Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 zafrina89 canim sabah test yapicaktin yaptinmi tatlim??:dua:
yok dün 2 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı ya :KK70: ümidim azaldı biraz ama geçen ay dpo 14 te regl gelmiş buna göre düşünürsek yarın bat oluo gelmezse yarın sbaah ya da pzt sabah bida yaparım zaten varsa var yoksa yok şu saatten sonra çok stres oldum yaa :)

yok dün 2 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı ya :KK70: ümidim azaldı biraz ama geçen ay dpo 14 te regl gelmiş buna göre düşünürsek yarın bat oluo gelmezse yarın sbaah ya da pzt sabah bida yaparım zaten varsa var yoksa yok şu saatten sonra çok stres oldum yaa :)
Bende kutladım doğum Gününü. Herkese yazmışsın benim kini görmedin sanırım canım..:63:

Insallah sende alcaksin canim guzel haberi inaniyorum :)

Sürpriz olsun :-)
Evet abla cok yokum. Bilmem boyle okuyup cikiyorum. onemli bisey olmadikca yorum yapmiyorum. saol @sumbulkokusu ile sen farkettin :KK200:
Bizden uzak kalma canim biriniz eksik olsa merak edip özluyorum sizi.dun aksam yazacaktım aslinda dedim hastamı acaba diye.
aa görmedim gerçekten ablacım bende leyla ablam atlamazdı diye trip atcaktım sana :KK70: saol ablam
Rica ederim.hemen yazarım hiç kaçırmam bilirsin :-)

Back
X