• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr sonuçları aldımm

kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

canım tebrikler hayırlı olsun allah tamamına erdirisn

canım ff yumurtlama gününden emin olmayınca kesik kesik koyuyor çizgiyi..benim bildiğim bu, daha iyi anlayanlar yorumlayacaktır

anladım cnm saol.bazı ark lar ff nin % bilmem kaç hamile oldumuzu veya olmadımız söledini yazmışlardı yanılmıyosam.o nerde ve ne zaman yazıyo acaba.bir de tablonun altın da bazı harfler var x,s onlar ne demek bilen var mı

Son düzenleme:
Kızlarr sonuçları aldımm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

minietek canım.hayırlı uğurlu olsun.Allah tamanına erdirsin.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

aaa miniketek yeni gördüm ALLAH tamamına erdirsinn.sağ sağlim al kucağına inş.belirtiler ateş tablon vs yazsana buraya cnm:)

tablom kayboldu doğru yapabilmişmiyim bişler deyin.ortadaki kesik kesik çizgilerde ne acaba

canım tebrikler hayırlı olsun allah tamamına erdirisn

tşkk kızlarrr çok sağolun darısı başınıza inşallahh

33939a Ovulation Charts
ateş tablom bu en belırgın belırtı sık idrara çıkma el ayak üşümesi mide ekşimesi

ven har yapmışsın sonunda tbrr ler

sağol cara darısı başına inşallahh

kocişe yaptınmı süprizi
canım ya senin bu kaçıncı aydı eger uzun zamandır olmuoyrduysa
sebep neydi
bide farklı bişey kullandın mı bu ay gebelik için

bdroner önce kendi gözle ve elle muayene yapar ,sonra da ultrasonla bakar,ya da direkt sadece ultrasonla bakar ,hiç zor değil sen rahat ol :)

benim ultrasonla muayene etti sonra dedi ki alttan da bakalım ben korktum :( hayır dedim o zaman dedi ki kendini hazır hssettiğinde gel ctesiyede kendini hazır hisset korkma dedi en küçük alet var onunla bakarız dedi ya sadece onu içimize sokup bakıyorlar mı :) kimi diyor ki rahm dışarıya çekiyor falan böyle bşey var mı gerçekten.. çok özür dlerim başını çok ağrıttım bilyorum ama inan çok korkum var... kanamam var adet zamanımda değil bikaç gün oldu biteli doktor mutlaka bakıcaz dedi ultrasona göre temz herşey dedi birde vajinadan muayene ederiz belki et oluşmuştur dedi o ne demek ya.. Ayy hem korkuyorum hem korkuyorum yani :) ya bide bişey daha sorabilir myim ultrasonda bakarken tam gebeliğe uygun dönemindesin kanaman olmasaydı dedi yumurta rezervin aşağıya indi demek ki dedi bunlar ne demek sizce heyecandan hçbirşey soramadım kanamada kaldım ben

Kızlarr sonuçları aldımm

canım, hepimiz cok sevindik, :64::64::64::64: Allah tamamına erdirsin insallah...

(takipcilerin cok olur insallah :49::49::49: )

1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3
11.gün 17/02 36.1
12.gün 18/02 36.2 *
13.gün 19/02 36.2
14.gün 20/02 36.3 *
15.gün 21/02 36.3
16.gün 22/02 36.4
17.gün 23/02 36.8

:3::3::3:

minietekkkkkkkkkkk canım hayırlı uğurlu olsunn :64::64::64:
Rabbim sağlıklar hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

kıvırcık senin tablonda beni heyecanlandırıyor
inşallah sendende güzel haber alıcaz

bekleyişş maşşallah 5 yıl nasıl girp olmadın :111:
lütfen sırrını banada verirmisin :75:
cnım bence çalışmalar devam et yumurtlama döneminden sonra ilaç
içmediysen korkma

canım hiç bilmiyorum ki ama işte hasta olmuyorum ve dünden beri yatak döşek yatıyorum beli sanki ortadan ikiye ayrılıyor boğazım çok kötü hastalayıncada çok kötü hastalıyorum yaaa inşallah atlatırım 38 dereceye çıktı ateşim kayın validem geldi o bakıyo bana yemek bile yiyemiyorum bu arada yumurtlama döneminden sonra ilaç almadım canım adet oldum bitti bile 18inde oldum 19 unda bitti şimdi hastayım çalışma yapamıyorum belimden bi oraya koşuyorum bi buraya yatamıyorum bile o derece kötü belim inşallah çabuk geçer

mini etek canım allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah :nazar::nazar::nazar: hastayım die uğrayamadım gelince hmiş haberini gördüm çok sevindi yaaa böyle çıkıp geldimmi hamiş haberi almak çok sevindiriyor beni tebrik ederim tekrar :nazar::nazar:

Kızlar Fsh 6.89 Lh 12.24 nasıl sizce?

Ayrıca ultrasona bakarak yumurta tembelliği olduğunu söyledi dr. Tahlillerimi görmeden. Sizce doğru bir teşhis midir?

:26::44:

Kızlarr sonuçları aldımm

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş saglıkla kucagına almak nasip olsun inş.

396.png
[/url][/IMG]

kimse yorumlamamış tablomu.tabloyu yanlış mı yaptım doğrumu bilmiyorum.tabloda ki x,s ve H,M,L harfleri ne demek bilmiyorum.kesik çizgi neden var bilmiyorum.ff nin % bilmem kaç hamile olasılığınız var diyomuş o ne zaman ve nerde yazıyıo onu da bilmiyorum:50:

Son düzenleme:
x çalışma günleri s uzayan akıntının olduğu günler sanırım çözdüm:1: ama H,M,L harflerini çözemedim hala:9:

Kızlar Fsh 6.89 Lh 12.24 nasıl sizce?

Ayrıca ultrasona bakarak yumurta tembelliği olduğunu söyledi dr. Tahlillerimi görmeden. Sizce doğru bir teşhis midir?

:26::44:

canım LH:FSH oranı ,PCOS (Polikistik over sendromu) için bir tanı değeri olarak kullanılabilir; eğer LH FSH'DAN büyük ise olası bir PCOS göstergesinden söz edilebilir. Drun teşhisi doğru olabilir tahlil sonuçlarını gösteririken bu durumu hatırlatarak tekrar sor istersen. Rabbim bir an önce hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah.

Back
X