• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç belli olmaz 36,5 de sabitlenebilir... daha önceki aylarda ateş ölçümlerinde nasıl oluyordu sen kendin anlayabilirsin gidişattan:26: ilk defa ölçüyorsan ateşini hep beraber göreceğiz ateşin durumunu:97:
hım anladım yarın görücez yani mifasol ün dediği gibi
sagol canım ilk ölçüyorum

benim ff deki kırmızı çizgi mavi çizgi olmuş :9:
çizgide kendini şaşırmış

arkadaşlar merhaba

adetimin 14. gününde ateş ölçmeye başladım ...
her sabah saat 8 de ölçtüm...

14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8

tabloma yorum yapabilirmisiniz? bugünde kasık ağrılarım son 2 ay 12 de adet oluyorum acaba bu ay da mı olucam kasık ağrılarım onu gösteriyo sanırım dimi? :26:

12 de adet oluyorum ne demek anlamadım:44: 35 günde bir mi olursun adeti eğer öyleyse henüz yumurtan çatlamadı 21. gün çatlar. 3 gün daha ölç bakalım ateşini o zaman belli olur. kasık ağrıları yumurta çatlayacağı zaman olabilir:29:

deryacım çok sevindim senin adına inşallah değerinde artması gerektiği yere kadar artar bebişini görür sağlığıylada kucağına alırsın inşallah cnm senin adına çok sevindim allah bu seferki bebişini sana bağışlasın sağlık versin ikinizede cnm :nazar::nazar::nazar:

sağol canım benim inş dediğin gibi olur beklemedeyiz şuan herşey için hayırlısı artık

canım hala yumurtlamamışın malesef

inşalah yerleşme düüşüşüdür
bu arada bence önümüzdeki aylar yumurtlamadan sonra
progesteron almalısın

inşallah kimyasal değildir canım

amma matrak bir doktormuşş şaşırdım :1:

canım olmuş yumurtlaman tahminimce 12.gün

muhtemelen ölçmediğin günlerden birinde olmuş

çatlaktır biraz :1: bir önceki gebeliğimde eşine söle duvarı delsin demişti ilişki falam yok demişti :1: aman öle olsun hiç düşük moralle çıkmıorum yanından her defasında beni güldürmeyi başarıyor ii moral veriyor bana

çatlaktır biraz :1: bir önceki gebeliğimde eşine söle duvarı delsin demişti ilişki falam yok demişti :1: aman öle olsun hiç düşük moralle çıkmıorum yanından her defasında beni güldürmeyi başarıyor ii moral veriyor bana

ay nerde bu dr bizde ona gidelim.nerde oturuyosun sen cnm.tablom aşağıda bu arada.9.10.11.ve 12. günler neden yeşil renk onu anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi.benim adetten 1-2 gün önce düşer.bu aralar hep bu seviyeler de gider.umutlanmak istemiyorum onun için.

Son düzenleme:
ay nerde bu dr bizde ona gidelim.nerde oturuyosun sen cnm.tablom aşağıda bu arada.9.10.11.ve 12. günler neden yeşil renk onu anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi.benim adetten 1-2 gün önce düşer.bu aralar hep bu seviyeler de gider.umutlanmak istemiyorum onun için.

canım anladığım kadarıyla yeşil olan yerler senin önemli günlerini gösteriyo ff e göre sende ogünlerde:6::6: var zaten kafana takma herşeyin hayırlısı ateşin ortalamnın üstünde inş. olur.....

arkadaşlar merhaba

adetimin 14. gününde ateş ölçmeye başladım ...
her sabah saat 8 de ölçtüm...

14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8

tabloma yorum yapabilirmisiniz? bugünde kasık ağrılarım son 2 ay 12 de adet oluyorum acaba bu ay da mı olucam kasık ağrılarım onu gösteriyo sanırım dimi? :26:

12 de adet oluyorum ne demek anlamadım:44: 35 günde bir mi olursun adeti eğer öyleyse henüz yumurtan çatlamadı 21. gün çatlar. 3 gün daha ölç bakalım ateşini o zaman belli olur. kasık ağrıları yumurta çatlayacağı zaman olabilir:29:

geçtiğimiz 2 ay ayın 12 sinde adet oldum.
inş yumurta çatlıyodur.
tşkler yorumuna

Ilaçla ateş yükseldi kuzu 2-3 gün zorladı çıkmıycam diye ama çıktı sonra bu tabloya göre pazartesi günü sonuç

Son düzenleme:
Ilaçla ateş yükseldi kuzu 2-3 gün zorladı çıkmıycam diye ama çıktı sonra bu tabolya göre pazartesi günü sonuç:18:

hadi hayırlısı o zamn canım benim tabloda bi tuhaf akıntı olayındanda pek anlamıyom çzgide çekilmedi daha dün için tahmini yumurtlama diyo ff ama bakalım hayırlısı

14.gün test yapabilirsin kuzu tabloya göre öyle oluyo benimde pek bilgim yok ama senin 2-3 gün sonra belli olur

aynen canım bugünde kanda baktırsan varsa çıkar ama hiç gerek yok strese mahal verme inş.bebişin gelir bu ay daha çok beklemezsin

Back
X