• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30bc44 Ovulation Charts

18-19-20. günlerde griptim gripten dolayı ateşim yüksekti 19. gün çok çok yüksek çıkmıştı ateşim o yüzden yazmadım onu:97:

Eklentiler

• $feb11-taf_.webp
    $feb11-taf_.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 57
canım okuyamadım öncekileri ama sana yazmak istedim bu tabloyu nasıl yapıyosunu ya banada öğrette bende bu ay başlıcam kuzum ya bu arada sanırım bişeyler duydum hamişmisin kızzzzzzz okuyamadımokuyum yazıcam sana kuzumm
çok çok silik çıktı canım yok gibi
kan verdim öğleden sonra çıkacak inşallah
benim ilk tablom
CARA yardım etti sağolsun pek bilmiyorum
ama inan burdaki kızlar süperler
yardımcı olurlar mutlaka
evet canım 3. günüm bu gün:82:
negatifi görünce kırmızılar koşa koşa geliyoooo benim:9:
bu arada prolaktinim tavan yapmış sanırım ondan olmadı bu ay ateşim için kızlar güzel yorumlar yapmışlardı.
ewet kuzucum ya çok heycanlanmıştık idrardada pozitif çıkmıştı senin kısmet artık

kvrck canım ya sen 16. gün yumurtanı çatlatmış olabilir misin:26: çünkü ateşin o günden sonra iyice artış göstermiş:44: normalde hep 28 günde bir mi adet görürsün? eğer 16. gün yumurtan çatladıysa yumurtlamadan sonra 11. günde oluyorsun bügün:44:

Kıvırcık canını sıkma bak hepimiz bekliyoruz napalm sabırlı olcaz herşeyin zamanı var allah biliyor en doğru zamanı

Adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2** u.a.
adetin 10. günü --36,1** u.a.
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a.
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a. ve ıslaklık
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 20. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 21. günü -- 36,4
adetin 22. günü -- 36,6
adetin 23. günü --36,7
adetin 24. günü -- 36,7
adetin 25. günü -- 36,7
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

taf kullanıcısından alıntı
16. gün yumurtan çatlamış olabilir sen ne ilacı kullanıyorsun bu arada progestan mı? kaçıncı gün başladın içmeye??

progestan degil canım klomen +cyclo progynova (adet düzenleyici die geçiyo)kullanıyorum 5. günü başladım ilaçlarıma klomeni günde 3 defa içtim sanırım olay şu ki benim normal vücut ısım 35,9-36,2 arasıdır cyclo progynova da 11 tane östörojen içerikli tablet 10 tanede progestan+östörojen tableti varprogestana 15. gün başlandıgı için vücut ısım dahada arttı bu yüzden uzayan akıntımın yumurtlama günlerimde oldugunu düşünüyorum ve 15. günümde içtigim progestana baglı olarak dahada yükseldigini düşünüyorum çünkü daha önce defalarca bu şekilde ateş ölçümü yaptım en fazla 36,2 ye çıkmıştır ateşim bilmiyorum düşüncem yanlışmıdır.

Adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2** u.a.
adetin 10. günü --36,1** u.a.
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a.
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a. ve ıslaklık
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 20. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 21. günü -- 36,4
adetin 22. günü -- 36,6
adetin 23. günü --36,7
adetin 24. günü -- 36,7
adetin 25. günü -- 36,7
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --

taf kullanıcısından alıntı
16. gün yumurtan çatlamış olabilir sen ne ilacı kullanıyorsun bu arada progestan mı? kaçıncı gün başladın içmeye??

progestan degil canım klomen +cyclo progynova (adet düzenleyici die geçiyo)kullanıyorum 5. günü başladım ilaçlarıma klomeni günde 3 defa içtim sanırım olay şu ki benim normal vücut ısım 35,9-36,2 arasıdır cyclo progynova da 11 tane östörojen içerikli tablet 10 tanede progestan+östörojen tableti varprogestana 15. gün başlandıgı için vücut ısım dahada arttı bu yüzden uzayan akıntımın yumurtlama günlerimde oldugunu düşünüyorum ve 15. günümde içtigim progestana baglı olarak dahada yükseldigini düşünüyorum çünkü daha önce defalarca bu şekilde ateş ölçümü yaptım en fazla 36,2 ye çıkmıştır ateşim bilmiyorum düşüncem yanlışmıdır.

o zaman ilaç takviyeli ovulasyon geçirdiğin için muhtemelen ilacın etkisiyle 14. gün yumurtanı çatlattın zaten 15. gün de ilacın progesteron takviyeli kısmına geçtiğin için progesteron hormonunun etkisiyle ateşin güzel yükseldi. şuan ateşin çok güzel ve sabit devam ediyor bugün bitiyor mu ilacın? bakalım yarından sonra nasıl seyredecek merakla bekliyorum:31::29:

ben de progestan alsam mı ya bilemedim şimdi grip olduğum için de çok ilaç aldım o yüzden akışına bıraktım adetin ne zaman geleceğini bile tam bilmiyorum yumurtamın tam çatladığı günden emin değilim:44:

canım ya drlar ne dio peki bu duruma sonuçta çok uzun bi zaman ne bilim aşılama tüp bebek falan önermedilermi hiç anlamadım ki ben :59:
kimyasal gebelik oluyor diye aşılama yapmadı doktor bekleyin dedi
burdaki doktorlarda iyi diil öyle boş boş bekliyoruz
kvrck canım ya sen 16. gün yumurtanı çatlatmış olabilir misin:26: çünkü ateşin o günden sonra iyice artış göstermiş:44: normalde hep 28 günde bir mi adet görürsün? eğer 16. gün yumurtan çatladıysa yumurtlamadan sonra 11. günde oluyorsun bügün:44:
kanda 11. gün bile olsa çıkardı canım
kendimi kandırmanın bi anlamı yok
geç döllenme olsa kanda çıkar idrarda çıkmazdı

Kıvırcık canını sıkma bak hepimiz bekliyoruz napalm sabırlı olcaz herşeyin zamanı var allah biliyor en doğru zamanı
sabır sabır sabır ama nereye kadar

kıvrck cnm sakın sıka canını benim bu ay 10 denemem ama öncede bi 6 ay denedim eşimi askere göndermedn önce izinlerde yine denedik ama tabi olmadı toplamı 19 deneme hepsi sıfır ama yapacak birşey yok cnm beklemekten başka hiç birşey gelmiyo elimizden herşeyi yapıyoruz annelik ne zamana yazıldıysa alnımıza o zaman gelecek bebişler dua et cnm benimde dualarımdasınız hepiniz benim denemediğim kür içmediğim şey kalmadı forum forum gezip ne yaptılarsa milletin yaptığı herşeyi yaptım ama olmayıncada olmuyo arkadaşların kullandığı progestandan kullan sende kimyasal oluyosa bebiş tutunsun diye içebilirsin bende içmeyi düşündüm ama daha eşime baktırmadık o yüzden almadım

Bugün çok sinirliyim bende kaynımın nişanlısı kayın validemi aramış anne söyle yengeme posta gazetesi alsın çok önemli diye bende birşeymi olmuş bizimkiler gazeteye falanmı çıkmış diye korktum bide ne göreyim hamile kalmak için yapılması gerekenler diye bir yazı ki bebiş istediğimi bilmiyo bile çok sinirlendim o kimki bana nasıl bebek yapacağımı öğretiyo bu ne cesaret ki ordan kayınvalideme söyletiyor diye çok kızdım çok hadi desemki bi z bebek istiyoruz ama olmadı daha diye tamam söylemesi ondan diyeceğim ama ne düşünceyle öyle bişey yapar kimene bebnim nasıl ve ne zaman hamile kalacağımdan daha evlenmedi evlensinde kendi yapsın 2 ayda çocuk göreyim ben onu dalga geçer gibi yaa çok kırıldım çok sinirlendim sanki biz nasıl bebek yapılır nasıl hamile kalınır bilmiyoruz Allah vermeyince olmuyo işte ne yapayım :25::25:

Bugün çok sinirliyim bende kaynımın nişanlısı kayın validemi aramış anne söyle yengeme posta gazetesi alsın çok önemli diye bende birşeymi olmuş bizimkiler gazeteye falanmı çıkmış diye korktum bide ne göreyim hamile kalmak için yapılması gerekenler diye bir yazı ki bebiş istediğimi bilmiyo bile çok sinirlendim o kimki bana nasıl bebek yapacağımı öğretiyo bu ne cesaret ki ordan kayınvalideme söyletiyor diye çok kızdım çok hadi desemki bi z bebek istiyoruz ama olmadı daha diye tamam söylemesi ondan diyeceğim ama ne düşünceyle öyle bişey yapar kimene bebnim nasıl ve ne zaman hamile kalacağımdan daha evlenmedi evlensinde kendi yapsın 2 ayda çocuk göreyim ben onu dalga geçer gibi yaa çok kırıldım çok sinirlendim sanki biz nasıl bebek yapılır nasıl hamile kalınır bilmiyoruz Allah vermeyince olmuyo işte ne yapayım :25::25:

kayınvalidenin onun azının payını vermesi gerekirdi sana sölemeden.terbiyesizlik yaptığı eltinin.ona mı kalmış sen kara cahilmisin ki bilmicen neyin nasıl olduğunu

kayınvalidenin onun azının payını vermesi gerekirdi sana sölemeden.terbiyesizlik yaptığı eltinin.ona mı kalmış sen kara cahilmisin ki bilmicen neyin nasıl olduğunu

ewet cnm yaaa ama kayın vlidem söylemez oda aynısını yapıyo zaman zaman ban diyodu hayırlısı bebek olur zamanla dedi bende daha düşünmüyoruz anne birikimimiz yok nasıl bakacağız çocuğa dedim haklısın dedi sonra kaynım geldi evin içine bizde misafirdiler eşim yoktu kaynıma bunların bebeği olmuyo kısırlar herhalde gibi laf söyledi dr gidin kimde birşey var baksınlar bi sana dedi ayyy bi kötü oldum sanki gitmiyoruz dr a sizden öğrenecem insanın içi acıyo karşımda olduklarında ben veriyorum cvplarını işte cesaret edip bide bana söylese ler yüzüme bana diyo gazete alsın çok önemli kayın valideme ne varmış gazetede dedim bilmiyorum banada söylemediler falan dedi bende eşime gazete alırmısın acil bişeye bakmam gerekiyomuş dedim getirmedi gzeteyi kendisi bakmış ne varmış diye zar zor söyledi sonra ben baktım nasıl sinirimi bozuyolar anlatam daha dün gece bu konudan sinirim alt üst oldu bugünde bunlar çok sinir oluyorum artık yaaa eşim üzülmesin diye kırmakta istemiyorum kimseyi ama bi yere kadar bi evlensin ben eltime de aynısını diyeceğim kolaymıymış çocuk yapmak diye

Back
X