Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen böyle belirti olmaz diyorum ama vücudumun her yeri isyanda resmenzafrina89 canim bende sivilcelendim sanirim klomen yapti.kasiklarimda hep bir agri var.belim kopuyor kram giriyor.daha 9 gunde boyle belirtilerin olmicagini soyluyorlar arkadaslarim.mens olursamda cok siddetli gecircem heralde.akintim var surekli ama oda progestandandir diye dusunuyorum.bezdim valla psikolojimi bozdu bu donem..simdi asilama etabina gecicemizi bilmek beni geriyooo
![]()
Yok canım cuma benim ılk kontrolüm sizin de artık cumaya belli olur inşallah güzel haberler olur
O ne ki bilmiyorum..gecen ay tedaviye baslamadan oyle bi saniyelik sohbet gecmisti nasil bir yol izliyelim diye..takip yapalim sonrada asilamaya geceriz olmazsa dedi.cunku dusukten sonra baya ara verdim ben nerdeyse 6 7 ay dr kapisindan adim atmadim.bir an once istedigimi soyleyince ozaman asilama dedi.sanirim tup bebegin bi altimi oluyo ne oluyo tamda bilmiyorum.aynen böyle belirti olmaz diyorum ama vücudumun her yeri isyanda resmen
femera kullanmadan direk aşılamaya mı geçiceksin
Iste hizli hizli okuyunca oyle kalmis aklimda :) insallah sende guzel yumi haberleri alirsin canim.cuma test yapabilirmiyiz 13.gun olcak dogru sonuc verirmiYok canım cuma benim ılk kontrolüm sizin de artık cumaya belli olur inşallah güzel haberler olur
Aslında çıkar bence canım ama beklemek isterseniz adeti bekleyin ben 9 da başlıyorum da testlereIste hizli hizli okuyunca oyle kalmis aklimda :) insallah sende guzel yumi haberleri alirsin canim.cuma test yapabilirmiyiz 13.gun olcak dogru sonuc verirmi
klomen 6 aya kadar kullanılabiliyo diye biliyorum takip yapılıo femera bi üst dozu diyebilirz yine yumurta geliştirici yaniO ne ki bilmiyorum..gecen ay tedaviye baslamadan oyle bi saniyelik sohbet gecmisti nasil bir yol izliyelim diye..takip yapalim sonrada asilamaya geceriz olmazsa dedi.cunku dusukten sonra baya ara verdim ben nerdeyse 6 7 ay dr kapisindan adim atmadim.bir an once istedigimi soyleyince ozaman asilama dedi.sanirim tup bebegin bi altimi oluyo ne oluyo tamda bilmiyorum.
zaten benim bat 28 i gözüküoAslında çıkar bence canım ama beklemek isterseniz adeti bekleyin ben 9 da başlıyorum da testlereay cuma 10. gün keşke büyümüş olsalar da ignemi olsam pazartesiye tekrar çağıracak biliyorum pff
Insallah canim sende sigarayi cok icme ben cok stres yapmistim ilk ne olcak diye dayanmistim sigaraya o gunlerde.dr soyledim ben buyutmeye sen kucultmeye calisiyorum demisti..hayirlisiyla bebisler gelsede bi rahat etsek :) ben dongumude bilmiyorum ya 32+22 bu ay ne olur.igneden 15 gun sonra kesin geliyormu adet canim.Aslında çıkar bence canım ama beklemek isterseniz adeti bekleyin ben 9 da başlıyorum da testlereay cuma 10. gün keşke büyümüş olsalar da ignemi olsam pazartesiye tekrar çağıracak biliyorum pff
Cok iyi denk gelmis insallah dogum gunu hediyesi olucak sana canim :)zaten benim bat 28 i gözüküo29u test diyo
Olmazsa gidince bir sorarim ya bu takip olayi cok guzelde izin alip gidince is yerindekilerin sorularina maruz kalmak kotu..pooofffklomen 6 aya kadar kullanılabiliyo diye biliyorum takip yapılıo femera bi üst dozu diyebilirz yine yumurta geliştirici yanitsefem28 bu ay femera kullanıyo eğer bunlarla takiple olmazsa ozaman aşılama sonra tüp oluyo diye biliyorum ben :)

Evet canim 5yilimiz bitiyo 1 ay sonra 3 yil dusunmedim sonra 6 ay calistiktan sonra geldi ama malesef dusuk yaptim 9.haftada bebiste bir turlu gozukmedi bos gebelik dediler sonra kan pihtilasmasi icin test yaptim trombofoli oldugunu ogrendim.6 ay ara verdim yine basladim simdide bu tedavi biliyorsun..hep cevremde yakin arkadaslarim bebis icin ugrastilar onlarla bu stresleri yasamistim bilgim onlardan oturu..bu yil gercekten cok istiyorum artik yasim ileri oluyo..gec evlenmenin olumsuz yonleri iste..Melissa81 sen 1. için mi uğraşıyosun bi tane düşüğün mü var hikayeni bilmiyorum ben 3 yıllık evliyim bir yıldır korunmuyoruz ama takip yapmıoyodum hiç olursa olur diyodum son 6 aydır ztn hastalıktan kurtulamadım
kist enfeksiyon mantar maşallahım var
İyi çok şükür canım bir sıkıntı yok okul biraz yoruyor o kadar@XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun
zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı
Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah
@LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah
@Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar
@missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah
elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha
@hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence
@ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .
tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah
Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah
@passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım
Salliala @xDerinMavix @Themodernmumma bebişleriniz nasıl kızlar ?
iEvet canim 5yilimiz bitiyo 1 ay sonra 3 yil dusunmedim sonra 6 ay calistiktan sonra geldi ama malesef dusuk yaptim 9.haftada bebiste bir turlu gozukmedi bos gebelik dediler sonra kan pihtilasmasi icin test yaptim trombofoli oldugunu ogrendim.6 ay ara verdim yine basladim simdide bu tedavi biliyorsun..hep cevremde yakin arkadaslarim bebis icin ugrastilar onlarla bu stresleri yasamistim bilgim onlardan oturu..bu yil gercekten cok istiyorum artik yasim ileri oluyo..gec evlenmenin olumsuz yonleri iste..
inşallah hrpimiz tez zamanda sağlıkla kavuşıruz yavrularımızaEvet canim 5yilimiz bitiyo 1 ay sonra 3 yil dusunmedim sonra 6 ay calistiktan sonra geldi ama malesef dusuk yaptim 9.haftada bebiste bir turlu gozukmedi bos gebelik dediler sonra kan pihtilasmasi icin test yaptim trombofoli oldugunu ogrendim.6 ay ara verdim yine basladim simdide bu tedavi biliyorsun..hep cevremde yakin arkadaslarim bebis icin ugrastilar onlarla bu stresleri yasamistim bilgim onlardan oturu..bu yil gercekten cok istiyorum artik yasim ileri oluyo..gec evlenmenin olumsuz yonleri iste..
Benim geliyo canım hep dpo 15 de iğneden sonrası 16 17 gün falan Ah sigara ahhhInsallah canim sende sigarayi cok icme ben cok stres yapmistim ilk ne olcak diye dayanmistim sigaraya o gunlerde.dr soyledim ben buyutmeye sen kucultmeye calisiyorum demisti..hayirlisiyla bebisler gelsede bi rahat etsek :) ben dongumude bilmiyorum ya 32+22 bu ay ne olur.igneden 15 gun sonra kesin geliyormu adet canim.
Hadi inşallah gelsin güzel haberlerzaten benim bat 28 i gözüküo29u test diyo
Bu ay yapmadım ama eğer adet olursam ki inşallah olmam övünen testi alacağım. 10 u değilde sanki 11 12 gibi geldi bana o dönemlerde akıntım olmuştu
Kuzum insallah..hakkimizda hayirlisi..tablon yoktu baktim hep derecen yoktu tabi..ne yaptin bu ay basliyor musun yeniden calismaya..