• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canım benim dün kan testi sonucum 144 çıktı drum ii dedi ama bakalım ben bebeği görene kaar hamile görmüorum kendimi eğer hamileysemde benim için mucize olur kürtajdan hemen sonra hiç regl görmeden ve regl gününü geçtikten sonra hamile kaldığım için hakkımızda hayırlısı bakalım :)

Aneeeee kız sen hamile misiiiiin oyyyy kurban olurum ben size :) hayırlı uğurlu olsun gözünaydın Allahım hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) çok sevindim yaaa şükürler olsun

ewet cnm yaaa ama kayın vlidem söylemez oda aynısını yapıyo zaman zaman ban diyodu hayırlısı bebek olur zamanla dedi bende daha düşünmüyoruz anne birikimimiz yok nasıl bakacağız çocuğa dedim haklısın dedi sonra kaynım geldi evin içine bizde misafirdiler eşim yoktu kaynıma bunların bebeği olmuyo kısırlar herhalde gibi laf söyledi dr gidin kimde birşey var baksınlar bi sana dedi ayyy bi kötü oldum sanki gitmiyoruz dr a sizden öğrenecem insanın içi acıyo karşımda olduklarında ben veriyorum cvplarını işte cesaret edip bide bana söylese ler yüzüme bana diyo gazete alsın çok önemli kayın valideme ne varmış gazetede dedim bilmiyorum banada söylemediler falan dedi bende eşime gazete alırmısın acil bişeye bakmam gerekiyomuş dedim getirmedi gzeteyi kendisi bakmış ne varmış diye zar zor söyledi sonra ben baktım nasıl sinirimi bozuyolar anlatam daha dün gece bu konudan sinirim alt üst oldu bugünde bunlar çok sinir oluyorum artık yaaa eşim üzülmesin diye kırmakta istemiyorum kimseyi ama bi yere kadar bi evlensin ben eltime de aynısını diyeceğim kolaymıymış çocuk yapmak diye

cnm sıkma canını Rabbim verir cvplarını inş tez zamanda
bana da çevreden bi doktora git falan diyolar kızıyorum sanki millete kalmış bebek işimiz.
Rabbim duysun sesimizi de bize de melek göndersin inş :44:

çiğdemciğim kürtajdan sonra adet oldun mu ateşini ölçüyordun sen sanırım nasıl çıkıyor ateşin :26: benim kürtajdan sonra hep aynı seviyede çıkmıştı hergün ölçmüyordum ama ne zaman ölçsem aynı çıkıyordu:44: kürtajdan sonra kaçıncı günündesin bugün ?

selam millet :3:
bekleyişçim sıkma canını dünya var olduğu sürece bu tip seviyesiz cahil insanlar var olacaktır.. işin kötü yanı hiçbir zaman cahilliklerini kabul etmezlerrr ki biraz okusunlar kendilerini geliştirsinler.. sana gazete önerisinde bulunacağına alsın kitap okusunda küçük beynini geliştirsin.. çatlak yaaa hani iyi niyetli desemm senin zaten bütüngün bilgisayar başında olduğunu ve merak ettiğin şeyleri araştırıp bulabileceğini bu kız bilmiyomu.. gelde sinirlenmee..

kızlar ateşim hep 34-35 lerdeydi
bu sabah 36 çıktı sizce?

bekleyiş canım salak cahil insanlara takılma
sen gayet güçlü dur öylede ol
inşalah gelcek yakında bebiş

cnm sıkma canını Rabbim verir cvplarını inş tez zamanda
bana da çevreden bi doktora git falan diyolar kızıyorum sanki millete kalmış bebek işimiz.
Rabbim duysun sesimizi de bize de melek göndersin inş :44:

selam millet :3:
bekleyişçim sıkma canını dünya var olduğu sürece bu tip seviyesiz cahil insanlar var olacaktır.. işin kötü yanı hiçbir zaman cahilliklerini kabul etmezlerrr ki biraz okusunlar kendilerini geliştirsinler.. sana gazete önerisinde bulunacağına alsın kitap okusunda küçük beynini geliştirsin.. çatlak yaaa hani iyi niyetli desemm senin zaten bütüngün bilgisayar başında olduğunu ve merak ettiğin şeyleri araştırıp bulabileceğini bu kız bilmiyomu.. gelde sinirlenmee..

bekleyiş canım salak cahil insanlara takılma
sen gayet güçlü dur öylede ol
inşalah gelcek yakında bebiş

sağolun kızlar iyiki varsınız insan takmayayım diyo bebiş fikrinden ben uzaklaşıyorum stresi bırakıyorum onlar aklıma aklıma sokuyolar delircem valla ama takmıyorum artık sinirim yatıştı baya gittim kendime bi ton ip aldım bebiş pattikleri örüyorum inşallah olacak birgün bebişim allah hepimize versin lightcım sana ve diğer hamişlerimizede sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin cnm örgüye dalınca baya unutuyorum ve bugün yumurtlama günüm bişey yapmak bile gelmiyo içimden nasılsa olmuyo diye ama inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırız bütün isteyenler ve ben aminnn:97::97::97:

sağolun kızlar iyiki varsınız insan takmayayım diyo bebiş fikrinden ben uzaklaşıyorum stresi bırakıyorum onlar aklıma aklıma sokuyolar delircem valla ama takmıyorum artık sinirim yatıştı baya gittim kendime bi ton ip aldım bebiş pattikleri örüyorum inşallah olacak birgün bebişim allah hepimize versin lightcım sana ve diğer hamişlerimizede sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin cnm örgüye dalınca baya unutuyorum ve bugün yumurtlama günüm bişey yapmak bile gelmiyo içimden nasılsa olmuyo diye ama inşallah hemen hayırlısıyla hamile kalırız bütün isteyenler ve ben aminnn:97::97::97:

örgü fikri iyi bekleyişçim bende son ayımda yeğenime elbise örmüştüm çok rahatlatıyo insanı bana uğur getirdi inşallah sana da getirir..
dileğin içinde aminnn diyorum tüm kalbimle.

o zaman ilaç takviyeli ovulasyon geçirdiğin için muhtemelen ilacın etkisiyle 14. gün yumurtanı çatlattın zaten 15. gün de ilacın progesteron takviyeli kısmına geçtiğin için progesteron hormonunun etkisiyle ateşin güzel yükseldi. şuan ateşin çok güzel ve sabit devam ediyor bugün bitiyor mu ilacın? bakalım yarından sonra nasıl seyredecek merakla bekliyorum:31::29:

ben de progestan alsam mı ya bilemedim şimdi grip olduğum için de çok ilaç aldım o yüzden akışına bıraktım adetin ne zaman geleceğini bile tam bilmiyorum yumurtamın tam çatladığı günden emin değilim:44:

canım adetlerin düzenli degilse ki benim öyledir normalde kullanman düzenlemesi açısından iyi olur benim dr um tedaviye önce düzensiz olan kadını düzene sokmakla başlanmalı der hep.benim tedavimede öyle başladı bakalım ne olcak hayırlısı.bakalım çalışmalara hiç uymuyo senin dediğin pek umudum yok bu aydan off off

kızlar birşey sormak istiyorum bu kulaktan ölçülen ateş civalı ve dijitalden daha mı fazla gösteriyor acaba?
benim reglim bitmek üzere şimdi ölçtüm sağ ve sol kulak olarak birinde 36.9 diğerinde 37 çıktı
ben günlük not etsem sizlerle paylaşsam bana analiz eder misiniz?
ben haftasonu diş çektiricem yani salı günü korunmasız olarak çalışmaya başlıcaz.
eger yardımcı olursanız sevinirim.ben sabah uyanınca ölçenleri gördüm uykudan kalkınca ateş biraz yüksek oluyo bende evin ısısından sanırım ondan akşam üzeri hep aynı saatte ölçsem birşey olur mu?

arkaşlar benim ateş tablom şöyle yorumlarmısınız adetin 7.günü 36.6 adetin 8.günü 36.5 adetin 9.günü 36.5 adetin 10.günü 36.3 adetin 11 günü 36.3 buraya kadar saat 11de ölçtüm bundan sonra 7.30da ölçtüm adetin 12.günü 35.8 bugün dr gittim yumurtam 13mm olmuş adetin 13.günü 35.8 adetin 14.günü 35.9 adetin 15.günü 35.8 adetin 16.günü 35.8 adetin 17 günü 35.7 dr büyük ihtimal bugün yumurta çatlar demişti adetin 18.günü 35.9 adetin 19.günü 35.9 adetin 20.günü 36.1 arkadaşlar yumurtam çatlamışmı kaçıncı gün acaba

14. gün yumurtan çatlamış selinacığım bugün de yumurtlamadan sonra 8. gün son 6 gün yani ateşin de olması gerektiği gibi ortalamanın üstünde seyrediyor:29:

hayırlısı canım ya son güne kadar ölçücem bakalım normaldede 4-5 gündür çok yanıyorum ev sıcak geliyo bana ama herkese normal geliyor.askılıyla fln duruyorum.eşimde dokunuyo yanıyon sen diyo.menapozlu hatunlar gibi yanıyom canım ya.ama derecede aşırı çıkmıyo işte yandığım kadar.

arkaşlar benim ateş tablom şöyle yorumlarmısınız adetin 7.günü 36.6 adetin 8.günü 36.5 adetin 9.günü 36.5 adetin 10.günü 36.3 adetin 11 günü 36.3 buraya kadar saat 11de ölçtüm bundan sonra 7.30da ölçtüm adetin 12.günü 35.8 bugün dr gittim yumurtam 13mm olmuş adetin 13.günü 35.8 adetin 14.günü 35.9 adetin 15.günü 35.8 adetin 16.günü 35.8 adetin 17 günü 35.7 dr büyük ihtimal bugün yumurta çatlar demişti adetin 18.günü 35.9 adetin 19.günü 35.9 adetin 20.günü 36.1 arkadaşlar yumurtam çatlamışmı kaçıncı gün acaba

canım doktorun dediği gün çatlamış 17.gün
ben 11 buçukta ölçtüğün ateşi dikkate almadım
çünkü ateş 6-8 arasında ölçülür yani o saatlerde daha doğru sonuç verir

Selina özelde 10 dk ya takıldım.
canım iyice kontrol et mailini yoksa istersen bi daha gönderiyim.

kızlar birşey sormak istiyorum bu kulaktan ölçülen ateş civalı ve dijitalden daha mı fazla gösteriyor acaba?
benim reglim bitmek üzere şimdi ölçtüm sağ ve sol kulak olarak birinde 36.9 diğerinde 37 çıktı
ben günlük not etsem sizlerle paylaşsam bana analiz eder misiniz?
ben haftasonu diş çektiricem yani salı günü korunmasız olarak çalışmaya başlıcaz.
eger yardımcı olursanız sevinirim.ben sabah uyanınca ölçenleri gördüm uykudan kalkınca ateş biraz yüksek oluyo bende evin ısısından sanırım ondan akşam üzeri hep aynı saatte ölçsem birşey olur mu?

canım ateş sabah 6-8 arası dil altından yataktan çıkmadan hergün aynı saatte ölçülür
akşam ölçülen ateş hiç bir şey ifade etmez

teşekkürler ronyacım bugün progesteron 2.2 prolaktin 2.12 ve tsh 3.5159 çıktı ne anlama geliyo

32a4fd Ovulation Charts Tablom sabit sabit gidiyor...

kivircik sonucun negatif cikmasina cok uzuldum cok kotu bir duygu biliyorum bende aralik ayinda yasamistim testin birinde pozitif cikmisti havalara ucmustum ama sonra testin yanildigini anladik.herseyin hayirlisi Allahtan umarim en kisa zamnada seni bebisine kavusturur.

Back
X