Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
galiba bu resim daha belirgin kızlar sagdaki test 2 gün öncesinin soldaki bugünün fark var dimi,hem diyeri 2 gündür bekliyordu bugünkini ise testi yaptıktan 10 dk.sonra çaktigim görüntü

İkili ikili çizgiler gördüm sankiii:46::46::118:

ççookkk saolun kızlar...soyledıgınz bır cumle bıle işik oldu hayatıma ...umudum yeserdi...allahım kimsenın umudunu bıtırmesıne ızın vermesın inş..

Canim hic uzulme rabbim ol desin yeter.oyle bir umutsuz anda bebek sahibi olanlar varki.moralini yuksek tut bitkisel takviyelerle tedaviyle duzelir insallah.sen uzulur yipranirsan esine kim destek olucak.onlar bu konularda daha hassas oluyorlar bizim gibi guclu degiller.allah yardimciniz olsun.

evet haklısın canım..elimden geldiği kadar eşimin destekcisiyim....cok saol destegın ıcın..

Allah razi olsun teyzesi ezan vaktinde yuregimden gecen dilegim tezzamanda kucakla kuzunu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

aaaayyyy allahrazı olsun canım..benı cok mutlu ettın allahımda muradını versın sana ıns...

onlar çekinmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok canımm.orası senin evin bak keyfine demesi kolay biliyorum allh sabır versin...

canım gözün aydn herşey yolundaymış..
böbreğin için inş gerek kalmaz stente.
kızını çevirmek için yapabilecğin bir şey bulabilsek keşke...

nesdem sabah baktım ateş düşmüş eşimin başında bittim hemen:9::9::9:

canım geçmiş olsun
kürlerle değerleri değişen çok kişi var inş rabbim sizede mucizesini gönderirir.

gözün aydın tatlım...:nazar::nazar:

inş bizlerde güzel haberler veririz burdan canım :16::16:

inş canım allahım nasıp eder ve şifa verırse uyguluyorum...çok saol...

canım ben burada öyle güzel hikayelere şahit oldum ki lütfen sen de umudunu kaybetme.rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o güzel haberi alıyorsun zaten.dualarım seninle canım :16:

cok saol canım....allahım sagsalım kucagına aldırsın kuzunu,,,
Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim :54:

sağol canımcım, iyiyiz çok şükür :nazar: büyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi :1:
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.

tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.

canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demek :52: bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya :1:

canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür :16:
Darısı başına inşallah

Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.

Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa :52: :52::60::60: :nazar:

yok canım bız tup bebegew gıtmedık...eşimin gittigi ürolag varıkosel var dedı...sperm testınde hersey sıfır cıktı...ikinci testı yaptırın..eger sonuc aynı olursa benım yapabılecegım sey yok dedı...bosuna bana gelmeyın dedı bıze...amelıyat edelım falan demedı yanı...haklısın canım baska doktorlarada gıdıcez...

ayy senın takvımın ne kadar yakısmıs deryacım yaaa....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

insallah kuzum.

buyuduk bile masallah ;)) 1 haftamiz bitti ;))
darisi sana cnm.

saol canimmm. vallahi artik bakiyrm keyfime..sukur kv tek gelmis. benim de gerginligim gecti o nedenle ;))

amın canım masaaallah size

ya bugün adetimin 1.7 günü ve bugün de 35.8çıktı:26:bu ne anlama geliyo acaba:26:ay sizin de ve diğer arkadaşların da kafanızı şişirdm.kuaura baklmayın:43:

ah canım sen de mi bendensin:43:ne zamandan beridir kullanıyosun ateşölçeri?ben bu ay ilk.ateşim sürekli
36.0
36.1
şeklinde devam etti.ve bugün adetin 7.günü ve ateşim 35.8 çıktı.yani düşmüş.ne demek oluyo onu da bilmiyorum ya:26:

Ben yeni yapiyorum canim bu ay.ama bizde pko oldugu icin bu yontemde kesin bilgi vermeyebilir bize.yani yumurtlamamizda olmayabilir.ondan seyrine birak canim ben bu ay deneme yapiyorum yumurtlayacakmiyim diye bakiyorum bu yontemle.gecen ay ovulasyon testiyle cift cizgiyi gormedim.sen hergun olc canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...

canım dualarımdasın..allahım şifa versın ıns ...

Canım gerçekten çok acı dün akşama kadar haberleri izledim elim başka kanala gitmedi bizim yüreğimiz dağlanıyor peki o aileler ne yapıyor o kadar zor ki... Ne desek ne yapsan nafile o acıları dindirmek için.

Dün akşam eşimde büyük bir kaza atlatmış, sabah bir sürü kızmıştım eşime öyle göndermiştim öğlen aradı akşam hazır olda sana bir şeyler alalım dedi bende erken gelirsen tabi diye sitem ettim gelicem söz dedi, akşam 9 oldu eşim geldi o sürede aramadım hiç normalde ararım kızdım yine işe daldı diye, meğer işten biraz geç çıkmış mesai arkadaşları gitmiş arabasını park ettiği yere bir gitmiş arabasının yanında ulu orta fuhuş:47: ne yapıyorsunuz lan falan demiş eşim bıçak çekmiş adam eşimde diklenmiş napıcan falan diye o arada bunları gözleyen biri daha varmış eşime arkadan gelip vurmuş düşürmüş, o arada güvenlik farketmiş neyse ki, eğer güvenlik gelmeseydi düşünmek bile istemiyorum sonunu:43::43: müdürü almış götürmüş eşimi ne olur ne olmaz ben bırakayım arabana binme takip ederler demiş sağolsun , neyse çok korktum dün o kadar üzüntünün üstüne birde çok ağlamıştım haberlere annem hep der ağıt ağıdı getirir çok ağlamayın diye aklıma o söz geldi...

canım verılmıs sadakanız varmıs...allah korumus...gecmiş olsun canım...

kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni:50::50:
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın:50::50:
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum

canım hakkınızda hayırlısı buymus demek ..umarım sonucların guzel gelır...

kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar

canım inş bebegın görüklür ve için rahat eder kuzuna kavusursun...

Tayinler açıklandıııı.ankara yolcusuyuz nasipse..

gözünüzaydın olsun canım..yenı sehır umarım ıyı gelır sıze...
masallah demeyene kizarim :9:
gecen hafta persembe dogum yaptim kizlar. 73 kg ile gittim. yani toplam 11 kg almistim. ha ha ha... demin tartiya ciktim ilk kez. veeee gozlerime inanamadim. tammmm 64 kg. yani aldigim 9 kg 8 gunde gitmis bile ;))
kesin sizlere gebelikte ve sonrasinda beslenme uzmanligi yapmam lazim..cok mu ukalayim ne ;))

ogleden sonrada ilk dr kontorllerimiz var. bakalim neler olmus oglumla bana...insallah ben muayene olurken aglamaz kuzum. kuala gibi hep kuvahimda da ;)) zor bulduk diye biraz simarttik sanirim.

cuteee ooo:nazar::nazar::nazar::nazar: ne guzel gıtmıs kılolar...hadı guzel haberlerle gelınde sevınelım bızde..

Kızlar birde sizin fikrinizi alayım, ben hamileliğimi kimseye söylemedim ya 12. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum, ama dün kv nin akşama misafirledi vardı bende gittim yardım edeyim diye iş yaptırmadılar ama ben fırsat buldukça bulaşık falan yıkadım elti hanımda orda kös kös oturdu o hamile ya!! Benimkini bilmiyorlar haliyle, haftaya bebeğimi inşallah görürsem söylüyüm mü ne dersiniz, bu eltinin böyle gerim gerim gerinip oturmasına ifrit oluyorum,işten kaçtığımdan değil ki zaten yaptırmazlar ama onlar koştururken bende duramam bana o kadar faydaları varken, ne dersiniz söylüyüm mü?

canım bence soyle cıfte mutluluk olsun...zaten allah korusun olacagı varsa soylesende soylemesen de olur...bilsinler kı ona gore davransınlar bence sen bılırsın tabı..

galiba bu resim daha belirgin kızlar sagdaki test 2 gün öncesinin soldaki bugünün fark var dimi,hem diyeri 2 gündür bekliyordu bugünkini ise testi yaptıktan 10 dk.sonra çaktigim görüntü

aaaayyyyy masalllah hayırlı olsun canım:46::46::46::46::46::46::46:

anım bu hastalık kız bebeklerde oluyor o yuzden sormustum bence baska bı dr. a daha gorun tek dr. la kalma
c

baktım canım tablona. ateşinin sabitliği bozulmuş bence yumurtan çatladı çatlayacak.
iki üç güne belli eder kendini.

evet canım bugun yukseldı yarın da yuksek gıderse sanırım catladı dıyebılırım kesin

gecen hafta persembe dogum yaptim kizlar. 73 kg ile gittim. yani toplam 11 kg almistim. ha ha ha... demin tartiya ciktim ilk kez. veeee gozlerime inanamadim. tammmm 64 kg. yani aldigim 9 kg 8 gunde gitmis bile ;))
kesin sizlere gebelikte ve sonrasinda beslenme uzmanligi yapmam lazim..cok mu ukalayim ne ;))

ogleden sonrada ilk dr kontorllerimiz var. bakalim neler olmus oglumla bana...insallah ben muayene olurken aglamaz kuzum. kuala gibi hep kuvahimda da ;)) zor bulduk diye biraz simarttik sanirim.

oy maşallah canım harıkaaa :nazar: günden güne daha da gider ama sakın süt olsun dıye cok tatlı yeme canım ben de dogumdan cıktıgım da 14 kılo bırden vermıstım ama sonradan cok yedırdıler annemler tekrardan kılo almıstım ve sonrası daha zor oldu vermesı

Kızlar birde sizin fikrinizi alayım, ben hamileliğimi kimseye söylemedim ya 12. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum, ama dün kv nin akşama misafirledi vardı bende gittim yardım edeyim diye iş yaptırmadılar ama ben fırsat buldukça bulaşık falan yıkadım elti hanımda orda kös kös oturdu o hamile ya!! Benimkini bilmiyorlar haliyle, haftaya bebeğimi inşallah görürsem söylüyüm mü ne dersiniz, bu eltinin böyle gerim gerim gerinip oturmasına ifrit oluyorum,işten kaçtığımdan değil ki zaten yaptırmazlar ama onlar koştururken bende duramam bana o kadar faydaları varken, ne dersiniz söylüyüm mü?

canım bence keseyi görünce söyle tabi yine de sen bilirsin :16:

kızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce

evet canım koyulasmıs solda ki daha koyu :nazar:

ne zamandır sorucam unutuyorum canım phia nasıl görüşüyor musun
gelmiyor hala dimi :(

bir de devin i merak ettim o da uzun zamandır gözükmüyor

canım dualarımdasın..allahım şifa versın ıns ...

canım verılmıs sadakanız varmıs...allah korumus...gecmiş olsun canım...

canım hakkınızda hayırlısı buymus demek ..umarım sonucların guzel gelır...

canım inş bebegın görüklür ve için rahat eder kuzuna kavusursun...

gözünüzaydın olsun canım..yenı sehır umarım ıyı gelır sıze...

cuteee ooo:nazar::nazar::nazar::nazar: ne guzel gıtmıs kılolar...hadı guzel haberlerle gelınde sevınelım bızde..

canım bence soyle cıfte mutluluk olsun...zaten allah korusun olacagı varsa soylesende soylemesen de olur...bilsinler kı ona gore davransınlar bence sen bılırsın tabı..

aaaayyyyy masalllah hayırlı olsun canım:46::46::46::46::46::46::46:

anım bu hastalık kız bebeklerde oluyor o yuzden sormustum bence baska bı dr. a daha gorun tek dr. la kalma
c

evet canım bugun yukseldı yarın da yuksek gıderse sanırım catladı dıyebılırım kesin

oy maşallah canım harıkaaa :nazar: günden güne daha da gider ama sakın süt olsun dıye cok tatlı yeme canım ben de dogumdan cıktıgım da 14 kılo bırden vermıstım ama sonradan cok yedırdıler annemler tekrardan kılo almıstım ve sonrası daha zor oldu vermesı

Konuşlasmış demi kızlar.ayy inşallah .allahım izin verirse pazar günü tekrar yaparım bakarız farka biraz kasiklarda santim var sanık idrara sikisirsinda ağrı yaparsa öyle

ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrm:(ne yazacam ki:43:

Tayinler açıklandıııı.ankara yolcusuyuz nasipse..

Kizlar bn cok kotuyum.18 haftalik hamileyim.bgn doktoruma gittim.ense kalinligi 8 mm mis.turner hstaligi olabilirmis.cok korkuyorum.18 hftalikken ense kalinligi kac olmasi gerekiyor.ne olur birsey diyin :((

olsun cnm. boyle bir melege sahip olabilmek icin her aciya her fedakarliga deger ;))
Allahim.tummm topikcanlarima nasip.etsin.

superrrr. gel de ruzgari gor o zaman ;)

gecmis olsun. bir fikrim yok. umarim sorun cikmaz.
ben sadece 11-14 haftalar arasi olculdugunu biliyrm. maksimum.3 olmali diye

catlamamis guzelim. aa yarina catlamis olabilir.

ya bugün adetimin 1.7 günü ve bugün de 35.8çıktı:26:bu ne anlama geliyo acaba:26:ay sizin de ve diğer arkadaşların da kafanızı şişirdm.kuaura baklmayın:43:

ah canım sen de mi bendensin:43:ne zamandan beridir kullanıyosun ateşölçeri?ben bu ay ilk.ateşim sürekli
36.0
36.1
şeklinde devam etti.ve bugün adetin 7.günü ve ateşim 35.8 çıktı.yani düşmüş.ne demek oluyo onu da bilmiyorum ya:26:

ççookkk saolun kızlar...soyledıgınz bır cumle bıle işik oldu hayatıma ...umudum yeserdi...allahım kimsenın umudunu bıtırmesıne ızın vermesın inş..

evet haklısın canım..elimden geldiği kadar eşimin destekcisiyim....cok saol destegın ıcın..

aaaayyyy allahrazı olsun canım..benı cok mutlu ettın allahımda muradını versın sana ıns...

inş canım allahım nasıp eder ve şifa verırse uyguluyorum...çok saol...

cok saol canım....allahım sagsalım kucagına aldırsın kuzunu,,,

yok canım bız tup bebegew gıtmedık...eşimin gittigi ürolag varıkosel var dedı...sperm testınde hersey sıfır cıktı...ikinci testı yaptırın..eger sonuc aynı olursa benım yapabılecegım sey yok dedı...bosuna bana gelmeyın dedı bıze...amelıyat edelım falan demedı yanı...haklısın canım baska doktorlarada gıdıcez...

ayy senın takvımın ne kadar yakısmıs deryacım yaaa....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amın canım masaaallah size
çok sinirliyim bütün cevaplarım silindi:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Allahim sana da versin bir nazli ruzgar da sen de ye cnm ;))

muhtemelem yarina yumurtaniz catlar. onun icin bu aksam kesin iliski olsun.

tesekkur ederim.

bu kadar az olcumle yorum yapamayiz ne yazikki.
ayyyy çok heyecanlandım:18: neye göre öyle diyosun ki?????yumurtam ilaçsız da çatlamyo ki:43:soğan suyu bi umut içiyorum işte:43:

teşekkür ederim canım evet var salı günü kanım 11.43 çıktı sat 20 nisandı,testin biri çarşambaya biride bugüne ait,kana gitmektense bu testleri yapıp aradaki farkı gözlemlemeye çalışıyorum,allahtan bişey olmazsa 26 mayısta gidicem dr.a

Cnm Allah saglikla almayi nasip etsin kollarina

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ben yeni yapiyorum canim bu ay.ama bizde pko oldugu icin bu yontemde kesin bilgi vermeyebilir bize.yani yumurtlamamizda olmayabilir.ondan seyrine birak canim ben bu ay deneme yapiyorum yumurtlayacakmiyim diye bakiyorum bu yontemle.gecen ay ovulasyon testiyle cift cizgiyi gormedim.sen hergun olc canim

canım dediğin gibi napalım bu ay öyle yapacam ben de.ama benim anlamadığım ateşim bugün 36.0 dan 35.8 e niye çıkmış:26:adetimin de 17. günü.acep yumurta çatlama olablr mi dicem ama biz yumurtlamıyrz bile:43:

hadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)

vaktim olduğu bir gün yardım ederim tablo yapmana

aynen canım bende dedim sakın bulaşma diye, sağol canım korudu gerçekten

hemde ne bozulma Allah sonumuzu hayır etsin

sağol canım vericez inşaallah

sağol canım, ben hamdolsun iyiyim şimdilik:)

Canım geçmiş olsun inşallah bebektir, dış gebelik olsa anlaşılırdı canım korkma, taşınmada da Allah yardımcın olsun

maşallah sırada kalp atışı var

amin canım deprem çok ürkütücü

sağol canım evet rezillik diz boyu

Hey Allah'ım bu kadının kastı var ya,çok geçmiş olsun canım hafif atlatmışısınız neyse ki, inşallah ıslah olur kv den canım bolca dua edelim saksısı geri gelsin:47:

Canım eşinin kızıda çok istemiştir bebeği olmasını birde öyle düşün herşeyin vakti var senin vaktin gelmemiş demek ki, böyle üzülmeye devam edersen stresten olmayacak azcık rahat olsan gelecek bebeğin

Canım dr demiştir diye ben dememiştim sana oturur vaziyette yat diye, benim dr söylemişti iki yastık üst üste uzun süre öyle yattım ben bir ay sürmüştür tek yastık yatmaya cesaret edememiştim sağa sola dönüp yatmayada, karnım yığılıyordu acıyordu çünkü, keşke söyleseydim sana kusura bakma canım

sağol canım dikkat ediyor inşallah bela olmazlar

hadi hayırlı olsun canım yeni tedavin, spermde karışmaz korkma

ay canım inşallah rüyası gerçek olur oğlunun:)

ayyy hadi gözün aydın olsun canım kolay gelsin taşınma işinde

başka bir doktora daha git bence

Kendi işi değil canım

Canım sabah kalkınca elma kemirmeye başladım yine:) o rahatlatıyor, benimki karışık yemekten oldu canım hafif hafif bulantım tiksinmem var ama çok değil henüz, ama geçmedi sevinme her an olabilir:) kiminin geç başlar, canım ben özel bir şey yapmadım o şehirden taşınınca yavaş yavaş kendiliğindne geçti tabi en ufak sallanma hissedince hortluyor, 3 yıl oldu oğlum 15 günlüktü çok zordu:43:

neden inanmayalım ateşinde bir tuhaflık yok diyoruz kaç gündür hala tuhaf diyorsun lütfen sakin ol artık tamam mı, şimdi ateşini yazdığın günler adetin kaçıncı günleri onu da yaz yanına
hmm o zaman kaldır sen onu her sabah:52::52:
ben elmayı okulda yiyiyorum. çok güzel yatıştırıyor hakikaten mideyi:)
yaa geçmedi demek tühhhh...
bu korku hiç gitmeyecek sanırım bende o şehirde de değilim çok zor depremi yaşamak. Allah beterinden korusun.

maaşallah:) oyyyy yesinler o kualayııııııı:))))
sen yine yaz bize notlar;) doğum sonrası beslenme öneriler;)
Kizlaaar yeni agriyla tanismis olduummmm:52: kuyruk sokumu.....
Gerci hep uzandigim icin agrisi olmuyo beni rahatsiz etmiyo sadece wc ye kalkarken yerime uzanirken fark ettim ve oturmak mumkunsuzzz:1: vatana millete hayirli olsun dedim:27::27::27:
Anca yan oturmak gerekiyoomus ayy cok komik oluyorum:1::1::1::1:

Bu arada sbh tartildim 66olmusum.tam 6kilo bugun 29hftaya girdim..nerdeyse 10hftam kaldi 15kiloyu gecmez degilmi???
Bana gore az kilo almisim (cok bekliyordum da normalde kilo sorunu yasiyordum zaten:37:)
Ama aynada kendime bakinca 70li 80li kilolarda gibi gozukuyorum her yerim genislemisssss..aynada bakinca 15 kilo falan almisa benziyorum ama 6kilo simdilik..anlasilan kemikler geriliyor gevsiyor kuyruk sokumu da ondan herhaldeee
hayırlı uğurlu olsun :)
iyi gidiyor kilo dikkat edersen fazla almazsın canım.
bence söyle görürsen artık.
koyulaşıyor:)
c

evet yükselmiş hadi hayırlısı:)

aminn canım inşallah dahada koyulaşır,pazar günü tekrar yapıcam allah izin verirse

bende hayırlısıyla önümdeki 10 günü bi atlatsaydım belki kesemde görünür 26 sında sonra eyer dr.um bi sakınca görmezse bende yürüyüşe başlarım allahın izniyle

yakalamışın kızz yumyumu,çatlamış sonunda hadi hayırlı olsun

şimdiyece neden söylemedinki canım,söyle tabii,eltinde amma cinse benziyor ne yani hamile olunca arada kalkıp iş görülmezmiymiş,
çatladı cok şükür boran ..allh razı olsun canım hayır olsun inş
kızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce
koyulaşma var canım gözün aydın kat kat artsın ıns
Kizlaaar yeni agriyla tanismis olduummmm:52: kuyruk sokumu.....
Gerci hep uzandigim icin agrisi olmuyo beni rahatsiz etmiyo sadece wc ye kalkarken yerime uzanirken fark ettim ve oturmak mumkunsuzzz:1: vatana millete hayirli olsun dedim:27::27::27:
Anca yan oturmak gerekiyoomus ayy cok komik oluyorum:1::1::1::1:

Bu arada sbh tartildim 66olmusum.tam 6kilo bugun 29hftaya girdim..nerdeyse 10hftam kaldi 15kiloyu gecmez degilmi???
Bana gore az kilo almisim (cok bekliyordum da normalde kilo sorunu yasiyordum zaten:37:)
Ama aynada kendime bakinca 70li 80li kilolarda gibi gozukuyorum her yerim genislemisssss..aynada bakinca 15 kilo falan almisa benziyorum ama 6kilo simdilik..anlasilan kemikler geriliyor gevsiyor kuyruk sokumu da ondan herhaldeee
geçmş olsun canımm.kılolarınız cok ıyı maşallah
ayy açılır tabi kemikler kuzum. vatana millete hayırlı olsun:)))

canım hamur işini çok fazla değil de bir parça yiyorum. ama bazen seçeneksizsem mecbur doyana dek yediğim oluyor çünkü aç kalırım okulda.
alabalık olur elbette neden olmasın. ben de fırında yapıyorum balığı iyice tüzlayıp üzerine yağ gezidirip iki üç damla bol soğan ve limon halka halka doğra kokusu hiç olmaz mis gibi olur.
canım be her gün et yiyemem münkün değil normalde en az bir öğün et lazım. ama ben etten alacağım protetini yoğurttan yumurtadan mercimekten bulgurdan çıkarmaya çalışıyorum aksi halde kusarım. ama sen yiyebildiğin kadar et ye asla zararı olmaz canım.
keçi sütünü eşim veteriner hek olduğu için dağdan getiriyor 2 aydır. sütünü içemem asla ama yoğurdunu çok seviyorum. çok proteinli ve kalsiyumlu.
en kötü marketten sütünü al canım inek sütünün 5 katı fazlası değerler var içinde.
kefir a 101 de satılıyor bir tek burda. sabahları kahvaltıdan sonra 1 bardak içiyorum bağırsağım açılıyor ve de kalsiyum artı prebiyotik deposu. bizi hem bakterilerden ham de mantardan koruyor. bebeğe çok faydalıymış. dr içebilirsin dedi.
sütlü tatlı eksik etmem evimden sütlaçtı tavuk göğsüydü şekerlerini azalt yalnız.
sabahları tahin içiyorum malum mide için o da müthiş bir protein deposu.
keçiboynuzu pekmezim kayısım cevizim mutlaka var.
çok yorucu gibi ama hepsini her gün yapınca alışıyor insan.
misal elma saatim geldi elmamı yiyeyim:)
afiyet olsun yarasın Nehir e :))))))))
hım tamam canım yanlış anlamışım:) bence çatladı ama üstatlar daha iyi bilir:) 10 günün sonu pozitif olsun inşaallah

Tamam canım, doğru yer kaplıyor bende istiyorum ama kararsız kaldım eliptik bisikletim var dr um bundan öncekinde yapabilirsin demişti, niyetim her gün çıkıp yürümek işte eşim geç gelmese onunla yürümek istiyorum onun içinde şart:) maşallah canım gayet güzel kilon zaten çok yemiyorsun sen:) ben henüz almadım ama korkuyorum oğlumda hemen başlamıştım almaya:)
amin eflalim inşşş
canım kendine değil de bebeğe yararlı gidalar almaya bak.
misal ben makarna ve pirinç pilavı ayda iki kez anca yiyorum.
hep bulgur pilavı bol yeil mercimek koyuyorum içine.
haftada en az 1 kez balık yiyorum.
haftada 1 kez mantar yiyorum kesin.
iki kez kırmızı et ya da tavuk.
keçi yoğurdu yiyorum.
sabahları kefir içiyorum.
öğlenleri kötü besleniyorum çünkü okulda yemek yok. biz de sırayla kendimiz getiriyoruz. bazen hamur işi oluyor. yemek zorunda kalıyorum ama öğlen yediğim için kiloya dönmedi hiç
tuzu çok azalttım ve hep iyotlu tuz tüketiyorum.
meyveyi cutenin dediği gibi günde bi elma bi muz ya da bi elma 5-6 erik şeklinde.
sütlü tatlı mutlaka yiyorum her gün.
dediğin gibi çok yiyemiyorum ben ama yararlı gıdalar tüketmeye çalışıyorum.
karbonhidrat azalt proteini çoğalt çok kilo almazsın kuzum.

cadı kız:27::27::27::27::27::27::27:
eylül bize müfettiş geliyor. her bir şeyim tamam sadece görüşme kayıtlarımı son 2 aydır temize geçememiştim. onları tamamlamaya çalışıyorum.
ayy hadi kolay gelsin offf cok sıkıcı onların gelmesi yaa
Canım öyle olunca eşin baksa ben ateş ölçünce eşime baktırıyordum ateş ölçücem kalkamam diye:1:
canım gece birden uyandı yataktan fırladım ne yazıkki kızın yanına gidince aklıma geldi tüh dedim ateş ölçecektim ama iş işten geçmiş oldu
:27:

Cok sancili ve yogun bir regli geciriyorum :( bian once bitsin artik belimden asagim tutmuyor.moralim cok bozuk kizlar ya sacimcok dokuluyor.varmi bi tavsiyesi olan.kafamda sac kalmicak boyle giderse.bugun oglen fatma girigin bi filmi vardi tvde.adi kuma.kadinin cocugu olmuyo kendine kuma ariyo.kor bi kadini aliyo kuma diye benimkide bana diyoki benim ki kor olmasin askim diyo.hem guldum hem sinir oldum :(( sac dokulmesi konusunda fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim canlarim.kendinize iyi bakin hepinize iyi gcler.

Eflalim hamileligini bence soylemelisin.o eltide hamilelik nasil yasaniyomus senden biraz ornek alsin.gicik elti :)) Borancim cizgin koyulasiyo neguzel.boyle takip etmen daha guzel bencede..gecmise baktim biraz hepiniz iyisiniz cok sukur.rabbim agzimizin tadini bozmasin insallah..

canım dediğin gibi napalım bu ay öyle yapacam ben de.ama benim anlamadığım ateşim bugün 36.0 dan 35.8 e niye çıkmış:26:adetimin de 17. günü.acep yumurta çatlama olablr mi dicem ama biz yumurtlamıyrz bile:43:

Canim aynen oyle ama nasip bilemeyiz.canim yumurta catladiginda normal degerinden o.2 derece dusuyomus sonra yukselise geciyormus eger yukselis devam ederse bilki catlamis.sen takip et canim.bu ay deneme olsun

Cok sancili ve yogun bir regli geciriyorum :( bian once bitsin artik belimden asagim tutmuyor.moralim cok bozuk kizlar ya sacimcok dokuluyor.varmi bi tavsiyesi olan.kafamda sac kalmicak boyle giderse.bugun oglen fatma girigin bi filmi vardi tvde.adi kuma.kadinin cocugu olmuyo kendine kuma ariyo.kor bi kadini aliyo kuma diye benimkide bana diyoki benim ki kor olmasin askim diyo.hem guldum hem sinir oldum :(( sac dokulmesi konusunda fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim canlarim.kendinize iyi bakin hepinize iyi gcler.

Sarimsak sampuanini tavsiye ederim.bide sampuaniniza cam terebentin katin bir kapak...

sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;

1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.

du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.

Back
X