Kızlar herkese hayırlı cumalar![]()
hayırlı cumalar canım cümlemize...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese hayırlı cumalar![]()
tam da yumurtlamadan sonra 7. gün (yerleşmenin olduğu zamanlar) ne de güzel bir düşüş olmuş maşallah ateşin çok güzel inşallah bebiş iyice yerleşir de hayırlısıysa güzel haberler alırız![]()
hayırlı cumalar canım cümlemize...![]()
Pıhtı topiğine döndü kısss burasııııı
nergis60 tgbesr derya2807 limonlucay duruşah
2e2c5d Ovulation Charts
buda benim güzel ateşim :))
tatlım bugün ölçmeye başladım biraz biriksin öle yazcam hadi hayırlısı![]()
zaten öylesi daha dogru cunki 5- 6 günlük bir ates olcumu pek birsey anlatmaz, hatta ilk birkac ay, vucudunu tanima zamani, atesinin geneli yuksek mi dusuk mu vs. gibi seni sana anlatacak...
her ay aynı gün yumurta catlar diye de bir kural yok, bazı aylar 13. gün catlayan yumurta bir diger ay 17. gün catlayabilir...
insallah hayırlı gelir canım bu yöntem, sonucta bebisler gelecegi zaman geliyorlar :))))![]()
KIZLLLaaar burayı çoook aradamımm sanırım buldummm iyi ateş ölçme topiği değilmi bende ölçmeye başladım 9.36,20 10.gün 35,80 bakalımm :92:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+ pikepolat lightlife
slm kızlar...hayırlı cumalarınız olsun...
lightlife canım hamileymişsin tebrik ederim..hayırlı olsun canım...![]()
kız leyloş ataşın başınamı vurdune işin var senin burda ben biliyom sen beni basmaya geldin fındığımızla
![]()
hg esracımcanım ateşini liste şeklinde yazarsan kızlar daha iyi yorumlar mesela şöle
9.gün 36.2
10.gün 35.8
![]()
canım hosgeldin, bende zelalca'nın pesinden geldim buraya ne zamandır ugramıyodum, nasılsin güzelcim?![]()
evet bak bildin aferin sana zelalım..kendi topiğinde durmassan seni böyle takip edip basarlar işte..fındıkla seni basmaya geldik teyzesi...ateşli hatun seni
![]()
evet bak bildin aferin sana zelalım..kendi topiğinde durmassan seni böyle takip edip basarlar işte..fındıkla seni basmaya geldik teyzesi...ateşli hatun seni
![]()