• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biz 1 yılı bi kaç ay geçti korunmuyoruz ama hiç yumurtlama yakip etmedim ilişki sıklığımız seyrek hafta da 1 veya 2 idi öyle korunmayı bıraktık olursa olsun diye sonra bi 6 ay fln geçti niye olmadı diye takmaya başladım ben ama adamın umrunda diil tabi sonra 2 ay enfeksiyon var diye fitil kullandım 3 ay kist geçmedi geçen ay da mantar oldum böylece 5 ay daha çöp oldu :KK43: geçen ay da doktora gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı dedim klomen başladık bnm hormon testlerim normal çıktı eşimin spermiyogramı da süper diil ama idare eder ml de 20 milyon toplam 50milyon ileri hareket %37 yerinde hareket %25 normal morfoloji %60 tabi krugerla bakılmamış
Anladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..

Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.. Çektiklerimin izlerini yeni umutla yeşertsin inşallah... Bugün çok duygusalım ya...yine yavrum aklıma geldi... Annem eşim mezara yaklaştırmadılar gömerken... Rabbim inşallah kardeşini göndermiştir bize... :KK42::KK42::KK42::KK42:
İnşallah yarın sabah bize müjdeyi verirsin...

Anladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..
istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk

istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk
Evet bir plan belirleyince aşamalar daha çabuk geçiyor sanki.. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz bu ay gelir güzel haberin...

Canim benim dusuk sonrasi tablomu gorebilirsin.. gecen aydi..bende de 14-15 gun surdu.. ve gecen ay yumurtlama olmadi.. insAllah senin hormonlarin hemen kendine gelir.. bu kanamamDa ilk kanama dusukten sonra ama o da maalesef lekelenmeyle falan 12 gunu buldu.. doktora gitmistik ilk regl oldugu zaman bir sey yok diye gonderdi.. hayirlisi olsun. Gecmis olsun canim. Rabbim hicbirimize tekrarini yasatmasin, kucagimizi tez vakitte doldursun insAllah.. ölçümlere başlayacak misin?
Amin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..

Benim dış gebeliğim olduğu halde 2 tane doktorum vardı 2 side 3. Düşüğe rağmen istemedi şimdi gittiğim doktor istedi yani doktorlara kalsa hiç bişeye gerek yok.bana hiç araştırma bile yapmadan denemeye devam dediler Allahtan bu doktora denk geldim de herseyimi güzel araştırdı beni çok mutlu etti inşallah sonuçlarda güzel çıkar da kafamda rahatlar

Benim dış gebeliğim olduğu halde 2 tane doktorum vardı 2 side 3. Düşüğe rağmen istemedi şimdi gittiğim doktor istedi yani doktorlara kalsa hiç bişeye gerek yok.bana hiç araştırma bile yapmadan denemeye devam dediler Allahtan bu doktora denk geldim de herseyimi güzel araştırdı beni çok mutlu etti inşallah sonuçlarda güzel çıkar da kafamda rahatlar
doktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolar

doktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolar
Beni denemek beklemek yormadı ama her gebe kaldığımda dış gebelik korkusu yedi bitirdi şimdi 2 gün sonra cektirecem açık çıkar inşallah en azından içim rahatlar.günü yaklaştıkça rüyalarım da rahim filmi cektiriyorum biraz korkuyorum dışa vurmasam da :KK17:

Ayy hiç uyku tutmuyor beni 2 ay sonra 3 yıllık evli olacaz eşimle uzak kaldığımız gün sayısı en çok 2 gün şimdi 8 güne dönecektim ist. Dan ama pıhtılaşma sonuçlarını bekleyip onlarıda ordaki doktora gorteririm diye bileti erteledim 15 gün kalacam nasıl kalacam bilmem şimdiden sıkıntı basmaya başladı eşimden uzak nasıl kalacam diye 2 günde özlüyordum keyfim kaçıyordu :KK61:

Back
X