sağol canım
sata göre 10 ocak ama bebeğe göre 29 aralık çıktı canım
yok canım benim tam tersi pıhtılaşma geç oluyormuş yani kanamam çok olurmuş, yarın özele gidicez nette randevu görünmüyor ama hastaneye direk gidip sorucazeflalim -canım üni. hast. ne zaman gidiceksin ? acaba kan sulandırıcı mı kullanman gerekio ki? dr açıklama yaptımı ?
duha - canım bugün nasılsın ?
Sezeryan tarihini sata gore veriyrlar cnm
Cnm yusuf 2 hafta ondeydi. Ama dr sata gore sezeryan yapti. 19 mayis yerine 8 mayis da yani.yok canım benim tam tersi pıhtılaşma geç oluyormuş yani kanamam çok olurmuş, yarın özele gidicez nette randevu görünmüyor ama hastaneye direk gidip sorucaz
cutem satı söyledim ama böyle dedi bakalım özelde ki ne diyecek zaten ben ocakta olsun istiyorum bir sene kaybetmesin kuzum, gününden önce bile istemiyorum sancılanıp gitmek istiyorum ben
ah canım inşaallah düzene girer uykusu zor iş uykusuzluk ah ah:)Kimse bana dokunmasa da 12 saat uyusam..
Yusuf yenidogan saniyir kendini buaralar. Toplasan gece 8 saat uyuyr onda da 4 kez kaldiriyor. Sayesinde dunyanin dönüş yönunu ogrendim baş dönmesinden.
ay inşaallah öyle olur canım zaten önden almalarına da gıcık oluyorum çok saçma geliyor, normal diye gidip acil sezaryan olunca bir şey olmuyor ama önceden sezaryan belliyse alıyorlar erkenden, benim için çok iyi olur zaten bir ay kaldığı düşüncesi tuhaf etti beniCnm yusuf 2 hafta ondeydi. Ama dr sata gore sezeryan yapti. 19 mayis yerine 8 mayis da yani.
Bana sorsana sen anladın mi diye gerçekten bu ay çok farklicanım aslında daha erken dedi dr doğuma ayın 20 si gibiyani bir ayım var ama bakalım özelde ki ne diyecek, birde trambositte sıkıntı çıktı kanım pıhtılaşmazmış yoğun kanama olurmuş, o sebeple üniversitede olabilir doğumum, benim işler iyice karıştı anlyacağın
canım ağla oluyor öyle arada işte rahatlarsın
aynen
canım acı olur benim epey sürmüştü tam hatırlamıyorum şimdi, kv durumuna sevindim iyi olmuş küsmesi:)
kimse yüzünden eşinden soğuma onların amacı o
kv de duana amin diyorum:)
hayırlısı ateş tablondan çok bir şey anlayamadım zaten ben canım
2 kez cnm. Dogar dogmaz ve 1 haftalikken.gününüz aydın olsun kızlar.
ben dün sağlık ocağına gittim izleme. bebek gayet iyi dedi. doğum hakkında bilgi verdi. göğüs ucu kremi,pişik kremi falan onları konuştuk. bir de bebeğin topuk kanını mutlaka biz de alalım, hastane alıyor ama bebek anne sütünü tam almamış oluyor ve sonuç pek sağlıklı olmuyor dedi.
sağlık bakanlığı doğumdan 72 saat sonra alınması gerektiğini söylüyormuş.
iki kez mi topuk kanı aldıracağım ben bebişimdenhastanede almasalar oluyor mu?
gününüz aydın olsun kızlar.
ben dün sağlık ocağına gittim izleme. bebek gayet iyi dedi. doğum hakkında bilgi verdi. göğüs ucu kremi,pişik kremi falan onları konuştuk. bir de bebeğin topuk kanını mutlaka biz de alalım, hastane alıyor ama bebek anne sütünü tam almamış oluyor ve sonuç pek sağlıklı olmuyor dedi.
sağlık bakanlığı doğumdan 72 saat sonra alınması gerektiğini söylüyormuş.
iki kez mi topuk kanı aldıracağım ben bebişimdenhastanede almasalar oluyor mu?
Yaklasti cnm hepinziin zamani masallah. Bitirdiniz neredeyse.ay inşaallah öyle olur canım zaten önden almalarına da gıcık oluyorum çok saçma geliyor, normal diye gidip acil sezaryan olunca bir şey olmuyor ama önceden sezaryan belliyse alıyorlar erkenden, benim için çok iyi olur zaten bir ay kaldığı düşüncesi tuhaf etti beni
dr dün fitil, antibiyotik birde kas ağrıları için ilaç vermiş başladım kullanmaya, cutem tam bir aydır ben her akşam hatta çoğu zaman sabaha kadar sancılanıyordum, iyi ki dün dr uma gösterdim tahlili yoksa daha çekecektim hayır o değil erken doğum olurduakşam böbrekten kasığa ağrı bir başlıyor soğuk soğuk ter döküyorum en az bir saat
hadi hayırlısı canım :)ay yok canm sgara içiodum arada o da kalmadı ztnn:) evet bende eşmn işi dolayısıyla ilşki olmuyordu ayda en fazla 4 kere falan. bu ay baya oldu 2 günde bir bakalım rabbime kaldı bundan sonrası
öyle canım yazarız bizde gazını nazını:)Yaklasti cnm hepinziin zamani masallah. Bitirdiniz neredeyse.
Iyiki fark edildi cnm. Cok sukur dr onlemini aldi.
2 kez cnm. Dogar dogmaz ve 1 haftalikken.
hmm iki kere demek... bana 72 saat geçince dedi ebe bir de. yani 3. gün geleceksin dedi. çok önemli diye bir kaç kez tekrarladı.canım iki kere alınacak mecburen, hastanede ve 6 gün sonra çok önemli topuk kanı
günaydın canım, bekleyelim:)günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar buda benim ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
hmm iki kere demek... bana 72 saat geçince dedi ebe bir de. yani 3. gün geleceksin dedi. çok önemli diye bir kaç kez tekrarladı.
canım çok geçmiş olsun kızınakızlar cumanız mübarek olsun ..
kızımın ateşini düşüremiyorum 3 gundur onunla uğraştım yazamadım umarım herkes iyidir..öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?