amin canım
Yok canım kalkmaz onu da denedim:) bu da benim sınavım:) bundan sınav olur mu demeyin her sabah çıldırıyorum
test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyiz
aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynen

ikinci doğunca Allah yardımcım olsun
oh maşallah kuzuna

senden 20 kilo fazlayım
oyyyyy yesinler onu
canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum buna
Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesin
arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işin
ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsiniz
şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzuna

diye diye japon ettin kızı

yerim onun duruşunu, farklı olacak senin kız belli

inşallah bir an önce düzelir duruşu canım sıkıntın gider
canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandın
evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyor

her akşam örterim üşüyorumda:) eşimde ben örterim oğlum sen yorulma dedi hayır ben örtücem diye ağlıyor dedim ikinizde örtün

babasından çok ilgileniyor

aynen canım eşim alışmış bekarkende öyleymiş
canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsun
ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuş
ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gil

canım madem anlamıyor sende evde onlar yokmuş gibi davran sallama hiç anlarlar belki
Canım sık emzirdiğin için oluyor gaz sıkıntısı bir dene istersen iki saatde bir emzirmeyi oğlumda çok çektik çünkü
:) hayret bir şey

canım tiroit engel olmaz diye biliyorum
aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)