Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar son 1 2haftamin stresini anlatayim..
ferhani her ay dk.u gelip evde kontrol ediyo her sey yolunda dedi gel diger dk.lar baksin..gittik biz travmatolok diyoruz bilmiyorum siz ne diyorsunuz o dk ayaginin buklumleri assimmetrik dedi cati kaymasi ola bilir ve dogumdan cikik ols bilir uzmana gosterin dedi..cok korktum ne olucak bu ne demek cikik olsa aglamazmi diye sorguladim ama uzmanin gelmesini beklefik 1hafta..baskalarindan sorduk boyle bisey yasayan vardi duyan duymayan herkes en kotu olaylari anlatdi bazilari ameliyyatlik olmus falan..sonunda dun gitdik ve rontgen cekdi cok az kayma varmis bacaklarini mesafeli tutmaniz gerek dedi..korse gibi bisey verdi 1hafta sonra basla kullanmaya dedi..boyle iste kucuk sorunmus sukur 1 2aya gecicekmis..
Gecmis olsun cnm. Duzelebilecek birsey olmasina cok sevindim.
ne guzel bir uygulama dr.un eve gelmesi. Biz yaz kis demeden dr pesinde kosuyrz. Hastaneler mikrop yuvasi ama mecbur sokuyrz yavrularimizi.

alistim canim cok sukur..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..kimseyi evlatla sagligiyla sinamasin cok buyuk korku..
Amin cnm. Cok zor cidden. Insan aklini kaybedecek gibi oluyor.

Gecmis olsun cnm. Duzelebilecek birsey olmasina cok sevindim.
ne guzel bir uygulama dr.un eve gelmesi. Biz yaz kis demeden dr pesinde kosuyrz. Hastaneler mikrop yuvasi ama mecbur sokuyrz yavrularimizi.

Amin cnm. Cok zor cidden. Insan aklini kaybedecek gibi oluyor.
evet cnm her ay hatta ilk 40gununde her hafta geliyordu eve herseyini kontrol ediyolar 1yasina kadar her ay evde kontrol yapiyo sorun oldugunu dusunse hastaneye gitmeyi oneriyo 1yastan sonra her ay telefon ediyo birazcik sikayetin olsa hapsuruyo desen hemen geliyo..cok memnunuz bu dk.umdan o demisdi ben ciddi sorun gormuyorum travmotolog dediyse rontgen cektirin o zaman..yani dk.un dediyi cikti cok ta buyuk sorun degilmis sukurler olsun 2ay korse kullanalarak atlata bilicez..Insallah..
kizlar benim bidircik yan donuyo basini omzunu bele kadar kaldiriyo oyle durup etrafa bakiyo besiyinden merakli melahet ))) son 1haftadir bu gelisme var..gecikmemisizdir Insallah ne zaman ne yapmali bilmiyorum cok az bilgim var. etraftan duyduklarim sadece...3ayi oldu dun..

Kizlar gunaydin bnm ates malesef dususe gecti merak edip evde kalmis bi testide yaptim negatifff cok uzgunum;(

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateş fırladı sağ kasığımda dün fena batma oldu dün serophene kullanmaya başladım bitince doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum son durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım J

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateş fırladı sağ kasığımda dün fena batma oldu dün serophene kullanmaya başladım bitince doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum son durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım J

Hadi hayirlisi.

Normalde ovülasyon dan sonraki 3 gün yüksek olurdu ama bugun dustu
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
Her ay ki inis cikislar ayni olmaz cnm. Normal yani.

bugun dr a randevum vardi hastaneden aradılar hasataymis gelmemis dr um.oglumu gorucem diye heyecanla bekliyordum...kısmet değilmiş yarın giderim inşallah...

nerdesinix bakayım canlarım...eflalim gelrmiycem demişti zaten... dogum yapan canlar ece yusra nesdem nukra missy azeri nasıl lar bebişleri nasil aceba merak ediyorum gelemiyorlar.
cutem asim dan haber var mi?...sen nasılsın ruzgarimiz hangi yenilik peşinde?....ayşegül çikolatacips last hic ugramiyorlar nasıllar acep...

nerdesinix bakayım canlarım...eflalim gelrmiycem demişti zaten... dogum yapan canlar ece yusra nesdem nukra missy azeri nasıl lar bebişleri nasil aceba merak ediyorum gelemiyorlar.
cutem asim dan haber var mi?...sen nasılsın ruzgarimiz hangi yenilik peşinde?....ayşegül çikolatacips last hic ugramiyorlar nasıllar acep...
Nesdem ve Dora iyiler canim.
Nukra ve Asim iyi degil. Asim a kesin ameliyat dediler cnm. Siraya koymus dr, bekliyrlar. Bir de kolik oldu ne yazik ki...

Biz iyiyiz cnm. Ek besine gectik. Kosturuyorum cnm. Arastiriyrm ne yedireyim nereden alayim diye... Yusufum emeklemeye calisiyr cnm. Ayaklarini agzina sokmaya basladi.

bugun dr a randevum vardi hastaneden aradılar hasataymis gelmemis dr um.oglumu gorucem diye heyecanla bekliyordum...kısmet değilmiş yarın giderim inşallah...
Hadi bakalim yarin olsun hemen.

Eklentiler

• 2014-11-12 15.27.04.webp
    2014-11-12 15.27.04.webp
    294,2 KB · Görüntüleme: 124
http://www.fertilityfriend.com/home/533d78 yaptınm cnm böyle oldu.bi de ben sabah işe giderken 7 gibi yaptım hamilelik testini hazırlanmam gerekiyodu beş dakika bakabildim şimdi gelince tekrar baktım böyle olmuş kaymış mı çizgi mi çıkmış ne olmuş anlamadım
Tamam cnm. Yumurtlamissin emin oldum. Test bozulmus ama tekrarlamani tavsiye ederim. 2 saat bisi icme. Sonra test yap cnm.

Tamam cnm. Yumurtlamissin emin oldum. Test bozulmus ama tekrarlamani tavsiye ederim. 2 saat bisi icme. Sonra test yap cnm.
tamam teşekkür ederim:KK68: ne olsa ilk aklıma sen geliyosun :) hemen gidip sorayım diyorum maalesef insan bunları en yakınyla bile paylaşamıyor iyi ki varsın tekrar tekrarrrr ..akşam mı yapsam sabahı mı beklesem bilemedim 2 saat bi şey yemeden durabilirsem yapayım:KK22:

tamam teşekkür ederim:KK68: ne olsa ilk aklıma sen geliyosun :) hemen gidip sorayım diyorum maalesef insan bunları en yakınyla bile paylaşamıyor iyi ki varsın tekrar tekrarrrr ..akşam mı yapsam sabahı mı beklesem bilemedim 2 saat bi şey yemeden durabilirsem yapayım:KK22:
;)
Faydam varsa ne mutlu cnm. Tesekkur ederim.
Simdi icin icini yer. 2 saat sivi tuketme sonra yap testi. Ama.demedn gecemeyecegim gordugum ilginc tablolardan senin ates tablon ;) baya zorladi beni

evet cnm her ay hatta ilk 40gununde her hafta geliyordu eve herseyini kontrol ediyolar 1yasina kadar her ay evde kontrol yapiyo sorun oldugunu dusunse hastaneye gitmeyi oneriyo 1yastan sonra her ay telefon ediyo birazcik sikayetin olsa hapsuruyo desen hemen geliyo..cok memnunuz bu dk.umdan o demisdi ben ciddi sorun gormuyorum travmotolog dediyse rontgen cektirin o zaman..yani dk.un dediyi cikti cok ta buyuk sorun degilmis sukurler olsun 2ay korse kullanalarak atlata bilicez..Insallah..
kizlar benim bidircik yan donuyo basini omzunu bele kadar kaldiriyo oyle durup etrafa bakiyo besiyinden merakli melahet ))) son 1haftadir bu gelisme var..gecikmemisizdir Insallah ne zaman ne yapmali bilmiyorum cok az bilgim var. etraftan duyduklarim sadece...3ayi oldu dun..
canım geçmiş olsun kuzuna, 3 ay erken canım geç kalmadınız korkma bildiğim kadarıyla, düzelir kuzun merak etme

iyi olur canım yumurta takibi inşaallah gelir bu ay bebeğin
Normalde ovülasyon dan sonraki 3 gün yüksek olurdu ama bugun dustu
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
canım düşebilir her ay aynı olmayabilir
yarın güzel haberler ver inşaallah duham
Nesdem ve Dora iyiler canim.
Nukra ve Asim iyi degil. Asim a kesin ameliyat dediler cnm. Siraya koymus dr, bekliyrlar. Bir de kolik oldu ne yazik ki...

Biz iyiyiz cnm. Ek besine gectik. Kosturuyorum cnm. Arastiriyrm ne yedireyim nereden alayim diye... Yusufum emeklemeye calisiyr cnm. Ayaklarini agzina sokmaya basladi.
Demek asım ameliyat olacak inşaallah kolay geçer canım dua edicem selam söyle nukraya, koliği de çabuk geçer inşaallah Allah yardımcısı olsun

maşaallah Yusufa:)
http://www.fertilityfriend.com/home/533d78 yaptınm cnm böyle oldu.bi de ben sabah işe giderken 7 gibi yaptım hamilelik testini hazırlanmam gerekiyodu beş dakika bakabildim şimdi gelince tekrar baktım böyle olmuş kaymış mı çizgi mi çıkmış ne olmuş anlamadım

canım cutemin dediği gibi tekrarla merakla bekliyorum sonucu

Back
X