• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o kremimsi akıntı ben hamileyken hep geldi şimdikindede gelio inş hamilesindir:16::16:

ay inşallah dicem çünkü her adet öncesi kuru olurdum biraz önce birden akıntı gelince adet oldum sandım diilmiş
ama ateşim düştü kuzucum kırmızılar geliyorum dedi

canım ben mecburum vermeye :) bende kan pıhtılaşması var bunun yüzünde 2 bebeğimi kaybettim hamileliğim boyunca hergün kan sulandırıcı iğne olucam özel durumum yani mecburuz vericez evet doğumuda pahalı maalesef ama ben onları gözden çıkardım

özel durmun varsa tabi çok iyi bi dr gitmen lazım cnm.inş her şey yolunda gider bu sefer

ay inşallah dicem çünkü her adet öncesi kuru olurdum biraz önce birden akıntı gelince adet oldum sandım diilmiş
ama ateşim düştü kuzucum kırmızılar geliyorum dedi

:62::62::62::62: kıs bende her adet öncesi kuru olurum ayy inşş hamişsindir ilk öle anladım bi tuaflık var akıntım oluo demiştim:1: ayy inşş hadii

:62::62::62::62: kıs bende her adet öncesi kuru olurum ayy inşş hamişsindir ilk öle anladım bi tuaflık var akıntım oluo demiştim:1: ayy inşş hadii
ay agzından bal damlıyor deryacım
bendede pıhtılaşma var bir gende homozigot 3 gende heterizigot var
2 düşüğüm var
21 ay olcak bu ay hala gelen giden yok
ama ateş sürekli düşüyor valla hamilesin demiyor hiç

ay agzından bal damlıyor deryacım
bendede pıhtılaşma var bir gende homozigot 3 gende heterizigot var
2 düşüğüm var
21 ay olcak bu ay hala gelen giden yok
ama ateş sürekli düşüyor valla hamilesin demiyor hiç

bendede mthfr ler heterezigot ayy canım inş hamilesindir ateşinde yükselir tekrardan belki üşümüşündür aman ne bilim burdaki isteyen herkesin hamile olmasını istiorum yinede seni çok ümitlendirmek istemem canım :26:

bendede mthfr ler heterezigot ayy canım inş hamilesindir ateşinde yükselir tekrardan belki üşümüşündür aman ne bilim burdaki isteyen herkesin hamile olmasını istiorum yinede seni çok ümitlendirmek istemem canım :26:
alışkınım ben kuzucuk umutlanıp umutlanıp gol yemeye
inan bende istiyorum rabbim kimsenin göbüşünü ve kucagını boş bırakmasın inşallah
artık yarın sabah dananın kuyrugu kopucak bakalım nolcak

alışkınım ben kuzucuk umutlanıp umutlanıp gol yemeye
inan bende istiyorum rabbim kimsenin göbüşünü ve kucagını boş bırakmasın inşallah
artık yarın sabah dananın kuyrugu kopucak bakalım nolcak

inş hayırlısı olur be canım merakla bekliorum haberini

16. gün yumurtan çatlamış olabilir sen ne ilacı kullanıyorsun bu arada progestan mı?:26: kaçıncı gün başladın içmeye??

progestan degil canım klomen +cyclo progynova (adet düzenleyici die geçiyo)kullanıyorum 5. günü başladım ilaçlarıma klomeni günde 3 defa içtim sanırım olay şu ki benim normal vücut ısım 35,9-36,2 arasıdır cyclo progynova da 11 tane östörojen içerikli tablet 10 tanede progestan+östörojen tableti varprogestana 15. gün başlandıgı için vücut ısım dahada arttı bu yüzden uzayan akıntımın yumurtlama günlerimde oldugunu düşünüyorum ve 15. günümde içtigim progestana baglı olarak dahada yükseldigini düşünüyorum çünkü daha önce defalarca bu şekilde ateş ölçümü yaptım en fazla 36,2 ye çıkmıştır ateşim bilmiyorum düşüncem yanlışmıdır.

kızlar nsılsınız bakalım bn çok şükür atlattım gribi sadece kuru öksürük var inşallah oda hemen geçer sabah eklemeye başlayacağım tablomu adetmin yarın 12.günü genelde 14.gün yumurtluyorum bakalım bu ay nasıl gerçi çok öksürdüğümdenmi bilmiyorum dünden beri acayip kasık ağrılarım var öksürdükçe fena ağrı yapıyorlar inşallah yakalamışımdır yumurtlama zamanımı sadece dün gece çalışma oldu gripten iyice kurtulmayı bekledim hayırlısı artık tablomu eklemeye başlayayım bende zaten bi önceki ayda kendim ara vermiştim baya uzun zaman oldu inşallah dönüşümde hamiş kalırım bu tabloyla

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9
15 35,9
16 35,9
17 36,2
18 36,1
19 35,9

atesım dustu bu sabah ıtıbarıyle bu yerlesme dususu olabılır mı arkadaslar???

canım bu tabloya göre yumurtan çatlamamış
hep aynı saatte ve dil altından ölçüyorsun demi :44:

test yaptım sili,k çizgi çıktı yaaa inanamıyorum inşallah vardır bişi dua edin nolurrrr

hadi canımmm inşallah kız gebelik olmazda silik çizgi çıkmaz
testin markası ne söylermisinn

bencede sılık cıkması kesın oldugunu gosterıyo aslında
ama ınsallah kımyasal degıldır dıye endıse edıyo kkııvrcan sanırım
ama degıldır ınsallah

test bozuk olabilir mi acaba ya

bide yarım saatlik çişle yapt6ım testi

Back
X