• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bdroner alttan muayenede hiç bişey yok rahat ol,o durum insanı kasar evet ama sıkıntı yapma sen.
doktorun ne güzel sorun olmadığını söylemiş sen sıkıntılarını unut ki çalışamaya başlayın ve her şey düzenine girsin,stres her derdin başı,zor olsa da rahat olmak lazım.Allah yardımcınız olsun inş tez zamanda kavuşun bebeğinize :)

çokçok sağolun. hepimiz inş. ya diyorlar ki çok özür dilerim bilgisizlğime verin, korkuyorum ama tam olarak ne yaptığını da bilmiyorum kısaca ne olur bahseder misiniz? lutfen

MİNİETEK
canım seni merak ettim test yapcaktın noldu geçmişi okuyamadım
kızlar siz nasılsınız
NERGİS kırmızılar gelmedi inşallah

benim yeni tablom bu dün düşüşolmuştu ama yine yükseldi
bu arada ff çizgiyi 14. günden 16. güne çekti ama imkansız bu
çünkü ben sadece bi kere 28. gün adet oldum bu kadar geç yumurtlamış olamam
neden böyle oldu ki anlamadım
yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlamak için daha erken demi

33c6dc Ovulation Charts

kız kıvırcan nabıon bakayım tablolara daldın gıttın unutma bızı beklıom cabuk gel :71:

kvrck akıntını watery olarak işaretlediğin için o güne çekmiş olabilir eğer akıntın kremsi bir hal aldıysa creamy işaretle.
zaten kesik kesik olması o yüzdendir ,ateşine göre 14. gün doğru

MİNİETEK
canım seni merak ettim test yapcaktın noldu geçmişi okuyamadım
kızlar siz nasılsınız
NERGİS kırmızılar gelmedi inşallah

benim yeni tablom bu dün düşüşolmuştu ama yine yükseldi
bu arada ff çizgiyi 14. günden 16. güne çekti ama imkansız bu
çünkü ben sadece bi kere 28. gün adet oldum bu kadar geç yumurtlamış olamam
neden böyle oldu ki anlamadım
yorumlarsanız sevinirim gerçi yorumlamak için daha erken demi

33c6dc Ovulation Charts

kız kıvırcan nabıon bakayım tablolara daldın gıttın unutma bızı beklıom cabuk gel :71:

bdroner önce kendi gözle ve elle muayene yapar ,sonra da ultrasonla bakar,ya da direkt sadece ultrasonla bakar ,hiç zor değil sen rahat ol :)

Son düzenleme:
kvrck akıntını watery olarak işaretlediğin için o güne çekmiş olabilir eğer akıntın kremsi bir hal aldıysa creamy işaretle.
zaten kesik kesik olması o yüzdendir ,ateşine göre 14. gün doğru
anladım canım evet son zamanlarda krem gibi onları işaretledim düzeldi sagolasın yeni tablo bu

33c6dc Ovulation Charts

evet şu an doğru olmuş :) hadi hayırlı olsun sonu da pozitif görsün inşallah :)

inşallah canım sagolasın
bşey sorucam bu yerleşme düşüşü hangi günlerde oluyor bide kırmızı çizginin altına düşerse sıcaklı o zaman mı kötü oluyo benim ateş tablomda mesela ne kadar sonra umut var diyebilicez

33939a Ovulation Charts

kızlar benim cartımı yorumlayabılırmısınız

kaç günde bir adet oluyosun günün geçtiyse kan testi yaptır bence yada sabredebileceksen biraz daha bekle. benimde senin gbi 19 vea 20. gün çatlamam oluyo ben 37. güne kadar bekliyom. benim 31. günüm bugüna ama yarın adet olcam galiba moralim çok bozuk gene olmadı:60::60::60::60::60:

sabah idrar testı yaptımm çokk fazlasıyla sılık bır 2. çizgi çıktı ama hayal bıle görmüş olabılır yarım saat sonra falan cıkacak kantahlıl buyuk olasılıkla yazcam hemen

ben 22 ocak son adet bugün 33. günüm normalde düzenlıydı ama kasım aralık ocak pko teshısıyle düzensızlestı

ben yumurta takıbıne de gittim çatlatma iğnesı oldumm

Son düzenleme:
sabah idrar testı yaptımm çokk fazlasıyla sılık bır 2. çizgi çıktı ama hayal bıle görmüş olabılır yarım saat sonra falan cıkacak kantahlıl buyuk olasılıkla yazcam hemen

ben 22 ocak son adet bugün 33. günüm normalde düzenlıydı ama kasım aralık ocak pko teshısıyle düzensızlestı

aaa süper bi haber bu hadi gözünaydın bence var bebek çok sevindim ya
hemen kaan tahlili yaptır hadi

dünkü düşüş yerleşme düşüşü olabilirmi sizce
yoksa daha bunun için çok mu erken sürekli kimyasal gebelik yaşayınca korkuyorum
bide hamilelikte umut var demeye ne zaman başlayabiliriz
eger hamile degilsem ne zaman ateş düşmeye başlar
cevaplarsanız çok sevinirim

33c6dc Ovulation Charts

yoksa daha bunun için çok mu erken sürekli kimyasal gebelik yaşayınca korkuyorum

33c6dc Ovulation Charts

dünkü düşüş yerleşme düşüşü kadar düşük değil normal bir düşüş. gebe kaldın diyebilmemiz ateşin son gününe kadar çok zor çünkü kimyasla olunca adet günüe kadar ateşin yüksek gidebilir adet olduktan sonra bile düşebilir:97:

Kızlarr sonuçları aldımm

kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

Kızlarr sonuçları aldımm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

:nazar::nazar:ah çok sevindim:81::81: Allah yavrunu sana sağlıkla bağışlasın inşallah çok güzel bir haber hayırlı olsun:64::64:

33c6dc Ovulation Charts
yok yok o yerleşme düşüşü olamaz...7.8. yada 9. günlerde oluyo genelde yerleşme düşüşü...canım bende kimyasal gebelik geçirdim biliyorsun...ve benimkilerin sebebi polip çıktı...sende yaptırabilirsin...rahimden parça alınıp patalojide inceleniyo...ben o işlemden sonra bir kez adet oldun sonrasında hamile kaldım...çünkü bende de hiç sorun yoktu...her şey normal...eşimin sonuçlarıda normal...en son gittiğim doktor birde tarlaya bakalım acaba sorun ordamı dedi:)))ve adam bildi sorunun kaynağını...tarla arızalıymış meğer:)))kimyasal gebelik geçirenlere bunu tavsiye ediyorum

dünkü düşüş yerleşme düşüşü kadar düşük değil normal bir düşüş. gebe kaldın diyebilmemiz ateşin son gününe kadar çok zor çünkü kimyasla olunca adet günüe kadar ateşin yüksek gidebilir adet olduktan sonra bile düşebilir:97:
anladım canım sagolasın

Kızlarr sonuçları aldımm

aaaa züpper bi haber buuuu yaaaaaaaaaa çok sevindim tebrik ederimmmm :32: :32: :64: :64: :64: :64: :64:

Back
X