Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin guzeller nasilsiniz bugunde evdeyiz ve yarin is var bugunun tadini cikaralim en iyisi
Cutem Ruzgar nasil
dün pikniğe gittik.
giderken eşim ısrarla camı açtı, hava çok sıcak ama benim sinüzite hiç iyi gelmedi((
bundan hemen kurtulmam lazım ilerlerse çok kötü oluyorum
bu günüm hep su buharı ile geçeceğe benziyor.
cute, rüyanda emzirdiğini gördün belki de :))))))) ayy daha ne komediler çıkacak, insan uykusuzluktan ne yaptığını şaşırır.
annem de yanına yatırırmış beni, göğüsleri de açık hahahahah ben emeceğim zaman yapışır emermişim:))))))) uykusuzluk her şeyi yaptırır insana.
basur da çıkmışzor şu basur olayı ya sonradan mı fark ettin? ağrısını azaltıcı merhemler var bildiğim kadarıyla canım.
hmm anladım canım. karışmak gibi olmasın ama sıcak duş damarları daha da genişletir yani hemoroide geçici rahatlık verir ama daha da ilerlemesine neden olur.ah ah cnm. sorma baya komedi oluyr.
hemoroid vardi da cnm bana hic zarari yoktu. birden hortladi. bugun daha iyiyim sukur. zeytinyag ve sicak dus iyi geldi sukur cnm.
buarada bebegin hickirigini hissedersin cnm. ama 30 lu haftalari gormen lazim![]()
hmm benim de hafif var şimdiye kadar iki kez çıkardım ama sabah yanlış uygulama yapmışım:)Dgrpnr :) canim benim bulantilarim hafif ama cookk hafif 7.haftada basladi 9.haftada ayyuka cikti :) ama sadece bi hafta surdu o cok bulantili donemlerim..sadece sabahlari bi kez oguruorum afedersin ondan snra bisiler yiyebiliorum.ama benim bulantim sadece sabah olmuo..mutemadiyen gun icime yayilmis durumdaa :) ama dedim ya eskisi kadar rahatsiz etmio :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dgrpnr :) canim benim bulantilarim hafif ama cookk hafif 7.haftada basladi 9.haftada ayyuka cikti :) ama sadece bi hafta surdu o cok bulantili donemlerim..sadece sabahlari bi kez oguruorum afedersin ondan snra bisiler yiyebiliorum.ama benim bulantim sadece sabah olmuo..mutemadiyen gun icime yayilmis durumdaa :) ama dedim ya eskisi kadar rahatsiz etmio :)
hmm anladım canım. karışmak gibi olmasın ama sıcak duş damarları daha da genişletir yani hemoroide geçici rahatlık verir ama daha da ilerlemesine neden olur.
bende de varis var doktorum söylemişti.
hıçkırığa bayıldım yaa, inşallah göreceğim ben de o günleri:))))
rahatlamışlardır tabi sıcak suyla da ondan önermişlerdir canım benim.betahcg degeri 9.haftaya kadar artar;9.haftada maksimuk seviyeye ulasir ve sonra inise gecer. o nedenle en siddetli bulantilar 9. haftada gorulur. sonra hafifler. kiminde istisna olarak bulanti ve kusma doguma kadar devam eder. ama noramlde 12. haftadan sonra biter.
estagfurullah cnm.saolasin.
bana da hemoroid hastalari sicak suya otur vs dedi diye oyle yapmistim. yapmam bir daha kuzum.
ne kadar geç yumurtladığına bağlı. tablo yaptıysan linkini kopyala bakalım, yoksa ateşini gün gün yazar mısın?herkez selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim normalde adetim geçikmezdi ama geç yumurtladığımdan eminim adetime 11 gün vardı dr.bugün yarın çatlar demişti dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ki dün adet günümdü size birşey sormak istiyorum benim dünden bi önceki günler ateşim 36.6 dı dünyani adet günüm 36. 7 ye yükseldi bugün ise 37.1 e yükseldi aceba gebelik gibi bi durumda ateş gün geçtikçe yükselirmi bilen arkadaşlarımız yardımcı olursa çok sevinirim (normalde adetime 3 4 gün kala ateşimde düşüş olurdu ama bu sefer adet günüm ve bugün olmak üzere yükselme oluor)
inşallah canım. sağ ol:)Evet dgrpnrcim :) sen de umarim kolay atlatirsin bu donemi..yoksa zor oluoo o bi hafta ben ben deildim resmen :) gerci bunyeden bunyeye degisir ins hic yasamazsin bulanti..
Cutecim sana da tesekkur ederim aciklaman icin..demekki o yuzden azaldi benim bulantilar :) bu arada oglunla ve esinle birlikte bir omur boyu mutluluk dilerim :) rabbim bize de gostersin o gunleri ins :)
kaçakkk nerelerdesin sen?s.a canlar nasılsınızz
cutemimmmmm bacım nasıl gidiyo annelik![]()
rahatlamışlardır tabi sıcak suyla da ondan önermişlerdir canım benim.
sen doktoruna danış, yönlendirsin. dayanamazsan eczaneden ağrısını hafifletecek merhem alabilirsin.
şimdi benim tamm bulantı zamanım, ilginç bir şekilde kıl görünce midem allak bullak oluyor:) başka hiçbir şeyden tiksinmedim.
ne kadar geç yumurtladığına bağlı. tablo yaptıysan linkini kopyala bakalım, yoksa ateşini gün gün yazar mısın?
inşallah canım. sağ ol:)
kaçakkk nerelerdesin sen?
ben azıcık sinüzit oldum onun dışında iyiyim, sen nasılsın?
hamdolsun iyiyim canım,yarın dr.gidicem bakalım randevusuz girebilirim umarım,taa 26 sına randevu verdiler ama dr.bana düşük yaptıgımda hamile kaldıgından şüpelendigin an gel demişti hatta bide kagıt vermışti sorun çıkarsa bende o kagıdı gösterip gimeye çalışıcam,sende iyimisin bebişin nasılevet canım evde dosya giriyorum ama daha çok yoruluyorum sürekli oturuyorum bitsin diye hiç bi iş yapmıyorum ancak yalan yanlış bi yemek o kadar bebekte iyidir herhalde canım benimde 28 inde 4 hafta olacak işte bana da uzun geliyor ama ne yapayım bide bende dr fobisi oluştu sanki her gittiğimde kötü şeyler söyleyecekmiş geliyor henüz o psikolojiyi üstümden atamadım:26: ayy senin bebişte hareket ediyor ne güzeldir kim bilir maşallahh
iyileşirsen az daha dikişlerin falan iyi olursa artık kimseye ihtiyaç duymazsın rüzgarınla eşinle evinle ilgilenirsin
yoğunum boranım ya sorma ondan çok gelemiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
yok canım enişe edicek bi durum degilmiş,tansiyonm çok düşmüş başdönmesi titreme olunca acile gittik onlarda serum takmak istediler bende hamile oldugumu söyledim onlarda yeniden betaya baktılar sonuç gelincede eşimin eline verdim kagıdı şaşırdı birden hafif gülümsedi hayırlısı olsun dedi işte böylece ögrenmiş olduCanım geçmiş olsun ne oldu ben kacirmisim şimdi iyi misin
Bende hasrtli sürekli hareketlerini bekliyorum maşallah size. Canım ilaç tedavisi başladı daha iyiyim.şükür
Kolay gelsin bitanem . Artık kurtul o lobide bebeğin iyi Allah in izni ile , bende 2 haziranda gorecem inşallah.canım ilk defa bugün kalp atar gibi hissettim 5 sn ye kadar inşallah devamlı hale geçer. Seninle darısı başına kuzum ama ben hâlâ bebeğim sen miydin diyorum
merhaba arkadaslar masaallah hersey ıyı hersey yolunda ne guzel....acaba benımde hayatımda hersey yoluna gırecek mı??
guya bugun tatıle cıkıcaz kavga ettık...bagırdı cagırdı ıkıncı kez gıt boşan dedı bana...morelım cok bozuk...acaba gercekten bosanmak mı ıstıyor...
barısmak ıcın aramızı duzeltmek ıcın ugrasacagına bıde cekıldı kenara oyun oynuyo..acaba ben ıyı mı yaptım evlenmekle dusunmeye basladım...ayda bır kavga edıyoruz normal deıl de mı bu kızlar ya...napıcam bılemedım....
kusura bakmayın basınızı agrıttım ama artık gerceklerı goremıyorum...![]()
]
Hehheee o yüzden o bucure altin top diyorlar daha neee garip garip durumlariniz olacak guleceksiniz cnm Allah daim etsin sagliginizi mutluluğumuzu inş
Esim evde olmayınca benimde cnm sıkılıyor onada diyorum insan takilacak birini istiyor
Rüyamda 3 vakte kadar gerçek olacak inş
Evet cnm baya bildiğin hickiriyo yutkunmayi tam olarak yapamadigi için naapsin minicik agzi var![]()
Kavgalar elbet oluyorda bosanmayi dile dolamamasi gerekir cnm gerekirse sakin bi zamaninizda ciddî olarak sor aklinin bi köşesinde böyle bi fikirmi var diye
Birde seni bilmiim cnm ama ben ilk. Zamanlara düşününce simdi anladimki ben herşeyi çok buyutuyomusum tartisma cikariyomusum ama hic gerek yokmuş insan zamanla kendi de evliliğinde olgunlasiyor muş anladim![]()
ohh bıtmiş sizin işler...bende bitirdim kışlık yazlığı okullar kapanıcada temizliği bitircem..bu işleri bitirince temizlik kolay oluyor..
ben perdelerimi hiç ütülemem canım makine da skma devrini 400 e getirip 1 -2 dk kadr sıktıktan sonra çıkarıp nemlı nemlı asıyorum...ütü derdi yok...allh kolaylık versin canım ya..
inş o günlerde gelecek sen şimid tarif biriktire dönemindesin....
canım evliliğin ilk 3 yılında bu tür şeyler yaşanbilir 3 yıla atlatmak çok önemli.yeni evli sayılırısnız birbirinizi tanıyacaksnız ama her defasında boşanma sözünn geçmesi iyi değil.
benimde ateş seyrim düşük merak etme herkesin ateşi kendine özel...
ohh maşallh sana![]()
3 4 gündür giremedim merak ettim sizi.şöyle bir geçmişi okudum yazmaya anca sıra geldi.kızlar nasipse saatler doğuma gireceğim.sabah 8.30 gibi hastanede olmamızı söyledi doktorumuz.9.30 ta da ameliyata gireceğim.inşallah bu güzel bekleyişi hepiniz tadarsınız.sağ sağlim oğlumu kucağıma alayım,kendime geleyim yine yazarım.hepinizi çok öpüyorum,iyi ki varsınız.dualarınızı esirgemeyin.allaha emanet olun.
Eşim sabaha geçince ben de bu sayede erken kalkmayı basarabildim :) ne güzelmiş böyle sabahın erken saatleriHepinize öpücüklerr,mutlu sabahlarr
darisi sana kuzum.
buarada azeriden haber alan var mi? ali yasin cikti mi evine?
ben eşim 5 dk geç gelse bile sıkılıyorum:) anormal olan sen değilsin canım.
neden karamsarsın bu kadar ateşin güzel gidiyor. birkaç güne belli olur:) inşallah rüyan gerçek olur![]()
dün pikniğe gittik.
giderken eşim ısrarla camı açtı, hava çok sıcak ama benim sinüzite hiç iyi gelmedi((
bundan hemen kurtulmam lazım ilerlerse çok kötü oluyorum
bu günüm hep su buharı ile geçeceğe benziyor.
cute, rüyanda emzirdiğini gördün belki de :))))))) ayy daha ne komediler çıkacak, insan uykusuzluktan ne yaptığını şaşırır.
annem de yanına yatırırmış beni, göğüsleri de açık hahahahah ben emeceğim zaman yapışır emermişim:))))))) uykusuzluk her şeyi yaptırır insana.
basur da çıkmışzor şu basur olayı ya sonradan mı fark ettin? ağrısını azaltıcı merhemler var bildiğim kadarıyla canım.
20. yumurtlamış görünüyorsunuz.canım adetin birinci günü 36
ikinci gün 36 1
üçüncü gün 36 3
4.gün 36 3
5.gün 36 5
6.günüm adet bitimi 36 5
7.gün 36.4
8.gün 36 1
7.gün 36 1
9.gün 36 3
10.gün 36
11.36
12 36.1
13.gün 36 1
14 36 4
15 36 4
16 36 5
17 36 4
18 36 3
19 36 2
20 36 1
21 36 3
22 36 3
23 36 4
24 36 4
25 36 3
26 36 6
27 36 6
28 36 5
29 36 6
30 36 7 adet günümdü
31 37 1
ilk oğlunda mucizen gerçekleşmiş bak:)canım tartışmalar her ailede olur ama o boşanma lafını söylememesi lazım bi arkadasımın eşi de sureklı böyle diyordu evlılıklerın ılk yıllarında sonra bi gün kız esyalarını toplayıp annesıne gıttı ondan sonra eşinin burnu sürttü ve çok pişman oldu diyecegım o ki boşanmak ıstemesınden değil aklı sıra senı korkutmak ıstıyor üzme kendini
amin canım inşallah
canım benim makine acayip kırıştırıyor her şeyi denedim sıktırmadan bile çıkarttım ama yıne de sanki çiğnenmiş gibi o yuzden mecbur kalıyorum
canım hayırlı olsun cok gecmıs olsun eminim su an kavusmus hasret gideriyorsunuzdur Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin
:)))
canım gecen ben onu cevrim içi görmüştüm ama cabuk cıktı insallah iyileşmiştir oğlu
canım karamsarım çünkü olması benim için bi mucize ilk oğlum da mucızeydi tek yumurtalıgım var diğeri bekarken kistler yuzunden alındı bu son kalanda da kist var endometriozis hastasıyım tedavi olmadan tüp bebek olmadan cok zorbi umut işte benimkisi bir de zamanımda kısıtlı ,artrit hastayım su an pasif dönemde tekrar alevlenınce iğnelerime mecbur dönücem ve iğneler gebeler için x kategorisinde velhasıl zaman kısıtlı eşim tüp bebeğe yanaşmıyor ev kredisi var öyle bekliyoruz hayırlısı Allah tan amiinnn inşallah gercek olur
gecmiş olsun canım çörek otu yagının iyi oldugunu duymustum buruna damlatılıyor ama gebelikte bı sakıncası olur mu bilmiyorum :44:
koyulaşma süper:) oldu bu iş.günaydın güzel hatunlar,benim ateş sabitlenmedi tavan yapmış yine bi düşüyor bi yükseliyor,kızlar 2 şer gün arayla yaptıgım 3 testimi ekliyorum sizce fark nasıl,başınızı agrıtıyorum zırt pırt ama endişeleniyorum kızlar mazur görün beni