaltmak,ben 7 yaşımdan beri kuranı bilen ve allahım kabul ederse okuyan biriyim,imamhatip okumuşlugumda var,benim anlatmak istedigim sadece şuydu,5 10 kişilik sınıflara ki bazen okadar bile olmuyor 2 hoca fazla deyilmi,meslegini icraa etmeyi beklemeyen tek bölüm bu,evet allah biliyorya bu çok güzel bişey ama bu bölümün dışındada bisürü iş bekleyen emek verip ünüvertste okuyupta ortada kalan çok,bunlardan biride ben,maalesef sistem bunu pek umursamıyor,neyse bekleriz nasipte varsa olur zaten:34:

aminn canım inşallah
s.a günaydın canlarrr :16:
nesdem kızını görmüşsün MAŞALLAH :nazar: yerim ben oniii :16::54:
dgnpnrbacım sende fasulyeni görmüşsün MAŞALLAH ne güzel şeyler bunlar darısı bizim başımıza inş :16:
cutemim ALLAH sana sabır versin ne uyuz kv varmış sinir oldum :47:
boranım hamişlik nasıl gidiyo dün demiştim ya kopya cekeyim diye yani demk istedim ki kür falan bişi kullandın mı yani neye dikat etin başka neler yaptıun gibi bacım :34:
deryammm dilketeni senden duyduydum sevindim yaa ALLAH kucagına ALmayıda nasip etsin inş :16: cakşir demişsin bacım benim adetin 7 günündeyim bu ay gec kalmış sayılmaz mıyım :26: ben unutmuştum yoksa içirirdim eşime bu ay bizim k. boynuzuda yok :50: sadece ben b.t.ç. yiyorum içim kıyıldı vla :37:senin bebiş nasıl annesi seni üzmüyo deilmi :emir_bebek:
vizyonum 4 günün kalmış bacım ALLAH kurtarsın kolay dogum yaşatsın inş :16:
eflalim eşini ALLAH korumuş verdiginiz sadaka korumuş :18: sen nasılsın bebişin nasıl :16:
ayşegül bacım inş ailen ayrılmadan tekrar birleşir cünkü ilerde çok kötü oluyo :14:
yusra erenm hamilelik nasıl geciyo bizlerde bol bol dua et bacım :16: bi kaç kişi kaldık :43:
karanfilcem sen nasılsın :16:
cikolata cipsim sperm düşüklügüne cakşir iyi geliyomuş bacım bnde burda kızlardan duydum diger ay bnde başlıcagım eşime inş faydasını görürüz :16:
canım ben daha önce düşükle sonuçlanan gebeligimin ayındada bu ayda hayıt ve ada çayı içmiştim,
kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah öyle olur
hepinizi öpüyorum
allahım yardım etsin canım,benimde önceki gebelikte dışgebelikten şüpelenildi hep,degerim gerektigi gibi artmıyordu,sonra aha kese dediler sonra yok deyil dediler,sonra kese dendi kalp dendi ve bebek düştü,betana bakıldımı kürtajdan sonra,eyer beta düşmüyorsa dışgebelik denebilir ama düşüyorsa normal gebeliktir,benim kanama başladıgı gün beta 200 birden düşmüştü,derken 3 5 güne sıfırlamıştı,dr.umda buna şükür beta düşüşe geçtine göre dış gebelikten korkmayalım demiştinöbetçi dr.keseyide kalbide görmüştü ama son gün gördü sonra kese dagıldı 5 gün sonrada düşük gerçekleşti

amin canım

Yok canım kalkmaz onu da denedim:) bu da benim sınavım:) bundan sınav olur mu demeyin her sabah çıldırıyorum:52:

test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyiz

aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynen:52: ikinci doğunca Allah yardımcım olsun:1:

oh maşallah kuzuna:nazar: senden 20 kilo fazlayım:52:

oyyyyy yesinler onu:54:

canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum buna:54:

Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesin

arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işin

ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsiniz

şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzuna:nazar::nazar::nazar: diye diye japon ettin kızı :16: yerim onun duruşunu, farklı olacak senin kız belli :1: inşallah bir an önce düzelir duruşu canım sıkıntın gider

canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandın

evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyor:16: her akşam örterim üşüyorumda:) eşimde ben örterim oğlum sen yorulma dedi hayır ben örtücem diye ağlıyor dedim ikinizde örtün:1: babasından çok ilgileniyor:1: aynen canım eşim alışmış bekarkende öyleymiş:52:

canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsun

ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuş:1:

ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gil:47: canım madem anlamıyor sende evde onlar yokmuş gibi davran sallama hiç anlarlar belki:47:

Canım sık emzirdiğin için oluyor gaz sıkıntısı bir dene istersen iki saatde bir emzirmeyi oğlumda çok çektik çünkü

:) hayret bir şey:1::1::1:

canım tiroit engel olmaz diye biliyorum

aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)
saol cnm.
yarin kontrol var.sorarim dr.a
am gaz sikintisinin kaynagini buldum. saolsun benim.kv yine burnunun dikine gidip bana yemek yapip getirmis (basta iki anne karsimda dedimki. anne sen yemek yap. kv sen pasta borek. sonra annem.su yemegi yapacagim diyr. burdan giderken kv anneme ben yaparim sen yapma diyr.) neyse yedik. aksamina ben ishal oldum. sabah ruzgar. ruzgar gaz sancisi basladi kuzumun..annem de ishal oldu. aksama esim heldi. ishalim kotuyum dedi.
anlayacagin cnm. kv nin yemek dokundu. ben dedim ama cunku vucudumu biliyrm. farkli yag bana dokunur. bebehime de dokundu iste. sukur bugun iyi.
kiskanclik ve inat ne yazikki insanin hem.kendine hem cebresine zarar veriyr.

Nasilsiniz kizlar?

lastbower hosgeldin cnm.

amin cnm.
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...

cnm..Allahim sifa versin yavruna. canim yatip kalkip hep dua ediyrm sana.

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah öyle olur
hepinizi öpüyorum
RABBİM yar ve yardımcın olsun inşş bebektir inşş bol bol dua et bacım yer gök dua üstüne :16:
kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar
beklemenin inş mukafatını alacaksın ALLAHIN izniyle bacım az daha sabır :16:
canım cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah kolayca atlatırsın bu günleri :50:
bacım hg bayagı ara verdin sen hadi inşş bu ayda müjdeli haber verirsin :16:

oyy buyuk kaza def etmissiniz geçmiş olsun allah esirgesin sadaka verin canim iyi olur.
canım benim tabiki harika birşey kuranı ögretmek bunu çogaltmak,ben 7 yaşımdan beri kuranı bilen ve allahım kabul ederse okuyan biriyim,imamhatip okumuşlugumda var,benim anlatmak istedigim sadece şuydu,5 10 kişilik sınıflara ki bazen okadar bile olmuyor 2 hoca fazla deyilmi,meslegini icraa etmeyi beklemeyen tek bölüm bu,evet allah biliyorya bu çok güzel bişey ama bu bölümün dışındada bisürü iş bekleyen emek verip ünüvertste okuyupta ortada kalan çok,bunlardan biride ben,maalesef sistem bunu pek umursamıyor,neyse bekleriz nasipte varsa olur zaten:34:

aminn canım inşallah

canım ben daha önce düşükle sonuçlanan gebeligimin ayındada bu ayda hayıt ve ada çayı içmiştim,

allahım yardım etsin canım,benimde önceki gebelikte dışgebelikten şüpelenildi hep,degerim gerektigi gibi artmıyordu,sonra aha kese dediler sonra yok deyil dediler,sonra kese dendi kalp dendi ve bebek düştü,betana bakıldımı kürtajdan sonra,eyer beta düşmüyorsa dışgebelik denebilir ama düşüyorsa normal gebeliktir,benim kanama başladıgı gün beta 200 birden düşmüştü,derken 3 5 güne sıfırlamıştı,dr.umda buna şükür beta düşüşe geçtine göre dış gebelikten korkmayalım demiştinöbetçi dr.keseyide kalbide görmüştü ama son gün gördü sonra kese dagıldı 5 gün sonrada düşük gerçekleşti[/QUOTE]
hmm anladım bacım bnde b.t.ç yaptım bu ay öteki ay bende adecayı hayt içecegim tekrar gözün aydın bacım çokkkkkkkkkkk sevindim kız hem şo :16:

cutemimm hg bacımm taze lohusa :16: lütfen kv takma kafana gerci çok gıçık ama senin saglıgın önmli bacım ALLAH yardımcın olsun kuzunu öp bizim yerimize :54::16:

RABBİM yar ve yardımcın olsun inşş bebektir inşş bol bol dua et bacım yer gök dua üstüne :16:

beklemenin inş mukafatını alacaksın ALLAHIN izniyle bacım az daha sabır :16:

bacım hg bayagı ara verdin sen hadi inşş bu ayda müjdeli haber verirsin :16:

inşallah azapçım Allah hepimize nasip etsin ama bu ayda ümidim kesildi bilmiyorum artık hıc bi fikrim yok
ne kdar cok ıstersem o kadar uzaklasıyor sanki

merhaba cutecım nasılsın bebegın de bıraz rahatsızlanmıs sanırım..inş cabuk gecer gaz olayları...gun gun buyuyodur oglusun ne guzel canım...

tabı su kv ve kp olmasa daha guzel olacak sanırım hayat...belkıden senın sıkıntının bebegın anlıyordur canım bosver sen takma onları..sütün falan etkılenmesın..oyuzden elınden geldıgı kadar evınde rahat etmene bak olmazsa eşinle paylas durumu..ins anlarla da sızı yalnız bırakırlar canım
insallah kuzum.

buyuduk bile masallah ;)) 1 haftamiz bitti ;))
darisi sana cnm.

onlar çekinmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok canımm.orası senin evin bak keyfine demesi kolay biliyorum allh sabır versin...

canım gözün aydn herşey yolundaymış..
böbreğin için inş gerek kalmaz stente.
kızını çevirmek için yapabilecğin bir şey bulabilsek keşke...

nesdem sabah baktım ateş düşmüş eşimin başında bittim hemen:9::9::9:

canım geçmiş olsun
kürlerle değerleri değişen çok kişi var inş rabbim sizede mucizesini gönderirir.

gözün aydın tatlım...:nazar::nazar:

inş bizlerde güzel haberler veririz burdan canım :16::16:

saol canimmm. vallahi artik bakiyrm keyfime..sukur kv tek gelmis. benim de gerginligim gecti o nedenle ;))

inşallah azapçım Allah hepimize nasip etsin ama bu ayda ümidim kesildi bilmiyorum artık hıc bi fikrim yok
ne kdar cok ıstersem o kadar uzaklasıyor sanki

aynı duygular içindeyiz bacım ama tek ümidimz ALLAH inş bizi fazla bekletmez dün eşimn kızı dogum yapmış ben çoçuk istiyorum diyo olmuyo dedim :43::43::43: olmuıyooo :43: tek sıgıntım ALLAH elimzden başka bişi gelmiyo ki balımm :43:bende bu ay çok salladım k. boynuzu vermiyorum eşime tek kendim b.t.ç yiyorum off off bacım :43: diger ay igneli aşılama olcak üçterli benimki bakalım nasip para ayarlamaya calışıyoruz :43:

Back
X