• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tabloma bir bakar mısınız? 19.günden 24.güne çekti FF, ovulasyonumu. Sizce hangi gün olmuş olabilir? 12-26.günler arası soğan kürü uyguladığım için akıntımdan anlayamadım. Akıntım yoğundu bu ay kür sebebiyle. Ateşimden de anlayamadım. Tecrübeli arkadaşların yorumunu alabilir miyim? :26:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
RONYA canım tablona maşallah...İnşallah bu sefer bebişin gelir...Yine kandırmaz bizi...

DURUŞAH haber var mı canım yaaa...Uzun zamandan beri görmüyorum...

yumurtan çatlayana kadar bir düşer bir çıkar ateş bu çok önemli değil selinacığım şuanki ateşine göre söylüyorum yumurtlamadan sonra ateşin 36,4 ün üstünde olmalı.henüz yumurtançatlamamış heralde 29 günde brioluyorsun adet:26: 8. gün 36,4 ölçmüşsün ateşini ama yarım saat geç ölçüm olmuş o da azcık etkilemiştir ateşinin yüksek çıkmasını:29:

evet henüz çatlamadı siklusum 27 gün.sanırım 14ü çatlıyor genelde o günler kasıklarımda sancı ve akıntıdan biliyorum.tşk ederim.

bu arada arkadaşlar burdaki herkesin hamiş olmasını canı gönülden istiyorummm :16::16:

amin canım inşallah bu topikteki herkes hatta isteyen herkes bir an önce evlat sahibi olur.
ayrıca doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana bebiş getirsin.

eh iste iyiler......biz de kardesimle takiliyoz

sarama kolay gelsin......

sağol metukacım.kardeşinle olmanın tadını çıkar.

metuka pikepolat zelalcım....moralim çok bozuk...demin doktorum aradı...3lü testin sonucu için yüzde 150 çıkmış..biraz risk var...pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam dedi..ne olur dua edin..bunun normal değerleri nedir acaba...çok üzgünüm çok...:14::14::14::14::14::14::14:

leylacım üzülme inşallah hiç bişey olmıyacak.dualarımız seninle.gereksiz yere stres yapıp fındığımızı üzme.

pikepolat SeLiNa23 sara_28+

kızlar selam:16:

sara cım gitti mi misafirler?

merhaba zeynocum.misafirler gitti.çok yoruldum ama yinede güzel bi gündü.sen neler yaptın canım.?

amin canım inşallah bu topikteki herkes hatta isteyen herkes bir an önce evlat sahibi olur.
ayrıca doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana bebiş getirsin.

merhaba zeynocum.misafirler gitti.çok yoruldum ama yinede güzel bi gündü.sen neler yaptın canım.?

pek bisey yapmadim canım buraya girip ciktim, birass daral bi gündü bugün... misafir gelmesini bende özledim valla:43::43:

zelal metuka sara kızlarrrrrrrrr buraya mı taşındık niye benim haberim yokkk:95::95::95::95::95:

iyiyim canım sağol,sen nasılsın
pikepolatın ışığını izleye izleye geldim buraya
meger herkes burdaymış

gerçekten mi:26::26::26::26:

yok tatlım bilmiyorum
birgün lazım olacağı hiç aklıma gelmemişti:27::27::27:

evet canım bu yöntemi kullanarak hamile kalan çok insan varmış.adetin başladığı günden itibaren hergün sabah saat 6-8 arası ateşini ölçeceksin.böylelikle yumurtlama zamanını yumurtaların çatlama zamanını ve hamile kalıp kalmadığını yüzde yüz olmasada büyük ihtimalle tahmin ediyosun.

yani burdasınız.evet aslında yardımcı olabilir bu yöntem.zelalim zaten öğreniyor sanırım.
ben ölçer ölçer zelalcığıma:16: yorumlatırım artık
:34::34::34::34:
çıkıyorum saracım ben.görüşürüz.artık hangi topilkte bulursam sizi:54::54::54:

yani burdasınız.evet aslında yardımcı olabilir bu yöntem.zelalim zaten öğreniyor sanırım.
ben ölçer ölçer zelalcığıma:16: yorumlatırım artık
:34::34::34::34:
çıkıyorum saracım ben.görüşürüz.artık hangi topilkte bulursam sizi:54::54::54:

tatlım burdayız biz sende gel buraya burada çok faydalı bilgiler var.bnede seni öptüm kendine iyi bak.byyyyyy

Back
X