• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm özel de misin devlette misin bilmiyorum ama iki günlük rapor Alıp Çarşamba iş başı yaparsan öyle saymazlar Perşembe de doğum raporun başlar
Devletteyim canım. İki haftadır hastayım ve bi dr 10 gün rapor yazdı ve ben evde paşa paşa dinlenirken arkadaşım uyardı beni bizim personeli aradım evet doğru dediler ve ben tekrar dr'ye gidip raporu yeniden düzenlettirdim:KK42:

Devletteyim canım. İki haftadır hastayım ve bi dr 10 gün rapor yazdı ve ben evde paşa paşa dinlenirken arkadaşım uyardı beni bizim personeli aradım evet doğru dediler ve ben tekrar dr'ye gidip raporu yeniden düzenlettirdim:KK42:
Doğum raporundan saymamaları gerek ya.raporun arkasına işbaşı yapıyorsun sonuçta :KK64:şimdi gebelikte aldığın raporlar gebelik raporundan mı sayıyorlar

Doğum raporundan saymamaları gerek ya.raporun arkasına işbaşı yapıyorsun sonuçta :KK64:şimdi gebelikte aldığın raporlar gebelik raporundan mı sayıyorlar
Yok canım 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsun ya o çalışabilir raporunu aldıktan sonra 5 hafta daha çalışabiliyorsun hani o 5 hafta boyunca aldığın rapor yıllık izin mazeret izni vs hepsini toplayıp o 5 haftadan düşüyorlar yani 37, haftadan o kadar gün önce ayrılmış gibi oluyorsun çünkü kanunda fiilen çalıştığı gün kadar diye yazıyormuş. Bunu her kurum veya amir uygulamıyor tabi ama bizimkiler öyle yapıyormuş.

Moralin nasıl.. modundan düşme. Boşver. Ben saldim kendimi, erken saldim ama artik istemiyorum kafaya takmak
moralim iyi canım ya alıştım galiba doktora gidip gelmeye de klomen başladım tekrar hayırlısı olsun giderek geçti o stres gerginlik yok artık olursa olur nasip diyorum öyle salmadım tabi asıl belirsizlik olunca salıyorum kafam karışıyo şimdi en azından yumurtlama belli emin olucam falan daha iyi böyle

.

bence de 14 ve umarım 14 tür , çünkü ovudan bir gün öncesinde çalışma yakaladığım bir döngü olmamıştı hiç, bir de böyle denemek istiyorum. histereskopi adet bitiminden hemen sonra yapılıyormuş. ücreti öğrenemedim bir türlü ama. o ona bağlıyo o öbürüne bağlıyor telefonu...
bana da 14 gibi geldi

Ya leyla kusura bakma nolur seni üzmek istememiştim sadece benim de baştan hep sorunlu idi hani baştan belli idi sağlıksız bir gebelik olduğu , merakım kalp atışını duyduktan sonra rahatlarım diye düşünüyordum kalp atışı normal bile olsa durma olayı oluyor mu diyeydi... benimki de 60 dı ilk duyulduğunda :KK43: nasip kader... en kısa sürede bütün yaşadıklarımızı unutturacak miniklerimiz gelir inşallah... kusura bakma tekrar..
biliyorum canım neden üzmek isteyesinki...elimde değil işte konu açılınca benim musluklarda açılıyor sen kendini suçlama lütfen güzel yüreklim benim...konuşacağız elbette sonuçta yaşadığımız şeyleri paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz...doktor bana demiştiki eğer bir bebek sağlıksızsa 10-12.haftada mutlaka düşüyor demişti..yapacak bişey yok kuzum..takdiri ilahi...inşallah Rabbimm yerini doldursun...acılarımızı unuttursun bizlere...amin..
Ayyy Leyloşummm Allah sabır versin kuzum benim tahmin edebiliyorum üzüntünü ama umarım acını unutturacak sevinçler yaşarsın yakın zamanda canımmm
yok yazmadın bana sen ben de nasıl olsa kalp atımı duyulmuştu diye artık bişey olmaz diye düşündüm nedense :KK67:aptal kafam

Normal Hastalık raporu doğum izninden düşülüyormuş canım:KK61: Kanunde fiilen çalıştığı süre diye yazarmış raporlu olduğun gün sayısını aktarabildiğin 5 haftadan düşüorlarmış.o yüzden el mahkum hasta gebe geliyorum hala işe hele iş yerindekilerin hala bana iş kakalama derdine ne demeli. Görsen çok şaşarsın:KK62::KK62::KK62:
Dua etmem mi canım sağlıkla gebe kalıp doğuracaksın inş ben inanıyorum:KK60:
amin canım inşallah...nerden bileceksinki..ben doktorun odasına güle oynaya girdim..kızımla şakalaştım..çıkarken gözyaşları içindeydim..Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin..yavrumu memlekete gömdüm..mezarlıktan ayrılamadım..çok acı gerçekten anlatılmaz yaşanır..Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı..inşallah Rabbim yavruma sağlıklı bir kardeş göndersin tek duam bu ...sende sağlıkla yavrunu kucakla canım benim..duaların içinde Allah razı olsun gülüm...çok öpüyorum seni...
Oy kuzum hatırladım şimdi ama doktora ben güvenmedim neden dersen benim fındığın da kalp atımı ilk 112 idi ve ben çok korktum nooluyor yaaa çok düşük diye doktorum gayet normal dedi ki zaten iki hafta sonra şükür 150'yi görmüştük o yüzden senin dr öyle deyince kızmıştım içten içe
doktora bende kızmıştım..netten baktım..100 üzeri iyi sayılıyordu çok nadir düşünler var falan yazmışlardı..bende o nadirlerin içine girdim...

biliyorum canım neden üzmek isteyesinki...elimde değil işte konu açılınca benim musluklarda açılıyor sen kendini suçlama lütfen güzel yüreklim benim...konuşacağız elbette sonuçta yaşadığımız şeyleri paylaşıp bilgi sahibi oluyoruz...doktor bana demiştiki eğer bir bebek sağlıksızsa 10-12.haftada mutlaka düşüyor demişti..yapacak bişey yok kuzum..takdiri ilahi...inşallah Rabbimm yerini doldursun...acılarımızı unuttursun bizlere...amin..

amin canım inşallah...nerden bileceksinki..ben doktorun odasına güle oynaya girdim..kızımla şakalaştım..çıkarken gözyaşları içindeydim..Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin..yavrumu memlekete gömdüm..mezarlıktan ayrılamadım..çok acı gerçekten anlatılmaz yaşanır..Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı..inşallah Rabbim yavruma sağlıklı bir kardeş göndersin tek duam bu ...sende sağlıkla yavrunu kucakla canım benim..duaların içinde Allah razı olsun gülüm...çok öpüyorum seni...

doktora bende kızmıştım..netten baktım..100 üzeri iyi sayılıyordu çok nadir düşünler var falan yazmışlardı..bende o nadirlerin içine girdim...
Neyse kuzum sen hep pozitif bir insan olmuşsundur burada bizleri güldürdüğün günleri unutmadık Allahım da senin yüzünü güldürsün inş:dua::dua::dua:
İnsan unutamıyor zaten de alışıyor sadece leyloşum biz de mecbur alışıyoruz:KK51:

Doğum raporundan saymamaları gerek ya.raporun arkasına işbaşı yapıyorsun sonuçta :KK64:
Yok canım 32. Haftada çalışabilir raporu alıyorsun ya o çalışabilir raporunu aldıktan sonra 5 hafta daha çalışabiliyorsun hani o 5 hafta boyunca aldığın rapor yıllık izin mazeret izni vs hepsini toplayıp o 5 haftadan düşüyorlar yani 37, haftadan o kadar gün önce ayrılmış gibi oluyorsun çünkü kanunda fiilen çalıştığı gün kadar diye yazıyormuş. Bunu her kurum veya amir uygulamıyor tabi ama bizimkiler öyle yapıyormuş.
ay çok Saçma ya son 5 hafta rapor alma ihtiyacı hissetmedim ben ama o çalışabilir raporu gebeliğin Çalışmaya bir engeli yok şeklinde alıyorsun.onun dışında grip olursun kaza geçirirsin o aldığın rapor ayrıdır gebelikle ne ilgisi var iş yerine sinir oldum.neyse sık dişini 3 gün kalmış;)

ay çok Saçma ya son 5 hafta rapor alma ihtiyacı hissetmedim ben ama o çalışabilir raporu gebeliğin Çalışmaya bir engeli yok şeklinde alıyorsun.onun dışında grip olursun kaza geçirirsin o aldığın rapor ayrıdır gebelikle ne ilgisi var iş yerine sinir oldum.neyse sık dişini 3 gün kalmış:KK66:
Aynen canım zaten rapor hakkın var gibi bakıyorlarmış ama onun adı üstünde analık izni bu işgöremez raporu. Evet çarş son inş biran önce geçsin zamannn:dua::dua::dua:

Neyse kuzum sen hep pozitif bir insan olmuşsundur burada bizleri güldürdüğün günleri unutmadık Allahım da senin yüzünü güldürsün inş:dua::dua::dua:
İnsan unutamıyor zaten de alışıyor sadece leyloşum biz de mecbur alışıyoruz:KK51:
amin gülüm ALLAH Razı olsun kuzum...:KK74:

moralim iyi canım ya alıştım galiba doktora gidip gelmeye de klomen başladım tekrar hayırlısı olsun giderek geçti o stres gerginlik yok artık olursa olur nasip diyorum öyle salmadım tabi asıl belirsizlik olunca salıyorum kafam karışıyo şimdi en azından yumurtlama belli emin olucam falan daha iyi böyle
Aynen canim.. benim gecen ay yumurtlama olmadi.. senin mesela dusukten sonra oldu.. oyle dusun :) bu adet sonrasi kudret nari yicem bakalim :))) yumurtlamayi erkene alir insallah

Back
X