Yeni ateş tablom hayırlı olsun diyorum, umarım bu sonuncusu olur:
1.gün: 36.4
2.gün:36.2
3.gün:36.3
![]()
inşallah sonuncu olur canım biran önce gelsin bebişlerimiz
valla bizim sonuncu diye diye birde saydım ki 12. olmuş bu ay :84:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni ateş tablom hayırlı olsun diyorum, umarım bu sonuncusu olur:
1.gün: 36.4
2.gün:36.2
3.gün:36.3
![]()
şimdi mi yapayım sabah mı
canım bence yarın sabah ilk idrarınla yap
inşallah bize güzel haber verirsin
tamam canım yapayım sabah bakalım ne olacak
inşallah sonuncu olur canım biran önce gelsin bebişlerimiz
valla bizim sonuncu diye diye birde saydım ki 12. olmuş bu ay :84:
ateş ölçmediğim dönemde ovulasyon testi yapmıştım ve pozitif çıktı o yüzden ölçmedim ama 3 gündür normalden yüksek seyrediyo ateşim ama dediğin gibi erken sanırım bişey söylemek için:26::26:canım sen tamda önemli günlerde ölçmemişsin
ama yumurtalama olmuş ateş yükselmiş
canım ateşe bakıpta tutmuş yada tutmamış demek zor
yani ateşin ortalamanın çok üstündeyse yada bir önceki aylara göre çok yüksek seyrediyorsa
tahmin yürütülebilir ancak
yuba senin tablon benimkine benzior,takip yaptırıorsun galiba ,tek yumurtan mı vardı? ayrıca ateşin güzel bir şekilde pik yapmış,inşallah bu tablonun sonu boş olmaz.
duruşah ben de akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm ,hamileliğimin 14. haftasıydı,çok şükür eşimde çıkmadı ama insan ister istemez üzülüor,sen de gönlünü ferah tut dua et,inş sadece taşıyıcı olacak yavrunuz.
arkadaşlar ben ve eşim akdeniz anemisi taşıyıcısıyız...%25 bebeğimin hasta olma ihtimali var...cvs yaptırarak bebeğimizin hasta mı taşıyıcı mı yoksa sağlıklı mı olduğunu öğreneceğiz...kızıma da yaptırmıştık o taşıyıcı çıktı maşallah...inşallah bunda da iyi sonuçlar alırız...pazartesi işlem yapılacak ama 2 hafta sonra sonuçlar belli olacak...çok kötüyüm ya...sonuçlarımız inşallah iyi çıkar...dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar...
arkadaşlar ben bu FF yi çok güveniyorum
ben bu ay doktor takibindeydim ve doktorun yumurtan çatlamış dediği güne FF çizgiyi çekti
umarım sonu iyi olur
2e2c5d Ovulation Charts