• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
$amour-cocci.gif bunlar nasıl:32::32::32:

Eklentiler

• $animacia_lienka.gif
    $animacia_lienka.gif
    22,9 KB · Görüntüleme: 39
kızlar niye sustunuz:27::27::27:zeynocum hg canım:48::48::48:
canım netten amniyosentez ile ilgili bilgi topluyorum..gerçekten riskli bir testmiş...anne karnından iğneyle su alınıyormuş..bebeğin içinde bulunduğu su...düşük riski ve plesantanın iltihap kapma riski gibi bir sürü riskleri varmış..şimdi eşimle konuştum..kesinlikle yaptırmıycam...3lü testi tekrarlıycam..ben evladımın Allahın izniyle sağlıklı olduğuna inanıyorum..yapsa bile ne olcakki öyle bir durum olsa bile Allah korusunda asla bebeğimi aldırmam..o bana Rabbimin bir mucizesi...yavrumu Rabbime emanet etmişim..bugüne kadar Rabbim beni hiç üzmedi bundan sonrada üzmeyeceğini biliyorum...inşallah sağlıkla yavrumu dünyaya getiririm...güzel düşünüyorum ki güzel olsun herşey dimi ama zeloşum...:nazar::38::38:

saracım bunlar fındığıma olsun teyzesi biz çok beğendik...:nazar::38::38:

ronyacım eski tablona da baktım eğer 12. gün de düşmezse ateşin bence bu ay hayırlı haber alırız :) bu arada ilk defa yüksek değerlerde ateşin inş yanıltmaz bizi :)

caracım senin ateşin çok inişli çıkışlı,test yapmadın sanırım,böyle tablolar genelde ya tutunmaya çalışan bebeği ya da kisti gösterir ki ateşin son gün düşmüş adet gelior demektir.

ven-har soğan kürü yumurtlamayı değiştirir ,eğer bundan sonraki günler ateşin 36.3ün üstünde seyrederse ,11- 12. günler arası yumurtlamışsın demektir.akıntınızı da takip edin kızlar o da çok önemli uzayan şeffaf akıntınızın olduğu günler yumurtlamanın olduğunu gösteren günlerdir.

11.12.ve 13. günler akıntım vardı.11. gün daha çoktu akıntım.

ben tam yazarken telefon çalmıştı,siz de bir sürü yazmışsınızmaşallah :)
benim hamile kaldığım ay ateşimden anlamıştım normalden 3 gün erken test yaptım ,o ay ateşim çok yüksekti.doktorum tek yumurtanın çatladığını diğer ikisinin kiste döndüğünü söylemişti ,ateşime bakarak onların da çatladığını sonradan anladım tabi :) böylece ikizler geldi işte :)

adete yakınki ateşten mi anlıyosunuz.yani hamile kaldığım ay farklı demişsin ya o ay ki adete yakın mı yüksekti yoksa diğer aylara göre yumurtlama dönemide mi yüksekti ateş.

canım netten amniyosentez ile ilgili bilgi topluyorum..gerçekten riskli bir testmiş...anne karnından iğneyle su alınıyormuş..bebeğin içinde bulunduğu su...düşük riski ve plesantanın iltihap kapma riski gibi bir sürü riskleri varmış..şimdi eşimle konuştum..kesinlikle yaptırmıycam...3lü testi tekrarlıycam..ben evladımın Allahın izniyle sağlıklı olduğuna inanıyorum..yapsa bile ne olcakki öyle bir durum olsa bile Allah korusunda asla bebeğimi aldırmam..o bana Rabbimin bir mucizesi...yavrumu Rabbime emanet etmişim..bugüne kadar Rabbim beni hiç üzmedi bundan sonrada üzmeyeceğini biliyorum...inşallah sağlıkla yavrumu dünyaya getiririm...güzel düşünüyorum ki güzel olsun herşey dimi ama zeloşum...:nazar::38::38:

canım ya, hayırlısı olsun insallah, o linke baktin mi 3 lu testi tekrar yerine 4'lu testten bahsediyorlardı? doktorunla iyice konus tatlim... ins. cok saglikli findigimiz bizim.. :54::54: :16::16::16:

canım sana katılıyorum tehlikesi varsa yaptırma fındığımızın iyi olduğuna bende inanıyorum Allahın izniyle hep böle pozitif ol canım güzel Allahım senin ve fındığımızın yanında olsun canım:48::48::48::48:

11.12.ve 13. günler akıntım vardı.11. gün daha çoktu akıntım.

adete yakınki ateşten mi anlıyosunuz.yani hamile kaldığım ay farklı demişsin ya o ay ki adete yakın mı yüksekti yoksa diğer aylara göre yumurtlama dönemide mi yüksekti ateş.

yumurta catladiktan sonra dönem oluyor canim, öncesi önemsiz, arkadaslarim genelde hep normalden daha fazla atesli olduklarini söylüyorlar, birde hatirladigim galiba nevetna ve bir arkadas daha degisik bi sarimtirak akintidan bahsetmislerdi??

Back
X