• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tabloma yorum lütfen
Ay bende hiç bir belirti yok yine olmadı mı acaba hiç akıntı felan da yok ya deli olcam kızken nefret ederdim akıntıdan şimdi olsun diye bekliyorum hiç camasirim kirlenmiyor ya
ateş güzel gidiyor ama adet gününe yakın zamanda nasıl olacak oda önemli DPO kaçta adet oluyosun normalde biliyormusun ?

haklısın canım...1-2 gün daha geçsin en azından..ateşten anlarız zaten...

amin gülüm ..Allah razı olsun canımcım..duanı eksik etme tatlışım..

1-2 gün daha bekleyecem canım...sağolun kızlar...
insallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür :) sabah bende heyecanla sana baktim ;) güzel haberlere ihtiyacımız var

insallah Rabbim bu sefer yüzünü güldürür :) sabah bende heyecanla sana baktim :KK66: güzel haberlere ihtiyacımız var
amin gülüm..Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayalcim...çok dua ediyorum Rabbime gerçekten..sabah çocuk yine sordu..anne kardeşim ne zaman doğacak diye...:KK42::KK42::KK42::KK42:

Kızlar tabloma yorum lütfen
Ay bende hiç bir belirti yok yine olmadı mı acaba hiç akıntı felan da yok ya deli olcam kızken nefret ederdim akıntıdan şimdi olsun diye bekliyorum hiç camasirim kirlenmiyor ya
Can'ım akıntıya takılma hiç.ben hamile kaldığım ay hiç akıntı yoktu hatta kuruluk vardı adet ağrılarım vardı bütün belirtiler adetten farksızdı bi tek sık idrara çıkma vardı değişik olarak. Akıntı adet geçtikten sonra oldu bende inşallah hamile kalırsın bu ay

Can'ım akıntıya takılma hiç.ben hamile kaldığım ay hiç akıntı yoktu hatta kuruluk vardı adet ağrılarım vardı bütün belirtiler adetten farksızdı bi tek sık idrara çıkma vardı değişik olarak. Akıntı adet geçtikten sonra oldu bende inşallah hamile kalırsın bu ay
Bunu duyduğum iyi oldu inşallah olur bu ay inşallah ya evet aynı dediğin gibi gecen aylarda en azından yum haftası beyaz krem bi akıntı vardı bu ay hiç yok Acaba kullandığım ilaçlardan mi oldu anlamadım

Bunu duyduğum iyi oldu inşallah olur bu ay inşallah ya evet aynı dediğin gibi gecen aylarda en azından yum haftası beyaz krem bi akıntı vardı bu ay hiç yok Acaba kullandığım ilaçlardan mi oldu anlamadım
İlaçlar etkilemez zannetmiyorum ama benim iki hamileliğimde de kuruluk vardı belirtilere takılmayın bütün belirtiler adet tarihi geçtikten sonra başlıyor. Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla nasib etsin inşallah

İlaçlar etkilemez zannetmiyorum ama benim iki hamileliğimde de kuruluk vardı belirtilere takılmayın bütün belirtiler adet tarihi geçtikten sonra başlıyor. Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla nasib etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimize nasip olur özellikle bu topikteki bekleyen tüm kızlara Rabbim nasip eder inşallah

bugün ayaklarım çok üşüyor ya...
Abla baski da yapmak istemedim ama sabahtan beri 10 kere girdim baktim. Yap artikkk :)
24 ünde çatlamış olma ihtimaline karşı 1-2 gün daha yapmama kararı aldım canım...hayal yapsanda negatif çıkabilir geç çatlamışsa dedi..ona binaen yani...sende bir yorum yap lütfen..kafam çorba oldu gitti...:KK12:

benimde akıntı var idrara sık çıkma ve ayaklarım çok üşüyor ya...o_O

benimde akıntı var idrara sık çıkma ve ayaklarım çok üşüyor ya...o_O
Bende daha önce adetten önce çok belirti arardım ama hepsi boş çıkardı belki kişiden kişiye değişiyordur ama adet geçtikten sonra şiddetli akıntım başladı göğüslerim şişti. Tek fark sık idrara çıkmamdı gece 3 kere kalkar olmuştum beni test yapmaya iten tek neden buydu. Birde ben test yapmak için bekleme taraftarı değilim o yüzden hep adetten önce yapardım bekledikçe umudum artıyordu adet gelinceye sonu daha hüsran oluyodu test negatifse üzülüyodum belki ama kafam rahat oluyodu bişey yok diye stresden adetimde gecikmemiş oluyodu

Back
X