tekrardan hoş geldin o zaman canım![]()
hoşbulduk bebişim
ben şu menapoz dönemini bi atlatayım benim ateş tablomada yorum yaparıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrardan hoş geldin o zaman canım![]()
inşallah çiğdem hayırlısı inşallah..
sağol deryacım moral verdin bana
araştırıyorum ronyacım gittiğim doktor aynı hastanedeki pediatrist prof'a yönlendirdi.hastanede iyi bi hastane ama işte bütün bunlar para içinmi diye de düşünmeden edemiyorum.. tanıdığımçoğu kişi bu testi hiç yaptırmamışlar bile en basiti ablam görümcem ve yakın arkadaşım..
Bu arada şöyle bişey var aslında bu testin gebelik öncesi yapılması gereken bi test olduğunu düşünüyorum lakin eğer bu mikroba karşı bağışıklığınız yoksa hamile kaldığınızda testi yaptırmaya vakit kalmadan mikrobu kapabilirsiniz..okuduğuma göre eğer mikrobu hamile kalmadan önce kaptıysanız 6 ay gebelik yasağı veriliyor.. eğer bilgim olsaydı daha önce yaptırırdım ama hiçbir doktor bu konuda beni bilgilendirmedi..
ayrıca klomen gibi ilaçlarla hamile kalmaya çalışıyorsanız kontrol için mutlaka doktora gidin yumurtalar kiste dönüşürse hamile kaldığınızda bu sizde risk oluşturuyormuş.. ben ağustosta klomen almıştım sonrasında kontrole gittiğimde kiste dönüşmüştü ama adetle atarsın demişti doktorum adet sonrası gittiğimde kist kalmamış demişti ama bu doktorum öyle demedi en büyüğü 8 cm olan 3 tane kistim var sol tarafta klomenden olmuş büyük ihtimal dedi.. şükürki küçülmeye başladılar ama küçülmeyen bi arkadaşımın yumurtalığını almışlar.. ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayın derim.. iyi bi doktora gidin ve kontrole gerek duymasada siz gene de kontrole gidin.. gerçi ben gittim de ne oldu.. :)
merhaba lightlife öncelikle hayırlı olsun uzun süredir girmemiştim bu topiğe hamiş olduğunu duyunca çok sevindim...lütfen üzülme toxoplazma riskli ama antibiyotikle halledilebiliyor, benim bir arkadaşımda yaşamıştı ilaçla halledildi umarım sende en kısa zamanda atlatırsın..bu arada yediklerine, içtiklerine dikkat et dışarda salata yeme, bilmediğin yerde et yemesebze ve meyvelerini sirkeli suda beklet anne nasihatı gibi oldu :))
hoşbulduk bebişim
ben şu menapoz dönemini bi atlatayım benim ateş tablomada yorum yaparıs![]()
inşallah çiğdem hayırlısı inşallah..
sağol deryacım moral verdin bana
araştırıyorum ronyacım gittiğim doktor aynı hastanedeki pediatrist prof'a yönlendirdi.hastanede iyi bi hastane ama işte bütün bunlar para içinmi diye de düşünmeden edemiyorum.. tanıdığımçoğu kişi bu testi hiç yaptırmamışlar bile en basiti ablam görümcem ve yakın arkadaşım..
Bu arada şöyle bişey var aslında bu testin gebelik öncesi yapılması gereken bi test olduğunu düşünüyorum lakin eğer bu mikroba karşı bağışıklığınız yoksa hamile kaldığınızda testi yaptırmaya vakit kalmadan mikrobu kapabilirsiniz..okuduğuma göre eğer mikrobu hamile kalmadan önce kaptıysanız 6 ay gebelik yasağı veriliyor.. eğer bilgim olsaydı daha önce yaptırırdım ama hiçbir doktor bu konuda beni bilgilendirmedi..
ayrıca klomen gibi ilaçlarla hamile kalmaya çalışıyorsanız kontrol için mutlaka doktora gidin yumurtalar kiste dönüşürse hamile kaldığınızda bu sizde risk oluşturuyormuş.. ben ağustosta klomen almıştım sonrasında kontrole gittiğimde kiste dönüşmüştü ama adetle atarsın demişti doktorum adet sonrası gittiğimde kist kalmamış demişti ama bu doktorum öyle demedi en büyüğü 8 cm olan 3 tane kistim var sol tarafta klomenden olmuş büyük ihtimal dedi.. şükürki küçülmeye başladılar ama küçülmeyen bi arkadaşımın yumurtalığını almışlar.. ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayın derim.. iyi bi doktora gidin ve kontrole gerek duymasada siz gene de kontrole gidin.. gerçi ben gittim de ne oldu.. :)
kesinlikle haklısın öncesinde yaptırmak gerekiyor dediğin gibi dr.un bu konuda seni uyarmalıydı
bana dr.um hamile kalmak istiyorum dediğimde tam kan, idrar, toxoplazma, simir ve daha bir çok test yaptırmıştı...
işte ben bunlardan toxo hariç hepsini yaptırmıştım meğer enönemlilerinden birini atlamış..
aminn inşallahh Allah isteyen herkese versinmerhaba limonluçay :) inşallah benim bebişe bulaşmamıştır.. bunlara dikkat ediyorum ama olacağı varsa önüne geçilmiyor maalesef.. ben şimdiye kadar hiç dışarda yemedimmi? en basitinden üniv. yıllarında dışarda yemek yerdik bazen paramız az olurdu ucuzundan yerdik çokmu hijyendi sanki o yediklerimiz? ne kadar dikkat edersek edelim kısmette varsa elden gelen bişey yok..
bu arada yaşadıklarımdan dolayıda bebiş olayı için darısı başınıza diyemiyorum :)))
Allah hepinize sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallahh.. Allah gönlünüzdeki duaları kabul etsin.. Allah'ım hiçbir kadını kucağı boş bırakmasın herkeze annelik duygusunu tattırsın..
Bu arada ben hamile kaldığım ay meryem suresini okudum türkçe mealinden.. birde namaz kıldım tavsiye ederim..
evet yhaaa bir an önce geçsin şu günleryaparız hayatımbi geçsin şu sıkıcı günler
![]()
hastanedeki profösör perinatologla görüştüm ronyacım 2li test için ona gidicem..light canım sana tavsiyem kesinlikle perinatoloji uzmanı bir hocaya git
özellikle üniverstide hastanelerini arayıp bu alanda uzman öğretim üyelerini sorarsan yardımcı olurlar
canım ben gebeliği düşünmeye başladığımdan beri ete dokunmuyorum
senin dediğin gibi evvelden bakılmalı
ayyy bende mi yaptırsam acaba :18:benim drumda bi sürü test istemişti ama toxo varmıydı bilmiorum heryerde yaparlarmı acaba yoksa doktor yazısımı olması lazım
merhaba arkadaşlar...bekleyişciğim beni merak etmişsin tatlım...iyiyim şeker ben...pazartesi alanyaya ailemin yanına gitmiştim...ordan geldik şu anda da ankaradayız...o yüzden giremiyorum nete...pazartesi cvs yapılacak bana...dua edin bana arkadaşlar...hepinizi öpüyorum...![]()
Bende bu ay ateş ölçmeye başladım bu topiği görünce çok sevindim sayfa bayağı ilerlemiş hepsini okuyamadım ama aranızda hamile kalan oldumu ateş ölçerek?Allah emeklerimizi boşa çıkarması inşallah.
sevgili light cvs genetik araştırma demek
amniyosentez geç haftalarda bakılıyor ve karından su alınarak bakılıyor
cvs daha erken yapılıyor bebeğin plasentasından örnek alınarak genetik araştırma yapılıyor
sende bunu yaptırabilirsin
kızlar günaydın dün doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi
ve progesterona başlattı bugün yarından itibaren ateşim progesteronun etkisiyle dahada yükselir diye zannediyorum
2e2c5d Ovulation Charts
merhaba arkadaşlar...bekleyişciğim beni merak etmişsin tatlım...iyiyim şeker ben...pazartesi alanyaya ailemin yanına gitmiştim...ordan geldik şu anda da ankaradayız...o yüzden giremiyorum nete...pazartesi cvs yapılacak bana...dua edin bana arkadaşlar...hepnizi öpüyorum...![]()