- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızılar geldi.
Kırmızılar geldi.
Sabah sabah hist videolarına baktım ay fena oldum tansiyonum düştü Valla.yapışıklık kürü varmış Brokoli kürü onu mu yapsak kız
Yok cnm benim bu ay boş geçer histereskopi Olacağım koruma verecek büyük olasılıklahayirlisi olsun kuzum
vardır bunda da bir hayır ijnşaAllah bu ay senin ayın olur
Vay be kvye bak helal olsun bizimkide anca ee gidiyomusunuz hastaneye napıyosunuz diyip agzımı yokluyo.sorun eşimde olmasına ragmen boyle bi teklif yapmiyo maddi durumuda iyi..neyse Allah ona muhtac etmesin.tüp bebek surecinde normalin iki katı daha fazla hassaslasıyo insan.hormon ilaclarından ve yasadıgın stresten dolayı..o yuzden tavsiyem once iyice bi toparlan.. İnşallah melegin gerek kalmadan normal yolla gelir canım
Eltiminde olmuyo sanırım kızlar 6 ay oldu morfoloji genetik olmalı..
inşallah canım ya...ateş bir türlü istediğim gibi yükselmiyor...ona canım sıkılıyor...sen nasılsın?bebiş nasıl canım?kontrol ne zaman?Abla calismalarin gayet duzgun hep gunasiri, hangi gun catlarsa catlasin arkan saglam :)

Maalesef ki dusuk yapti. Yani Allah a birak dedik bizi dinledi cok sukur. Bebis de kendinden dustu..Themodernmumma canim kardesin nasil oldu?
Bana kalsa bugun gidecegim ama Cumartesi gunu kontrol ablacim. Iki gundur kasik ve bel agrilarim var korkuyorum. Bi de boyle iceride bi batma, kazima hissi var sanki bazen sagda bazen solda.inşallah canım ya...ateş bir türlü istediğim gibi yükselmiyor...ona canım sıkılıyor...sen nasılsın?bebiş nasıl canım?kontrol ne zaman?![]()
bebek büyüyor annesi...yerini sağlamlaştırıyor korkma...hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...iş yapma dinlen..ayakta fazla kalma canım...Bana kalsa bugun gidecegim ama Cumartesi gunu kontrol ablacim. Iki gundur kasik ve bel agrilarim var korkuyorum. Bi de boyle iceride bi batma, kazima hissi var sanki bazen sagda bazen solda.
Canim tedavin hayirli olsun insallah bebisin hemen gelir hist.sonra..Yok cnm benim bu ay boş geçer histereskopi Olacağım koruma verecek büyük olasılıkla
Yaa cok uzuldum.dilerim rabbim istedigi zaman aratmadan saglikla yeniden versin canim..Maalesef ki dusuk yapti. Yani Allah a birak dedik bizi dinledi cok sukur. Bebis de kendinden dustu..
Ben gruba yeni yeni girince görmemişim hayırlı olsun bebeğinBana kalsa bugun gidecegim ama Cumartesi gunu kontrol ablacim. Iki gundur kasik ve bel agrilarim var korkuyorum. Bi de boyle iceride bi batma, kazima hissi var sanki bazen sagda bazen solda.
Cok sag ol ablacim, simdi hemsireyi aradim o da ayni seyi soyledi. Insallah oyledir. Bi sikinti olsa kanama lekelenme falan olurdu herhalde. Zormus ablacim her dakika sagligini dusunuyorum bebegin.bebek büyüyor annesi...yerini sağlamlaştırıyor korkma...hiç bir şey olmaz Allahın izniyle...iş yapma dinlen..ayakta fazla kalma canım...![]()
Cok sag ol canim, bebegi hissedebildigim gunler bi gelse, o zaman rahatlayacagim galiba. Zormus bu isler. Sen mi tup bebek yaptirmistin yanlis mi okudum ?Ben gruba yeni yeni girince görmemişim hayırlı olsun bebeğin
O ağrılar normal canım benimde ilk gebeligimde olmuştu rahim büyüdükçe ağrılar artar dedi doktorum
Herkese aratmadan versin insallah. Tek duam tek dilegim bu herkes icin. Cunku evliligi en yoran en sinayan durumlardan bi tanesi.Yaa cok uzuldum.dilerim rabbim istedigi zaman aratmadan saglikla yeniden versin canim..
Sabah sabah hist videolarına baktım ay fena oldum tansiyonum düştü Valla.yapışıklık kürü varmış Brokoli kürü onu mu yapsak kız![]()
hazır eşimi de ikna etmişken bir gidip görüşelim doktorla. bakalım histereskopi diyecek mi? ben histereskopi yaptırcam diyorum da uzmanı ne diyecek o önemli
1 aya kadar bizim durum şekillenir. histereskopi olursam da doktor 3 ay korunma verirse eşim de sınavı kazanıp giderse tam o 3 aylık döneme denk geliyor. ayarlasam bu kadar olmazdı.bende kürtaj olduğum zaman kürtaj materyalini genetiğe göndermeyi teklif dahi etmeyen özel hastane doktoruna çok kızgınım halaElinde yara falan varsa dokunmaman lazim. Tehlikeli seyler bunlar. Ben toxoplasma dan kac gun hastanelik oldum 24 yasinda, bebegi dusunemiyorum o kucucuk bunyesi nasil dayansin..
neden düştüğünü anlayabileceğimiz tek seçeneği yok etti!!! üstelik özel hastane yani gönderse parasını ben vericem herşeyin. ne düşündü ise!!!!Aynen öyle cnm ya bir de ateşim herkesinkinden yüksek seyrediyor resmen Ümit veriyor ama ben alıştım yani her türlü tablom var illaki geçmiş bir tabloya benziyor AnlıyorumDaha da senin atese sevinmem. Resmen insani bozguna ugratiyor. Son gun cakiyor yani..
klomene kaçıncı gün başlanıyosa ona göre gtcektım cnm hafta sonu girdi araya o yüzden 3 günmü 5 günmü kullanıyodu 5 güne denk geldiği için doktora gdeyim dedim ama oda 3 gün dedi bu ay kaldı önümüzdeki ay a kaldı bu ay nasip bakalım artıkCanim senin doktorun kullandirmiyor mu ? O soylemiyor mu tarihleri ? Kafana gore kullanmasan ?