• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Trifazik patern ne kiz? Iyice tirlattik :KK70:
Ovulasyonda yükseliyor ya ateş bir de hamile kalanlarda ovu dan 4-5 gün sonra sanki bir ovu daha olmuş gibi ateş biraz daha yüksek gitmesine trifazik patern deniyormuş. Senin tablo öyle mesela bak çizdim 3 faz var yani
Screenshot_2016-10-25-10-25-15.webp

Ne yapalım elimizde bir bu kaldı acaba implantasyon Düşüşü mü? Acaba Yerleşme kanaması mı? Acaba üzerine görme mi? :KK53:
Hahah evet burnum kaşındı hamilemiyim gaz var hamilemiyim aman kasigim battı hamilemiyim :) :)
Ve ben epey uzun bir sure kullandim duzenli adet olamadigim ve hamileligi etkilemedigini dusundugun icin. Keske daha once kullanmayi biraksaymisim.
Canım olabilir aslında benim progestan düşük mesela hiç yüksek çıkmaz e2 de düşük yumurtalar kafasına göre takılır bende. Catlamiyor bile bazen kilo var biraz tedaviden dolayı aldım ama pcos yok biz üstüne düştükçe olmuyor onu anladim

Sen öyle dedin ya bende geçmiş dpo lara baktım cidden progestan kullandığım aylar kısalma olmuş enteresan
Sanırım o şöyle oluyor bazı Dr lar adet sökülsün diye bu ilacı veriyor bu ilaç adet olacaklarda adeti döktürüyor ama düşük riski olan gebelerde kanamayı geciktiriyor

Gunaydin kizlar, dun yine dayanamadim doktor randevusunu gittim gordum benim kizi. Insallah 10 gunde 1 ultrasona girerek zarar vermiyorumdur yaa. Psikopat anneyim valla.

Canım olabilir aslında benim progestan düşük mesela hiç yüksek çıkmaz e2 de düşük yumurtalar kafasına göre takılır bende. Catlamiyor bile bazen kilo var biraz tedaviden dolayı aldım ama pcos yok biz üstüne düştükçe olmuyor onu anladim

Benim e2 60 küsürlerde çıkıyor düşük mü bu durumda? Progesterona hiç bakılmadı :)
Kilo bende de var ve benim de yumurta çatlamıyordu çünkü çatlayacak kadar gelişmiyordu.
Klomen kullanıp yumurta gelişince de iğneye gerek kalmadan çatlıyordu :))
Ben kendimi hep umutsuz vaka olarak gördüm. Tüp bebekle hamile kalırım ancak kalırsam diyordum.

Sanırım o şöyle oluyor bazı Dr lar adet sökülsün diye bu ilacı veriyor bu ilaç adet olacaklarda adeti döktürüyor ama düşük riski olan gebelerde kanamayı geciktiriyor
Ben catlatma ignesinden beri kullaniyorumda..tirsmaya basladim bu ilactan..hem iyi hem kotu etkisi varmis :)

Ben de Dr un prolaktin için verdiği ilacı kullanmamaya karar verdim, ağır bir ilaçmış dostinex ve prolaktin gün içinde bile artıp azalabilen bir hormonmuş. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başka bir Dr a daha gidip muayene olacağım o da dostinex kullan derse kullanırım artık.

ay ne diyorsunuz acıklayın banada lutfen benımde dusus oldu cızgının altına sonrada ani yükseliş :))
Ovudan sonra bir günlük iniş çıkış oluyorsa implantasyon Düşüşü olabilir.yani bebek o gün Rahime yerleşiyor.ama bu her gebe tablosunda olacak diye bir kural yok.ve bu şekildeki her tablo gebelik tablosudur diyemeyiz.

Ben de Dr un prolaktin için verdiği ilacı kullanmamaya karar verdim, ağır bir ilaçmış dostinex ve prolaktin gün içinde bile artıp azalabilen bir hormonmuş. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başka bir Dr a daha gidip muayene olacağım o da dostinex kullan derse kullanırım artık.

Canım o ilaç aslında çok kısa sürede prolaktini normale döndürüp olumlu sonuç veriyor ama sen bilirsin yine de.

Ovudan sonra bir günlük iniş çıkış oluyorsa implantasyon Düşüşü olabilir.yani bebek o gün Rahime yerleşiyor.ama bu her gebe tablosunda olacak diye bir kural yok.ve bu şekildeki her tablo gebelik tablosudur diyemeyiz.
ahaha valla bendekı düşüş o düşüş olsa nasıl sevinirdim ama yinede cizgi altına düşmüyor galıba yani ilk hamileliğimde düzenli cıkan bır tablo vardı aradakı dusulerde buyuk dusuler değil. benim bu ay umudum yok ama yine de reg olana kadar içimdeki heycan bitmeyecek :)

ahaha valla bendekı düşüş o düşüş olsa nasıl sevinirdim ama yinede cizgi altına düşmüyor galıba yani ilk hamileliğimde düzenli cıkan bır tablo vardı aradakı dusulerde buyuk dusuler değil. benim bu ay umudum yok ama yine de reg olana kadar içimdeki heycan bitmeyecek :)
Çizginin Altın'da da olabilir üstünde de sadece bir gün ani bir Düşüşü ertesi gün tekrar Yükseliş olmalı

Benim e2 60 küsürlerde çıkıyor düşük mü bu durumda? Progesterona hiç bakılmadı :)
Kilo bende de var ve benim de yumurta çatlamıyordu çünkü çatlayacak kadar gelişmiyordu.
Klomen kullanıp yumurta gelişince de iğneye gerek kalmadan çatlıyordu :))
Ben kendimi hep umutsuz vaka olarak gördüm. Tüp bebekle hamile kalırım ancak kalırsam diyordum.
Benim e2 tüp bebekte yeterli seviyede değildi adetin 3.gunu de 28 falandı sanırım eşimin sperm sıkıntısı yok benimde yumurtlama sorunu bu yıl oldu 33 yasindayim ondan herhalde

Benim e2 tüp bebekte yeterli seviyede değildi adetin 3.gunu de 28 falandı sanırım eşimin sperm sıkıntısı yok benimde yumurtlama sorunu bu yıl oldu 33 yasindayim ondan herhalde

33 yaş geç bir yaş değil bence. Çatlama sorununun başka nedenleri vardır.
Yumurtalık rezervi ile ilgili değildir.

Back
X