Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm araştırdım şimdi de diyor ki. yeni doğduğunda ilk 24-48 saat içerisinde, proteinli besinler almaya başladığında alınır.
3.günden itibaren alınması ve 7. günü geçmemesi gerekiyormuş.

hmm araştırdım şimdi de diyor ki. yeni doğduğunda ilk 24-48 saat içerisinde, proteinli besinler almaya başladığında alınır.
3.günden itibaren alınması ve 7. günü geçmemesi gerekiyormuş.
Cnm. 2 kez mutlaka aliniyr. Ilki ilk gun, ikincisi de ilk 10un icinde herhangibir gun. Ama illaki aliniyr. Sanirim hata payini en aza indirmek icin yapiyrlar bunu. Yaninkuzucm 2 kez mutlaka alinacak topuk kani. Yusufdan dogumun ertesi sabahi alindi. Ikincisi de 8gunluk kontrole hastaneye gidince alindi. Saglik ocagiyla ugrasmak istemedim.ben.

sagol cutem. ağlıyorum rahatlıyorum ama sonra başım agtisindan duramiyorum.toplantiya gittim şişmiş gözlerle her gören aa nasil şişmişsin öyle diyo. ya ya hamilelikten dedim.
Canim mevzuyu bilmiyorum okuyamadim ama uzme kendini.yavrun da uzulur.
Günaydın
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
23.gün yumurtlama olmamış
Ew lari sildim zaten ateşim de düştü adet geliyor
Dongun kac gunde bir oluyor.
Kimse bana dokunmasa da 12 saat uyusam..
Yusuf yenidogan saniyir kendini buaralar. Toplasan gece 8 saat uyuyr onda da 4 kez kaldiriyor. Sayesinde dunyanin dönüş yönunu ogrendim baş dönmesinden.
Yerim o yeni dogani.
Canim gecmis olsun cok.son dakikada neler cikiveriyor.neyseki bulunmus.sana kan gerekebilir canim bu durumda.benim dogumda dr esime kan gerekebilir demis.sukur gerekmedi.eymen kac kilo olmus annesi.

ilaç kullanırken 28 2 aydır ilaç kullanmadım geçen ay 18.gün yumurtlama oldu. Zaten 15. Ve 18. Gün ew gördüm ama bilerek kaldırdım çizgi değişecekmi diye

Yusra canim erencim kac gunluk oldu.
Mama ne zamanlar veriyorsun.sut yetmediginden mi eren agladigindan mi

ilaç kullanırken 28 2 aydır ilaç kullanmadım geçen ay 18.gün yumurtlama oldu. Zaten 15. Ve 18. Gün ew gördüm ama bilerek kaldırdım çizgi değişecekmi diye
O zaman adet geleblir evet.hakkinda hayirlisi canim.
Ben pek giremiyorum eskisi gibi.adini hatirladim ama hikayen neydi canim.pko mu

İyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum benim genelde adete yakın karnımın sağ tarafında kalp atışı oluyor bikaç gün sonra adet oluyorum ibinin adetimin 15 günü ve o atış buhün baya oldu acaba benim göbeğim mi düşük ya bu ne şimdi sizdede oluyor mu ?

Gecmis olsun cnm..Allah bir daha yasatmasin sana da. Ben de kanda pihtilasma cikti. Sen de baktirdin umarim. Baktirmadan gebe kalmasaydin keske.
baktırmadım canım doktor salladı beni normal dedi ilk gebelikte böyle olması.. normal hastanede baktırılıyor mu bu

canım baş parmağını göbeğinin deliğine bastır kalp atışı duyuyorsan göbeğin yerinde:) ama sızlamalar normal bence banada oluyor

benm adet döngm 34 canım geçen ay 34. günde adet oldum. geç yumurtam çatlıyor öncedende böyleydi 19 20 21

Bugün 15 günüm benim testimi ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    471,7 KB · Görüntüleme: 125
baktırmadım canım doktor salladı beni normal dedi ilk gebelikte böyle olması.. normal hastanede baktırılıyor mu bu
Genetik bolumu bakiyr cnm. Ya da hematoloji. 3 dusukten once devlet odemiyr. Ama her hastanede kendi paranla yaptirabiliyrsun. Biraz maliyetli. Ama inan ben bilseydim, direk kendim bu testleri yaptirir, o acilari da yasamazdim. 1000tl civariymis sanirim.

benm adet döngm 34 canım geçen ay 34. günde adet oldum. geç yumurtam çatlıyor öncedende böyleydi 19 20 21
Hep mi 34 gun cnm. Eger oyleyse yumurtlamanda hep ayni gun olmali. Cunku yumurtlama ile adet arasindaki sure sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…