• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yok o yerleşme düşüşü olamaz...7.8. yada 9. günlerde oluyo genelde yerleşme düşüşü...canım bende kimyasal gebelik geçirdim biliyorsun...ve benimkilerin sebebi polip çıktı...sende yaptırabilirsin...rahimden parça alınıp patalojide inceleniyo...ben o işlemden sonra bir kez adet oldun sonrasında hamile kaldım...çünkü bende de hiç sorun yoktu...her şey normal...eşimin sonuçlarıda normal...en son gittiğim doktor birde tarlaya bakalım acaba sorun ordamı dedi:)))ve adam bildi sorunun kaynağını...tarla arızalıymış meğer:)))kimyasal gebelik geçirenlere bunu tavsiye ediyorum
dediğim smear testimi oluyo canım
bende yara vardı
doktor onun için de demişti smear testi yapıldı temiz çıktı

:nazar::nazar:ah çok sevindim:81::81: Allah yavrunu sana sağlıkla bağışlasın inşallah çok güzel bir haber hayırlı olsun:64::64:

anladım canım sagolasın

aaaa züpper bi haber buuuu yaaaaaaaaaa çok sevindim tebrik ederimmmm :32: :32: :64: :64: :64: :64: :64:

yaaaa ağlıcammm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii dayanamıyorumm

darısı başınızaaaa kızlarrr allah ım sana şükürlerr olsunnnnnnnnnn

eşime bile sölemedim daha nasıl süpriz yapsammmmmmmmmm

minietek hayırlı olsun tablon zaten bağırıordu ,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

kvrck kaç dereceyle adet olduğunu göremediğim için net bişey söylemek doğru olmaz ama illaki herkeste yerleşme düşüşü olmaz merak etme,bende olmamıştı. olsa bile 5. gnden itibaren herhangi bir günde olabilior,chart gallery de pregnancy seçersen orda çok tablo var görebilirsin.

inşallah kimyasal gebelik yaşamazsın daha ,kesesi içinde bir bebek gelsin inşallah :)

1.gün 8 şubat Salı regl 36
2.gün 9 şubat çar.ba regl 36
3.gün 10 şubat per.be regl 35,9
4.gün 11 şubat Cuma regl 35,9
5.gün 12 şubat c.tesi regl 35,9
6.gün 13 şubat Pazar 35,9
7.gün 14 şubat p.tesi 35,7
8.gün 15 şubat Salı
9.gün 16 şubat çar.ba 36,1
10.gün 17 şubat per.be 35,9
11.gün 18 şubat Cuma 35,9
12.gün 19 şubat c.tesi 35,9
13.gün 20 şubat Pazar 36,1
14.gün 21 şubat p.tesi grip 36,7
15.gün 22 şubat Salı grip 36,8
16.gün 23 şubat çar.ba 36,1

ancak kızlar 2 günlük yükseliş yanıltmasın gripten dolayı ateşim vardı ondan yani o yükseliş bugün anca kendime geldim :))) daha çatlayan falan yok sanırım geçen ay 23. günde çatlamıştım :))))

14. ve 15. gün gripten dolayı olan yükselişse o ölçümleri hiç yazma kafa karıştırmasın ölçülmemiş fazredelim:29: evet dediğin gibi henüz yumurtan çatlamamış:97:

minietek hayırlı olsun tablon zaten bağırıordu ,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

kvrck kaç dereceyle adet olduğunu göremediğim için net bişey söylemek doğru olmaz ama illaki herkeste yerleşme düşüşü olmaz merak etme,bende olmamıştı. olsa bile 5. gnden itibaren herhangi bir günde olabilior,chart gallery de pregnancy seçersen orda çok tablo var görebilirsin.

inşallah kimyasal gebelik yaşamazsın daha ,kesesi içinde bir bebek gelsin inşallah :)

ay canım benim ya agzından bal damlıyor inşallah

aminn cnmm inşallahh

minietek gözün aydınnn darısı başımıza...:)

kvrck yok daha gelmedi kırmızılar zaten gelirsede cumartesi gün gelir:31:

Minietek hayirli olsun insallah saglikla bebegini kucagina alirsin cok sevindim senin adina.keske hergun boyle hamis haberleri alsak insan cok mutlu oluyor...

Kızlarr sonuçları aldımm

kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

:66::66::66:çok güzel bir haber allah sağasalim dünyaya getirmeni nasip etsin :74::74::74::74::74:

Kızlarr sonuçları aldımm

kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

tebriklerrrrrr rabbim sağlıcak kucağına almak nasip etsinn :49:
darısı başımıza inşalllahhh

$asd.webp $aralık.webp

ya bişey sorcam bu yerleşme düşüşü falan diyonuz ya şimdi bende ki geçen aylardaki eski aralık ve ocak tablolarım bunlar. yumurtlamadan sonraki 6. günde dpo 6 da düşüş var iki aydada. bu şekilde bu yerleşmiş ama olmamış demek mi?? yani bu yerleşme düşüşü müydü

:66::66::66:çok güzel bir haber allah sağasalim dünyaya getirmeni nasip etsin :74::74::74::74::74:

minietek cok sevındım hayırlı olsun darısıda basımıza olsun ınsallahhhhhhhhhhh aminnn:65::65:

tebriklerrrrrr rabbim sağlıcak kucağına almak nasip etsinn :49:
Darısı başımıza inşalllahhh
aminnnnnnnnnnnn:71::71::71::71:
Kızlar hepinize çokkk tşkk ederimm çok sağol darısı başınıza inşalahh sağlıklıcaaa :71::71::71:

inşallah becerebilmişimdir kızlar:1:bi anormallik yok demi.kesik kesik çizgiler ne artı gibi olan orta da

Son düzenleme:
aaa miniketek yeni gördüm ALLAH tamamına erdirsinn.sağ sağlim al kucağına inş.belirtiler ateş tablon vs yazsana buraya cnm:)

Back
X