• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birsey demezmiss......rahat ol...

canım teşekkür ettiğimi söle:29::29::29:dur bende ona bi hediye vereyim
$imagesCAR4KD5Q.webp

kıj sen daha bi köşede sızmadınmı:60::60::60::60:canım Allah sendende razı olsun biz hiç fındığımıza dua etmezmiyiz Allahım korusun fındığımızı:nazar::nazar::nazar:bizde sizi çok seviyoz canım:48::48::48::48:

uyuyacak halmi kaldı canım ya...köpürüyorum sinirden inanki...saatleri sayıyorum pazartesi gelsin bak o doktorun başına hastaneyi nasıl yıkacam...:nazar::38:

tızım zelal herkeslere hediyeler dağıtıyon.hani bana hani bana hı bak şimdi mağdur olurum.:9::9::9::9::9::9:

uyuyacak halmi kaldı canım ya...köpürüyorum sinirden inanki...saatleri sayıyorum pazartesi gelsin bak o doktorun başına hastaneyi nasıl yıkacam...:nazar::38:

ne olur tatlım artık sakinleş biliyorum kolay değil ama fındığımız için:38::38:elinden geldiğince sakin huzurlu olmaya çalış dr a nasıl olsa kızarsın acısını çıkarırsın:27::27:hadi ama:48::48::48::48:

metuka bak işte aynı :41: bu şekilde doktora gireşecem...artık doktormu hemşiremi hangisi elimde kalır bilemem...:nazar::1::1: kız beni güldürdün gece gece..ilk defa gülümsedim bu akşam...:1:
ne olur tatlım artık sakinleş biliyorum kolay değil ama fındığımız için:38::38:elinden geldiğince sakin huzurlu olmaya çalış dr a nasıl olsa kızarsın acısını çıkarırsın:27::27:hadi ama:48::48::48::48:
düşündükçe çıldırıyorum zeloşum ya elimde değil...bu kadar önemli bir şeyi nasıl hafife alır...ben 18lik genç kız değilimki...dur sen ağzıma geleni ona söyleyecem...kimi hafife alıyormuş görsün...:nazar::15::15:

Back
X