hadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)
vaktim olduğu bir gün yardım ederim tablo yapmana
aynen canım bende dedim sakın bulaşma diye, sağol canım korudu gerçekten
hemde ne bozulma Allah sonumuzu hayır etsin
sağol canım vericez inşaallah
sağol canım, ben hamdolsun iyiyim şimdilik:)
Canım geçmiş olsun inşallah bebektir, dış gebelik olsa anlaşılırdı canım korkma, taşınmada da Allah yardımcın olsun
maşallah sırada kalp atışı var
amin canım deprem çok ürkütücü
sağol canım evet rezillik diz boyu
Hey Allah'ım bu kadının kastı var ya,çok geçmiş olsun canım hafif atlatmışısınız neyse ki, inşallah ıslah olur kv den canım bolca dua edelim saksısı geri gelsin
Canım eşinin kızıda çok istemiştir bebeği olmasını birde öyle düşün herşeyin vakti var senin vaktin gelmemiş demek ki, böyle üzülmeye devam edersen stresten olmayacak azcık rahat olsan gelecek bebeğin
Canım dr demiştir diye ben dememiştim sana oturur vaziyette yat diye, benim dr söylemişti iki yastık üst üste uzun süre öyle yattım ben bir ay sürmüştür tek yastık yatmaya cesaret edememiştim sağa sola dönüp yatmayada, karnım yığılıyordu acıyordu çünkü, keşke söyleseydim sana kusura bakma canım
sağol canım dikkat ediyor inşallah bela olmazlar
hadi hayırlı olsun canım yeni tedavin, spermde karışmaz korkma
ay canım inşallah rüyası gerçek olur oğlunun:)
ayyy hadi gözün aydın olsun canım kolay gelsin taşınma işinde
başka bir doktora daha git bence
Kendi işi değil canım
Canım sabah kalkınca elma kemirmeye başladım yine:) o rahatlatıyor, benimki karışık yemekten oldu canım hafif hafif bulantım tiksinmem var ama çok değil henüz, ama geçmedi sevinme her an olabilir:) kiminin geç başlar, canım ben özel bir şey yapmadım o şehirden taşınınca yavaş yavaş kendiliğindne geçti tabi en ufak sallanma hissedince hortluyor, 3 yıl oldu oğlum 15 günlüktü çok zordu
neden inanmayalım ateşinde bir tuhaflık yok diyoruz kaç gündür hala tuhaf diyorsun lütfen sakin ol artık tamam mı, şimdi ateşini yazdığın günler adetin kaçıncı günleri onu da yaz yanına