• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi katıl Aramıza:KK53:kişiler bilgilerime gir orda hamilelik takvimi kısmı var oraya beklenen doğum tarihini yaz kabul et
Teşekkür ederim :) Yaptım yaaa harbiden yaptım şizofrenik belirtiler bunlar abovvvvv :KK70:Allahım sen görüyorsun halimizi bizi delirtmeden gönder şu bebişlerimizi. :dua:

Canim hamilelik durumunda yumurtlamadan sonra ates yuksek seyreder ama benim cok yukselmiyor gordugun gibi bu hamile olmadigimin gostergesimidir simdi bugunde olctum atesim 36.3 cikti
Herkesin ateş Değeri kendine özgüdür.düşük değerle hamile kalan arkadaşlar da varadet düzensizliğinden dolayı ateş her düştüğünde o günü değerlendirme de yarar var

:KK70: nasılsa olan oldu geçen geçti uykumu bari bölmiyim dedim çok yorgundum kaç gündür eğlip kalkarken başım dönüyo kasıklarım hala ağrıo bide iki gündür beni ümitlendiren sarımsı krem akıntım var :KK43: ümitlenmek istemiyorum veson sonra düşüşü kötü oluyo senin ateşte hiç yanıltmıyo bu arada ya yükselişe geçince ümitlenmiştim senden yine düşmüi gelio heralde senin kırmızılar :KK43:(
Ateşim düştü yine.elden ne gelir.iyi cnm 2 gün ateş ölçmezyince merak ettim.uyu bol bol öyle ise;)

Teşekkür ederim :) Yaptım yaaa harbiden yaptım şizofrenik belirtiler bunlar abovvvvv :KK70:Allahım sen görüyorsun halimizi bizi delirtmeden gönder şu bebişlerimizi. :dua:
Adet olmuşsun canım hayırlısı bu ay kullanıyo musun ilaç ?

Elcanki Elcanki canım senin relg ne durumda of benim hala ayni durum bi temiz akıntıya dönüyor bi hafif kahvemsi oluyo öyle bariz lekeye bile dönmüyor ne yapsam bilemedim böyle böyle biterse randevumu alamıycam of

Benim ateş hep aynı şeyi yapıyor.bitirdin mi o kadar testi maşallah sana yine de ovu hangi gün anlayamadık:KK70:
Valla yakalayamadık ya Şaka gibi.. Bence çatladıda hangi gün bilemiyorum... :-)
Bu ay bende takvim ekleyip totem yapıcam :) delürdüğümün resmidir :halay:nasıl yapıyorduk biz onu
Hayırlı olsun 9 ay kalsın inşallah canım.

Ben de anlayamadim ablacim, gercekten de yukselmesi gerekiyordu. Yine de bugunu degerlendir olur mu
Valla bu işten bişey anlamadım ben bünyem iflas etti sanırım.. Ateş bile yükselmiyor :-(

leyla abla sanki sen panikledikçe heyecanlandıkça ovu gecikiyo :)
Yok canım ya dün gece rahat rahat uyudum sabah yüksek çıkar rahatlığıyla.. Bir baktım 36.4 şok oldum ve ff çizgiyi kaldırdı.. Yarın 36.5 çıkarsa yine 23.güne çizgiyi çekiyor. Amann artık naparsa yapsın pis ff.. Bugün de son Çalışmayı yapıp Bat bekleyecem.. Tevekkul edecem yani...

Melissa81 Melissa81 cnm az önce özelden bir arkadaş uyardı Ateş'in yükseldiği gün progestan girişi olduğu için çizgi çekmiyor olabilirmiş.senden ricam tekrar kırmızı çiZgi çektirip 14 ve 15 teki Progestanları kaldırır mısın? Merak ettim o zaman çekecek mi?

Şu an ateşim 37.1 çıktı. Gündüz gece ateşim 37 ve üzerinde sabah ölçüm saatinde yerlerde... :KK43::silah:

Benim de öyle akşam ateşim 37 oluyo sabah 36 yi zor buluyo
Bu ay niye böyle oldu ya?çok şaşırdım benim ateş hep yüksek seyrederdi..vücudumuzun dengesi bozuldu... Bir müddet hiç bir şey düşünmek istemiyorum aslında ama olmuyo işte canım.. Öbür ay da doktora gidersem o adamda korunmaya kafayı takmış bir doktor. 3 ay korun der eminim. Yasmini dayar hemen... Püffff

Melissa81 Melissa81 cnm az önce özelden bir arkadaş uyardı Ateş'in yükseldiği gün progestan girişi olduğu için çizgi çekmiyor olabilirmiş.senden ricam tekrar kırmızı çiZgi çektirip 14 ve 15 teki Progestanları kaldırır mısın? Merak ettim o zaman çekecek mi?
Hayir canim malesef yine cekmedi cizgi:KK12:

Back
X