• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu ff den bi anlayamadım gitti.neden normal liste şeklinde yazmıyosunuz.ff daha mı iyi anlamadım

bana daha kolay ve rahat gelıo hemde bende google krom ar hemen türkçeye cevirıyo yarım yamalak olsada başka bilgilerde veriyo

gebelık tahmını bıle yapıo benım yumurtlamadan sonra ateşim düşmedi herhalde bunun için yüzde 75 gebe olasılığı diyor

joın bölümünü tıkla ve ordan üye ol cnm

başla bakalım takılırsan sorarsın

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0

Son düzenleme:
nergis kaçgünde bir adetin gelirdisanki 23. gün gibi gelior bana o zaman 6 gün sonrası beklenmeyen günün olur sabitlenen ateş iyidir merak etme

eğer 32 günde bir oluorsan yarın test günün bile diyebillirim:)

33-34 günde oluyorum. hiç öyle yüksek bir atılım gösteremedi ateşim.

cumartesi sabah ilk idrarımla test yapmayı planlıyorum:17: tabi kırmılar gelmezse:9:

nergiscim tablon şaşırtıcı 18. günde sanki çatlamaya başlamış gibi görünüor,zor tamamlamış süreci,dediğim gibi sabit ateş iyidir :) inş yanılmam tablonda :)

bu arada 60 ın anlamı memleket mi:) tokatlı mısın yoksa?hemşomu buldum diye sevineyim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar,
Bugun doktora gittim adetim 10 şubat bitişi 14 şubat 16sından itibaren kahverengi akıntı bugun itibariyle normal kanamaya döndü. Doktor ultrasona aldı herhangi bir problem görmedi kist yok en azından dedi rahim duvarın ince dedi o neye işaret eder dedim kanamanın olduğuna dedi.. yumurtlama dönemindesin yumurlarında aşağı inmiş onda da sıkıntı yok dedi.. kanamanın sebebi ya yumurtladığına dair ki ben kanamanın çok olduğunu orkid değiştirdiğimi belirttim oda bazen vucut böyle yapabilir dedi, ya sıkıntı yaşadın (ki yaşadım) ondan dolayı bu durum gerçekleşti dedi.. ctesiye randevu verdi ilaç verdi alttan muayene edicek canım yanıcak mı kızlar ne olur söyleyn daha önce benim gibi bişey yaşayan oldu mu? Alttan muayenede rahim üzerinde et olabilir belki dedi ona bakarız dedi ama tahminime göre stres dedi.. hatta kanaman olmasaydı gebelik için çalışma yapın derdim sana dedi.. kötü bşey olmasın dua eder misiniz ne olur

nergiscim tablon şaşırtıcı 18. günde sanki çatlamaya başlamış gibi görünüor,zor tamamlamış süreci,dediğim gibi sabit ateş iyidir :) inş yanılmam tablonda :)

bu arada 60 ın anlamı memleket mi:) tokatlı mısın yoksa?hemşomu buldum diye sevineyim :)

sağol canım yaa bende bu ay ilk kez ateş ölçtüm yeni yeni kendimi tanıyorum.bu ay işyerinde çok yoğun çalıştığımdan yumrtlama ağrısıyla yorgunluk ağrısı karıştı. yani ğarılarımdan bilemedim FF de kesik çizgi çekti oda emin değil.senin deiğin gibi 18 de başlamış ama zor çatlamış gibi.hayırlısı artıkın

memleketim değil burası ama evet ben tokatta yaşıyorum sen Tohat'lımısın?

ayy evet tohatlı mısın diye sormam lazımdı :) evet tokatlıyım 8 senedir istanbulda yaşıorum ama ailem hala orda ,tatillerde gelioruz işte

bdroner alttan muayenede hiç bişey yok rahat ol,o durum insanı kasar evet ama sıkıntı yapma sen.
doktorun ne güzel sorun olmadığını söylemiş sen sıkıntılarını unut ki çalışamaya başlayın ve her şey düzenine girsin,stres her derdin başı,zor olsa da rahat olmak lazım.Allah yardımcınız olsun inş tez zamanda kavuşun bebeğinize :)

1.gün 8 şubat Salı regl 36
2.gün 9 şubat çar.ba regl 36
3.gün 10 şubat per.be regl 35,9
4.gün 11 şubat Cuma regl 35,9
5.gün 12 şubat c.tesi regl 35,9
6.gün 13 şubat Pazar 35,9
7.gün 14 şubat p.tesi 35,7
8.gün 15 şubat Salı
9.gün 16 şubat çar.ba 36,1
10.gün 17 şubat per.be 35,9
11.gün 18 şubat Cuma 35,9
12.gün 19 şubat c.tesi 35,9
13.gün 20 şubat Pazar 36,1
14.gün 21 şubat p.tesi grip 36,7
15.gün 22 şubat Salı grip 36,8
16.gün 23 şubat çar.ba 36,1

ancak kızlar 2 günlük yükseliş yanıltmasın gripten dolayı ateşim vardı ondan yani o yükseliş bugün anca kendime geldim :))) daha çatlayan falan yok sanırım geçen ay 23. günde çatlamıştım :))))

tamam iste orda ıkı tane kutucuk var 1.ıne nıkını yazcaksın 2. sıne şifrenı bu kadar remember ı tıkla süreklı şifre gırmek zorunda kalmazsın

oluyo galiba uğraşıyorum:1:bi tablo gibi bişi çıktı girdim.adet döngümü yaşımı vs girdim.şimdi de bi tablo gibi bişi çıktı

MİNİETEK
canım seni merak ettim test yapcaktın noldu geçmişi okuyamadım
kızlar siz nasılsınız
NERGİS kırmızılar gelmedi inşallah

benim yeni tablom bu dün düşüşolmuştu ama yine yükseldi
bu arada ff çizgiyi 14. günden 16. güne çekti ama imkansız bu
çünkü ben sadece bi kere 28. gün adet oldum bu kadar geç yumurtlamış olamam
neden böyle oldu ki anlamadım
yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlamak için daha erken demi

33c6dc Ovulation Charts

canım tamam ıste yapmıssın çıkan tabloda tarıhler var tarıhlerın üzerını tıkla en üste çıkan atesini yazzz

aaa ne öle hemen vazgecıosun

Back
X