cimcimeciğim bir doktora göründün mü yumurta takibi anlamında:26: ateşin şöyle güzelce bir yükselememiş ki çatlayıp çatlamadığına emin olamıyor insan :44: FF çekmiş kırmızı çizgiyi ama ateşin güzel yükselmemiş:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cara canım dediğin gibi çeviri kullanmadan girdim oldu.ama grafiği bi beceremedim verileri giriyorum noktalar çıkıyo ama o yükselişte ve düşüşteki çizgiler bende çıkmıyo.ve ayrıca grafiği gösteren adresi nasıl koyuyoruz buraya.çorba gibi biyermiş ya valla çözemedim.
slm kızlar,bebiş uğruna dün gururumu ayaklar altına alıp eşimleumarım dediğiniz gibi geç kalmamışımdır.
338ece Ovulation Charts
bu arada sabah krem gibi akıntı şimdide biraz uzayan akıntı oldu ama çok az,ff ye hangisini yazacağımı bilemedim.hafif kasık ağrısıda var.
ateşin çok güzel maşallah
Yumurtanı 14. Gün çatlatmışsın gibi görünüyor. Bu arada ateşini burdaki başka bir arkadaşın ateşine çok benzettim :44:
dün çalışmakla iyi etmişsin tam olarak yumurtladığını hala söyleyemiyoruz ateşin 36,5 u bir geçsin ondan sonra emin olabilirizbence bu akşam da çalışın
![]()
ilgin için sağol canım.
akıntı için ne diyorsun sabah krem gibi sonra hafif uzayan akıntı oldu şimdi hiç birşey yok.ff ye ekliyimmi acaba:44:
cimcimeciğim bir doktora göründün mü yumurta takibi anlamında:26: ateşin şöyle güzelce bir yükselememiş ki çatlayıp çatlamadığına emin olamıyor insan :44: FF çekmiş kırmızı çizgiyi ama ateşin güzel yükselmemiş:44:
canım önce bi paylaş bakalım sorun neymiş.
solda menü var sharing sonra home page setup ı tıkla.orda küçük kutucuklar çıkacak,üstündeki linki kopyala buraya yapıştır.
ha bunlardan önce topluluk sözleşmesi diye bir şey çıkabilir orayı da çeviri kullanmadan onayla sonra paylaşımı yap.
3417da Ovulation Charts
valla canım bu siteyi çözersem bravo bana yıllardır bilgisayar kullanırım.ama bu sitede kendimi zır cahil hissettim sanki ilk defa internete girmiş gibiyim.
arkadaşlarr yardımcı olurmusunuz banaa...ben 10 gündür ateş ölçüyorum..adetimin 11. gününden itibaren ateşimde artma oldu ve bugüne kadar o seviyelerdeydi hep..bugün yani adetimin 19. günü çok ani bir düşme oldu ateşimde...2 derece falan düştü...ben sabahları yataktan kalkmadan ölçüyoru..ikinci kez ölçmeme rağmen çok düşüktü..sebebi ne olabilir acaba..bu ani düşüş neyin belirtisi...
LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ İLK KEZ DENİYORUM..
insallah yerlesme düsüsüdür canim... ben pek anlamiyorum ama ates tablonu yazarsan arkadaslar daha iyi yorum yapabilir