Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin durum ne![]()
ne kadar zamandır istiyosun sen benim3. ay ama hiçbi belirti yok olmadı yine anlayacağın....
canım,benim hikayem uzun,eylül ayında düşük yaşadım.bir ay sonra miyom ameliyatı oldum.sonra korunma dönemi.yani uzun süre sonra bu ay ilk denememiz olacak..
umut yok ama siz yine de bi bakıp yorumlasanız.30günde bir adetim:26::26::26::26::26::26:
adetin 2. günü -- 36.2
adetin 3. günü -- 36.1
adetin 4. günü -- 36.1
adetin 5. günü -- ölçmemişim
adetin 6. günü -- 36.4
adetin 7. günü -- 36.0adet bitti
adetin 8. günü -- 36.0
adetin 9. günü -- 36.0**
adetin 10. günü -- 36.0
adetin 11. günü -- 36.0**
adetin 12. günü -- 36.2
adetin 13. günü -- 36.0**
adetin 14. günü -- 36.2(ovulasyon testi çift çizgi)**
adetin 15. günü -- (ovulasyon testi çift çizgi)**
adetin 16. günü -- ölçmemişim
adetin 17. günü -- ölçmemişim
adetin 18. günü -- ölçmemişim**
adetin 19. günü -- ölçmemişim
adetin 20. günü -- 36.4 **
adetin 21. günü -- 36.4
adetin 22. günü -- 36.5
adetin 23. günü -- 36.3
adetin 24. günü -- 36.5
adetin 25. günü -- 36.7
adetin 26. günü -- 36.2
adetin 27. günü -- 36.6
yumurtan çatlamış sonuçta ateşinden bunu anlıyoruz ama ateşinin ortalamanın altına düşmesi ilginç adet gelmediğine göre sorun yoktur.Ateşim bugün yine düştü sadece 5 dk erken ölçtüm,yataktan kalkmadan yarım saat sonra bi daha ölçtüm 36.6 çıktı sanırım bu ateş kafayı yedirtecek bana..
338ece Ovulation Charts
....sara geldinmi canım:))))
geldim datlım kıymatlım:87::87::87::87::87::87:
canım burdan daha iyi öğrenebiliriz burası tam yeri![]()
kızlar bugün çok agrım var benim ateşim aynı gidiyo kaç gündür ama neden bu agrılar çokmu gelişti yumurtam çatlamadımı bilmiyorum dr çagırmadı beni hiç daha öncede bu ilaçları kullanırken çagırmadı şimdi bacagım agrıyo kasıklarım şiş gibi agrıyolar özellikle 2 gündür.acaba bikaç yumurtm geliştide sırasıylamı çatlıyo ondanmı ateşim bi türlü yükselemiyo.bakalım sonum ne olucak hayırlısı akıntım çok uzayan kıvamlı geliyo ama yumurtalıklarım acayip ya adet olacakmışım gibi agrıyo.sürekli bi hareket var ikisindede neden ki yumurtammı çatlıyo sizce yoksa çatlamıyomuda agrı yapıyo.
canım cadıyada dedim burda olduğumuzu oda gelsin:78::78::78:sende metukayamı dedin![]()
bencede canım gazamız mübarek olsun.sen yarın başla bende 12 gün sonra hamiş olmazsam başlarım.hakkımızda hayırlısı canım.bu yöntemi deneyerek hamiş olan çok varmış keşke daha önce düşünseydik.![]()
iyi yapmışsın canım .evet bende metukaya özelden mesaj yazdım.cadı doktora gidecekti bugün öğrenebildinmi sonuç ne olmuş?
evet canım ya 12 senedir hiç duymadım o zamanlar duysaydım daha gençtim sağlıklıydımama zararın neresinden dönsek kardır burdaki kızlarda çok iyi geçen ay sıkışınca yazıyodum sağ olsunlar bana yorumluyodular inş. en kısa sürede hamiş kalırız inş. sende hiç ateş bile ölçmeye gerek kalmadan hamiş kalırsın canım benim
![]()