• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14.gün 21.gün düşüşler olmuş ama ateş çok yükselişe geçmemiş ve düşmş o yüzden daha yumurtlama olmamış gibi gözüküyor arkadaşım ama yarın ve sonrasında artışa geçerse 25.gün yumurtlamışsın diyebiliriz bu arada kaç günde bir det oluyorsun ve kasık ağrıların istek ıslaklık gibi durumlar ortaya çıktıysa ne zaman çıktı yumurtlama günlerinde bu belirtiler oluyor çünkü ama en basiti adetin çok düzenliyse kaç günde bir adet olduğunu yazarsanda anlayabiliriz yumurtlama gününü sanırım tablona fazla yorum yapılmamasıda bundan sanırım çok garip bir tablo ortaya çıkmış o yüzden fazla yorum almamışsın çalışmalara devam et cnm sen yinede ne olur ne olmaz inşallah bebiş gelir tablo sonunda :71::71:

tsk ederim cnm cvbiniz icin ben 30 31 gunde bir adet oluorum 15.gun fln agrim vardi akintimda vardi ama beyaaz akinti uzayan diildi yani.yani bu tabloya gore yumurtlamamisim diosunuz tuuhhh ya bide o kadar calismistik ilk defa:14:normalde ama bnm atesim 35.7lerde bence 36li degerler ii gibi geldi ama cunku bnm normalde vucut isim dusuk yani.ates sizin dediginiz gibi yok mu yukselior

hee kizlar bu arada soyle bi durum var ben her gun ayni saatte kalkip olcmedim atesimi.ne zaman kalktiysam o zaman olctum.bunun bi onemi varmiki bide sunu soricam sabah yuksek cikan atesiniz gun icinde baktiginizda da ayni degerlerde mi seyrediyor yoksa yumurtlamadan onceki isiniza kadar dusebiliomu?

hee kizlar bu arada soyle bi durum var ben her gun ayni saatte kalkip olcmedim atesimi.ne zaman kalktiysam o zaman olctum.bunun bi onemi varmiki bide sunu soricam sabah yuksek cikan atesiniz gun icinde baktiginizda da ayni degerlerde mi seyrediyor yoksa yumurtlamadan onceki isiniza kadar dusebiliomu?

sabah 7-8 gibi dil altından ölç her gün aynı satte ölç. gün içinde ısı değişir gün içini dikkate alma. ısının ani yükselişinden bi gün önce yumurtlama günüdür. yumurtlamadan sonra ısı yüksek seyreder.

kizlar banada yorum yaprmsiniz nolur
adetimin 3.gunu 35.9
adetimin 4.gunu 35.7
adetim bitti 35.7
6.gun 36.3
7.gun 36.1 :17:
8.gun 35.9
9.gun 35.7 :17:
10.gun 36.1
11.gun 35.9 :17:
12.gun 36.0
13.gun 35.9 :17:
14.gun 35.6
15.gun 36.1
olcmedim :17:
17.gun 36.2
olcmedim :17:
olcmedim
20.gun 36.4 :17:
21. gun 36.2
22.gun 36.7 :17:
23.gun 36.4
24.gun 36.3
25.gun 36.0
26.gun 36.4
sizce yumurtlama olmusmu bariz bi artista yok ama demi hamilelik acisindan nolur yorum yaparsaniz cok savinicem nolur cvp

kizlar peki bu tabloya bi yorum yaparmisinizrica etssem

CANIM SENIN YAPTIGIN KESINLIKLE COK YANLIS EGER BU AY HAMILE OLMAZSAN GELECEK AY MUTLAKA HEP AYNI SAATTE DIL ALTINDAN YATAKTAN HIC KALKMADAN OLC. BENDE ILK YAPTIGIMDA SENIN GIBI YANLIS YAPMISTIM TABLOM BOYLE INISLI CIKISLI IDI YUMURTLAMIS OLSAM BILE O AY TESPIT EDEMEMISTIM ZATEN BIRAZ UYKUCU OLDUGUMDAN BAZEN 9 DA BAZEN 10 DA HATTA DAHA GEC UYANIRSAM O SAATTE OLZMUSTUM.YANLIS YAPTIGIMI ANLAR ANLAMAZ KURALINA GORE YAPMAYA BASLADIM. EGER BENIM GIBI UYANAMIYORSAN MUTLAKA SAAT KUR OLC VE UYUMAYA DEVAM ET BEN BAZEN OLCUM SIRASINDA BILE UYUMAYA DEVAM EDIYORUM AGZIMDA ATES OLCER SONRA ALET BIP BIP OTUNCE SESINE UYANIYORUM . bOYLE YAPTIGIM AYDAN ITIBAREN DOGRU DUZGUN TESPIT ETMEYE BASLADIM YUMURTLAMALARIMI( BEN PKO OLDUGUMDAN GUNU DE BELLI OLMUYOR HER AY FARKLI).BU AYKI ATESINI COK FAZLA DERT ETME KENDINE UMARIM GELECEK AYA GEREK BILE KALMAZ

Sunu eklemeyı unutmusum gun ıcınde her zaman farklı cıkıyor atesımız mesela her saat bası 0.1 derece artıyor. Dıyelım sen bu sabah 8 de olctun 36.1 yarın 9 da olctun 36.2 veya 36.3 sen artıs var dıye dusunursun ama aslında yoktur aynı saatte olcsen 36.1 cıkar . Gun ıcınde ıse ozellıkle ıs yaparken yemekten sonra banyodan sonra normalden cok yuksek cıkar vucut hareket halınde oldugundan. Ates olcmede en onemlı kural aynı saatte ve hareketsız ken olcmemız

Son düzenleme:
Sunu eklemeyı unutmusum gun ıcınde her zaman farklı cıkıyor atesımız mesela her saat bası 0.1 derece artıyor. Dıyelım sen bu sabah 8 de olctun 36.1 yarın 9 da olctun 36.2 veya 36.3 sen artıs var dıye dusunursun ama aslında yoktur aynı saatte olcsen 36.1 cıkar . Gun ıcınde ıse ozellıkle ıs yaparken yemekten sonra banyodan sonra normalden cok yuksek cıkar vucut hareket halınde oldugundan. Ates olcmede en onemlı kural aynı saatte ve hareketsız ken olcmemız

ayy cnm ole mi diosun yaa icimi rahatlattin vala cvbin icinde ekstradan merci:71:yani yine de hamile olma ihtimalim var yani tablomu ayni saatte olcmedigim icin kaale amiyim demi

ayy cnm ole mi diosun yaa icimi rahatlattin vala cvbin icinde ekstradan merci:71:yani yine de hamile olma ihtimalim var yani tablomu ayni saatte olcmedigim icin kaale amiyim demi

hamile olma ihtimalin tabiki var ama tablondan bunu pek anlayamazsin o yuzden pek dikkate alma sen yarindan itibaren basla saatinde olcmeye.

ne olursun üzülme cnm yaaa Allah en kısa zamanda ol desin ve olsun bebişin inşallah hemde ikiz olsun inşallah bu kadar beklemenin sonu iki z bebek olsun inşallah vardır bundada bilmediğimiz bir hayır adet olabilmekte güzel birşey hiç adet olmayan rahmi olmayanlar bile var kk da onları okuyunca üzüntüm kalmadı benim bunada şükür diyorum benim annemin 3 sene olmamış çocuğu 4 yıla yakın olmuş ve 5 kardeşiz biz benim küçüğüm ikiz olacağı zaman gelince oluyor sıkma canını olur mutlaka hayırlı bi zamanı vardır hayırlı evladın olsun sağlıklı olsun ne zaman olursa olsun öyle düşün bazen pes ediyoruz ama sabrımızın mükafaatını alacağız mutlaka inşllah artık bebiş konsun göbeğine

inş canım iyi dileklerin ve destegin için saol.insan dayanamıyo bu gelmeyişe bekleyişe ama başka çarede yok tabii

slm mıllet
bende yenı tablo yapanlardanım da ..daha 11. gunum
bugun hafıf sancı olunca ovulasyon testı yaptım cook sılık cıktı
yarına falan net cıkarmı sızce hıc bu kdr erken yumurtlamadım cunku
genelde 15-16 da oluyodu
sılık cıkınca da sasırsım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Valla şunu söyledikten sonra tabloya hiç yorum yapılmaz,büyük ihtimal yumurtlamışsındır ama hangisini hangi saatte ölçtün bilmioruz ki bir denge kuralım.
Sen her gün 6-8 arası dilaltından ve yataktan kalkmadan ölç,gün içinde ölçüp kafanızı karıştırmayın,bize bazal vücut ısısı lazım gün içindeki ısı değişiklikleri lazım değil.

lorkee bu şekilde silik çıktığında günlerin başlamış oluyor,gün aşırı çalışma gerekir,pozitifi gördüğünde ise her gün,özellikle tablonun altında yeşil olan günlerde eğer eşinde bir sorun da yoksa her gün çalışın derim.
Biz verimli günlere kadar gün aşırı ,uzayan akıntıyı gördüğümüz,pozitif günlerde ise her gün ilişki dedik,hatta çatladığı gün akşam sabah :)

kızlar akşam saatlerinde adet oldum demiştim normalde kahverengi işaretle gelirdi wcde afeders,iniz tuvaletini yaptıktan sonra taret alırken elime geldi kan şeklinde ve o saattn beri lekelenme gibi geliyo az öncede yine taretalırken elime damar gibi beyaz kanlı aynı damar gibi bişi geldi kanla beraber sizce düşük yapıyo olabilirmiimki.eşimde evde yok.yanlız oldugum ,için tedirgin oldum beklicem mecbur yarın ne olucak gözlemlicem.sizce düşük olabilirmi agrım çok ama çok az kasıklarımda var arasıra oda açıkcası damarlı görünce korktum.eylül ayında kimyasal gebelikten sonraki kanamamda beyaz baş parmagım büyüklügünde deri şeklinde bi parça gelmişti dr gebelik ürünü atılıyo demişti.ve o günkü kanamam sadece parça düşmesiyle beraber 2 gün az şekilde geldi zaten ikinci gün parça düşmüştü ve birden kesilmişti.:18::18:

gunaydın mıllet
sanırım onemlı gun gıtgıde yakınlastı
ama sankı benım atesım hıc daha yuksege cıkmayacakmıs gıb gelıyo
ılk kez olcunce sıze de bole olmusmuydu
bakalım gorelım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar iyi geceler.benim bi ricam var tabloyu buraya nasıl koyucam.;?

canım yukarda sharıng yazan kısma tıkla orda setup a tıkla
sonra cıkan sayfada adres cubugu gıbı yerde kı lınkı buraya kopyala yapıstır

Back
X