Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vajinadan ya da dil altindan olcum yapabilirsiniz. digerleri hatalidir.
her sabah 6-8 arasinda sabit bir zaman belirleyin. yataktan cikmadan uyanr uyanmaz olcun.

ayyy cok sevindim. masallah. artik keyfini cikar guzelim o zaman.
sagol canım anca hamile oldugumu anladım daha keyifliyim ve özelim:)
gunaydin guzeller.
arkadas gece biri gelip bizi kameraya cekse komedi olur ;))
esim arkasi donuk bize, oyle yatiyr. bebek ben de ama o "pış pış...e e e" diyr ;))
sabah kucagimda ruzgar, esim uyandirdi "al da gazi cikacak" dedim. ama gogsun kapali dedi. yani ben bebegi emzirdim saniyrm ;)) cok komik oluyr insan yahu.
canım o komiklikler daha çookk başınıza gelicek:))uyku sersemlikleri yaaa hem gülünesi hem ağlanası yani..
Ateşli hatunlar sizleri özledim iş yerinde yoğunluktan girmiyorum ancak fırsat buldum sizleri çok özledi sayfalar baya ilerlemiş hepiniz iyisinizdir inşallah son sayfadan anladigim kadarıyla olumsuzluk yok şükür bende iyiyim kızlar biraz önce yatarken hissettim sanki bebegimi aslında birşeyler hissediyorum ama anlamladiramiyorum biraz önceki goz seyircisi gibiydi sağ tarafimda
bu arada topigi ben mı actim yehuuuu :52:
Opuyorum hepinizi :54:
canım kaç haftalıksın o seyirmeler muhtemelen bebktendir kızımda ilk hissettiğimde 6 aylık felandım ama ilk oldugu için geç farkettim sonradan anladım daha önceki segirmeler dalgalanmalar kızımdanmış:)

arkadaslar. farkinda olmadan yazildiginin farkindayim.
lutfen emziklisi var hamilesi var. alani var alamayani. o nedenle yaptiginiz yiyecekleri buraya yazmamanizi rica ediyrm.

gunaydin guzeller.
esim arkasi donuk bize, oyle yatiyr. bebek ben de ama o "pış pış...e e e" diyr ;))
sabah kucagimda ruzgar, esim uyandirdi "al da gazi cikacak" dedim. ama gogsun kapali dedi. yani ben bebegi emzirdim saniyrm ;)) cok komik oluyr insan yahu.
CUTEEEMM hayırlı pazarlar canimm :)
Tam bir aile olmussunuz maasallah kiyamam size yaa :))) uykular karıştı sanki ;))

CUTEEEMM hayırlı pazarlar canimm :)
Tam bir aile olmussunuz maasallah kiyamam size yaa :))) uykular karıştı sanki ;))

;))
hepsi birbirine karisti cnm.
siz nasilsiniz bakayim? sagliginiz yerinde mi?

Ateşli hatunlar sizleri özledim iş yerinde yoğunluktan girmiyorum ancak fırsat buldum sizleri çok özledi sayfalar baya ilerlemiş hepiniz iyisinizdir inşallah son sayfadan anladigim kadarıyla olumsuzluk yok şükür bende iyiyim kızlar biraz önce yatarken hissettim sanki bebegimi aslında birşeyler hissediyorum ama anlamladiramiyorum biraz önceki goz seyircisi gibiydi sağ tarafimda
Yusram gunaydin bende fazla yazamıyorum sayfaya sondan başladım o yüzden nasılsın bebegini hissetmissin hadi gözün aydın Ahmet Asım artık beni sıcratiyor dalgın dalgın otururken biraz daha sert pit pitlar yapıyor artık şükür Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin

Çok teşekkür ederim sanırım dil altından ölçebilmek için yeni bir ateş ölçer almalıyım.. Birde yükselirse yumurta çatlamış mı oluyor? Yada stabil mi durmalı onuda anlatabilirseniz çok sevinirim.. Tekrar çok teşekkür ederim

kisinin vucuduna gore ates degisir.
kiminim sabit gider yukselise gecer. yukseldigi gun catlama olmustur. kiminde ates duser sonra yukselise gecer. yumurta catlamis olur.
simdi bununla yormayin kendinizi. olcum degerlerinizi yazin her gun yorum yapriz. ben bebekten cok gelemiyrm ama kizlar yardimci olurlar.

;))
hepsi birbirine karisti cnm.
siz nasilsiniz bakayim? sagliginiz yerinde mi?

Inan eşim çok komik arkadaşları bebek olunca uykuyu unut demişler oda uykusuz günlerini heyecanla bekliyor gözleri doluyor söylerken bile bu nasıl bir duygudur...
Bizde iyiyiz güzel yureklim hamdolsun kv li 1haftayi geride biraktik kaldı 7 hafta.Cutem gece soluma yatınca sanki sağ tarafima siskinlik gax birikiyor kalkarken canimi çok yakıyor kol hizamda oluyor bu durum 3 gecedir oluyor notlarina baktım böyle birşey yok sanki bu nedir ki kalkıp dolasinca geçiyor bu arada biz aldigimix 4 kiloda sabitiz bu ay ayin 2sinde ayrıntılı ultrasonumuz var bizden haberler böyle :)
Sen nasılsın dikislerin iyileşiyor mu Rüzgâr Yusuf un gaziyla arası nasıl ...

haftasonu kimseler yok,uyuyun mışıl mışıl ben uyuyamıyorum bikaçgündür erkenden uyanıyorum,arada ufak sancılanma oluyor geri kayboluyor,neyse kızlar sonra görüşürüz biz bugün piknikte olucaz,ama kimse kusuruma bakmasın pek ortada dolaşmayı düşünmüyorum:34:hepiniziii:54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar nasılsınız insaallah hepiniz iyisinizdir. ..
Yeni hamisler nasillar...
Doguma yakin güzeller. ..
Ve bebis çalışmaları yapan güzeller her ne konumda adamada iseniz Rabbim isinizi kolaylastirsin ummadiginix anda sizlere kapılarını açıp meleklerini gondersin onların gunahsiz yürekleri duaları hurmetine duası kabul olanların hurmetine dualarinizi dualarimizi kabul etsin her zaman dualarimdasiniz buraya sık sık yazamasamda...

Inan eşim çok komik arkadaşları bebek olunca uykuyu unut demişler oda uykusuz günlerini heyecanla bekliyor gözleri doluyor söylerken bile bu nasıl bir duygudur...
Bizde iyiyiz güzel yureklim hamdolsun kv li 1haftayi geride biraktik kaldı 7 hafta.Cutem gece soluma yatınca sanki sağ tarafima siskinlik gax birikiyor kalkarken canimi çok yakıyor kol hizamda oluyor bu durum 3 gecedir oluyor notlarina baktım böyle birşey yok sanki bu nedir ki kalkıp dolasinca geçiyor bu arada biz aldigimix 4 kiloda sabitiz bu ay ayin 2sinde ayrıntılı ultrasonumuz var bizden haberler böyle :)
Sen nasılsın dikislerin iyileşiyor mu Rüzgâr Yusuf un gaziyla arası nasıl ...

beebginiz dogsun, 10 gun gecsin, ben o zaman soracagim esine cnm.bizimkide ilk 4 gun kalkiyrdu sonra hicccc kalkmiyr. baya sarsmam gerekiy uyanmasi icin. o nedenle Allah sana guc bersin ;))
usg de temiz cikar insallah cnm. dedigin sanciyi bilemedim cnm. ben de olmamisti. ama vucutlar ve tepkileri farkli tabiki.
sukur dikislerim baya duzeldi. ama ilginctir ki sezeryan olmama ragmen hemoroid olmus. cok fena cnm yaniyr.oturamiyrm kalkamiyrm wc ye gidemiyrm. amnelik zor be kuzum. ama bir gulusune ölmeye deger.

beebginiz dogsun, 10 gun gecsin, ben o zaman soracagim esine cnm.bizimkide ilk 4 gun kalkiyrdu sonra hicccc kalkmiyr. baya sarsmam gerekiy uyanmasi icin. o nedenle Allah sana guc bersin ;))
usg de temiz cikar insallah cnm. dedigin sanciyi bilemedim cnm. ben de olmamisti. ama vucutlar ve tepkileri farkli tabiki.
sukur dikislerim baya duzeldi. ama ilginctir ki sezeryan olmama ragmen hemoroid olmus. cok fena cnm yaniyr.oturamiyrm kalkamiyrm wc ye gidemiyrm. amnelik zor be kuzum. ama bir gulusune ölmeye deger.
Bir gulusune ölmeye deger dedin Cutem bu hepsini ozetledi zaten ; (((( her zaman duam Rabbim ne olur isteyen herkes bu duyguyu tatsin...

Ben de anlamadımm,cozuttum iyice:ssz::ssz:
Henüz toplanmaya başlamadım kuzum,bu hafta içinde ilçe mi,merkez mi o belli olacak.Bi de ilişik kesme tarihini tam bilmiyoruz.Ben gene de bu hafta salondan başlıcam.Orası pek kullanılmıyo nasılsa.Koli ve gazete ayarlamam lazım öncelikle:ssz::ssz: Puuff gözümde büyüdü hee:ssz:
şimdiden kolay gelsin canım
Canım hayırdır eşin kaza falan mı atlattı,tam anlayamadım yazılanlardan,kaçırmışım kusura bakma :53::53:
canım serserilerle münakaşası oldu ulu orta fuhuş yapıyorlarmış bizimkide ne oluyor deyince bıçak vs. şükür bir şey yok güvenlik yetişmiş
Kızlar önce hastaneden geldim.şiddetli baş dönmesi e titremeyle acile gittik.tansiyonum 9 a 7 çıktı.çok düşmüş.serum takicaklari durumumu söyledim betaya bakıldı 97 olmuş.son adet 20nisandi.artık bişey yapamadılar musaadedde kaldım tansiyon biraz düzeyinde geldik.salı günü 11 idi.sizce nasıl.dusukle sonuclanan gençliğimde adet günü 38 di
geçmiş olsun,değerin iyi artmış
benim 5. haftada 1699 du.

sarımsaklı şampuan iyi geliyor diye biliyorum.
umarım çabuk atlatırsın bu günleri.

hmm mantıklı:)
anneler ne alemde yanındalar mı hala?
kuzucuğun her şeyi çok iyi gidiyor maaşallah, sen de toparladın mı iyice ohhh değmesinler keyfinize:)

bebek kesinleşince söyledik biz de.
olacağı varsa olur zaten her ay riskli. doğana kadar risk var yani Allah esirgesin.
sen söyle bir de nispet yap görümceye:))))

henüz yumurta çatlamamış. hala şansınız var.

hayırlı olsun.
her ay değişir ateş. aynı ateşte yumurtlamayabilirsin.
tablo yaptıysan buraya kopyala adresi daha iyi yorum yapılır;)

wuhhuuuuu ne güzel uyumuşsun:)) ben de tatil bile olsa saat 6 da uyanıyorum sonra da uyur uyanık 9 a kadar yatıyorum:) vaktin varken uyu valla ben çok severim uykuyu:)

günlük yazarken de şöyle yazarsanız daha yorumlanabilir olur.
1.gün 36.0
2.gün 36.1
.
.
vs.
üstte yorumumu yaptığım için tekrar yazmamayım:)

değerin güzel artmış maaşallah.
sen 5. haftayı niye sordun canım, sen 4. haftadasın ya henüz.
inşallah canım çarşamba olsunda hayırlısıyla:)
Ilk defa gecmis cabuk gecti.malum hafta sonu pek yazan olmamis.bugun cok iyiyim.agrim sizim gecti.temizlik yemek falan derken ancak yer gordum.buaralar yedigim ictigim seylerin besin degerlerini neye faydali oldugunu arastirmayi pek sever oldum.irandan hurma gelmisti.hurmanin yararli oldugunu biliyordum ama sebebsiz kisirliga yumurtaliklara tansiyona kalbe karacigere daha sayamadigim birsuru seye cok yararli oldugunu ogrenmis oldum.benim gibi bilmeyenler varsa ev ahalisine gunde bikactane hurma yeme aliskanligi edindirelim. cocuklugumdan beri hurma sadece ramazan ayinda evimize alinirdi.yemeyide pek sevmezdim.ama hurma yemeyi kendime aliskanlik edindirmeye karar verdim.hepinize mutlu hafta sonu diliyorum.kendinize iyi bakin.
ben sürekli yerim canım severim hurmayı
canlar geçmişi okudum b,raz amacok bakamadım .Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım ütüledm yereştirdim derken baya yoruldum...:37::37:
cutem maşallh size herşeyin yolunda olmasına sevindim
nesdem ohh hafta sonunun tadını çıkarmışsın canım
boran gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş..
kolay gelsin canım ben kaldırmıştım dünde vakumlu hurç almıştım tekrar ona geçirdim daha koyacaklarım var
iyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..
canım çok sevindim gözün aydın korktuğun gibi olmadı
kolay gelsin canım, bebektir o canım:)
gunaydin guzeller.

:)) daha ne komik anlarınız olacak, sallamaya alışırsa alışkanlık olacak sende uykunda salladığını göreceksin:) ayakların bir o yana bir bu yana sallanacak:)

Kızlar nasılsınız insaallah hepiniz iyisinizdir. ..
Yeni hamisler nasillar...
Doguma yakin güzeller. ..
Ve bebis çalışmaları yapan güzeller her ne konumda adamada iseniz Rabbim isinizi kolaylastirsin ummadiginix anda sizlere kapılarını açıp meleklerini gondersin onların gunahsiz yürekleri duaları hurmetine duası kabul olanların hurmetine dualarinizi dualarimizi kabul etsin her zaman dualarimdasiniz buraya sık sık yazamasamda...
aminn canım sağol
geçmiş olsun canım, bende kabızlık olmuştu iki hafta çokkk zordu hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım:(
Gunaydin canlarrrr:16: yogunluktan cok giremiyorum herkesler iyidir insallah:16:
günaydın canım sen nasılsın?

hoşgeldiin canım iyiz cok sukur evet onlar bebeginin hareketleri :nazar: :)

gunaydin guzeller.

ay aynı seyleri ben de yaşamıştım 2 saatte bir emzirmeye kalktıgın için emzirdiğini sanıyorsun annem gelıyordu emzirmen lazım dıyordu ben de diyor musum şimdi emzirdim ya anne :1: annem olmasa cocuk aç kalacak :9:

gecmiş olsun canım ben de sezeryan oldugum aynı sekılde hemoroid oldum sana tavsıyem makatına zeytinyağı sur içine dogru cok faydası oluyor

canlar geçmişi okudum b,raz amacok bakamadım .Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım ütüledm yereştirdim derken baya yoruldum...:37::37:
cutem maşallh size herşeyin yolunda olmasına sevindim
nesdem ohh hafta sonunun tadını çıkarmışsın canım
boran gözün aydın değerin çok güzel yükselmiş..

kolay gelsn canım ben de gecen hafta hallettim bir oh cekebildim halıları fılan da yıkattım bi tek perdelerim kaldı yaa öyle zor geliyor ki ütülemesi :ssz:

nasılsınız kızlar eşim 2 gündür ankarada yarın gelecek eşim evde yokken cok sıkılıyorum bir o kadar da tırsıyorum siz de öylemisiniz bazı arkadaşlarım eşi evde olmayınca daha huzurlu ve mutluymuslar acaba ben de mı anormallik var :9:

ve benim ateş de yukseldi
bu ay yıne olmadı bılıyorum aksam ruyamda gebelik testim de pozitifti o kadar mutluydum ki sabah kalkınca gerçek oldugunu sandım bir an :52:

sonra da anladım ruyaymış meğerse

Bir gulusune ölmeye deger dedin Cutem bu hepsini ozetledi zaten ; (((( her zaman duam Rabbim ne olur isteyen herkes bu duyguyu tatsin...
amin cnm.

Gunaydin canlarrrr:16: yogunluktan cok giremiyorum herkesler iyidir insallah:16:
gunaydin..

canım serserilerle münakaşası oldu ulu orta fuhuş yapıyorlarmış bizimkide ne oluyor deyince bıçak vs. şükür bir şey yok güvenlik yetişmiş

kolay gelsin canım ben kaldırmıştım dünde vakumlu hurç almıştım tekrar ona geçirdim daha koyacaklarım var

:)) daha ne komik anlarınız olacak, sallamaya alışırsa alışkanlık olacak sende uykunda salladığını göreceksin:) ayakların bir o yana bir bu yana sallanacak:)

aminn canım sağol

geçmiş olsun canım, bende kabızlık olmuştu iki hafta çokkk zordu hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım:(

saol cnm.

hoşgeldiin canım iyiz cok sukur evet onlar bebeginin hareketleri :nazar: :)

ay aynı seyleri ben de yaşamıştım 2 saatte bir emzirmeye kalktıgın için emzirdiğini sanıyorsun annem gelıyordu emzirmen lazım dıyordu ben de diyor musum şimdi emzirdim ya anne :1: annem olmasa cocuk aç kalacak :9:

gecmiş olsun canım ben de sezeryan oldugum aynı sekılde hemoroid oldum sana tavsıyem makatına zeytinyağı sur içine dogru cok faydası oluyor
saol cnm. zeytinyag surdum. sonra sicak dus yaptim. sicak su torbasinin uzerine oturuyrm. amannnnn hersey kadina arkadaw. biraz erkege de bisiler olsaydi dimi ama ;)

nasılsınız kızlar eşim 2 gündür ankarada yarın gelecek eşim evde yokken cok sıkılıyorum bir o kadar da tırsıyorum siz de öylemisiniz bazı arkadaşlarım eşi evde olmayınca daha huzurlu ve mutluymuslar acaba ben de mı anormallik var :9:

ve benim ateş de yukseldi
bu ay yıne olmadı bılıyorum aksam ruyamda gebelik testim de pozitifti o kadar mutluydum ki sabah kalkınca gerçek oldugunu sandım bir an :52:

sonra da anladım ruyaymış meğerse
cnm.bence seninki normal.ben de esim yokken resmen bunalima giriyrm. diger turlu dusunenlerin bence evdeki huzurlari eksik.
ama esim yok diye korkmam tek kalmaktan evde. sen de kendini telkin et cnm. korkutma hikaye yazarak.

aminn canım sağol

Iyiyim canim calisiyorum sen ne yapiyorsum bulantilar basladi mi:40:

günaydın sosyalcim :3:

Cok sukur iyiyim canim sen nasilsin:16:

amin cnm.

gunaydin..

saol cnm.

saol cnm. zeytinyag surdum. sonra sicak dus yaptim. sicak su torbasinin uzerine oturuyrm. amannnnn hersey kadina arkadaw. biraz erkege de bisiler olsaydi dimi ama ;)

cnm.bence seninki normal.ben de esim yokken resmen bunalima giriyrm. diger turlu dusunenlerin bence evdeki huzurlari eksik.
ama esim yok diye korkmam tek kalmaktan evde. sen de kendini telkin et cnm. korkutma hikaye yazarak.

Cute reyizzz seni burada gormek ne guzell ruzgarin nasil:16:

Back
X