• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben yine 2 gündür hastayım öksürük başladı bu sefer ateşim de yükseldi o yüzden tabloma eklemedim ateşimi 2 gündür tekrar ateş düşürücüler içmeye başladım:59: ben bu ay yumurtlamadan sonra bir hastayım bir iyileştim derken çok ilaç aldım gerçi aldığım ilaçlar ateş düşürücü ve aferin ama yine de ilaçlar:97: 2 günüm kaldı adet gelecekse 2 gün daha sabretse de öyle gelse bari :9:geçen ay yumurtlamadan sonra 12. gün gelmeye başlamıştı:18:

inşallah adetin gelmezde bebiş gelir cnm benim inişli çıkışlı yerleşme düşüşü gibi düşüşte olmuş tablonda inşallah bebişin gelir de sıkı sıkı tutunur sana kucağınada alırsın inşallah benimde bu ay bi tuhaf kasıklarım ara ara ağrıyor sanki yeniden yumurtluyorum gibi sancım oluyor hafif hafif anlayamadım gittiateşimde ortalamanın üzerine çıktı kasıklarım eğilince hafif başlıyor acımaya yumurtluyomuyum yoksam yine ben yaaa delircem gerçi bu ay hemen hemen herkein ateşinde tuhaf oynamalar oluyor ama hayırlısı hakkımızda inşallah :71:

Kızlar ya yumurtalıklarda hafif sancı ve çok az losyon tarzında akıntı var.Havalar soğuduya acaba üşüttüm mü yoksa başka bir şeymidir.Ama bu losyon tarzındaki akıntı dün de geldi ama sarı gibiydi.bu günkü beyaz.aslında akıntıda sayılmaz.ben parmakla kontrol ettim de gördüm.ff ye işaretlesemmi acaba?

aynen canım benimde öyle kasıklarım bi tuhaf batma gibi birşeyler oluyor vesanki yeniden yumurtluyorum gibi kasılmalar sancılar oluyor hafif hafif ama akıntı vs yok bende parmak kontrolu yaparsam görüyorum çok az ama kötü bi gelip bi giden kasılmalarım var yaa ben üşüttüm yumurtalıklarımı yada yumurtlayamadım yeni yumurtluyorum anlayamadım gitti bu ay tablodanda kasık ağrılarındanda 15.16.günler olmuştu çok yoğun ağrılar ve akıntı şimdi yine var ağrı ama akıntı yok bu sefer karmakarışık oldum yaaa bakalım ateşim yarın ve ondan sonraki gün nasıl seyredecek hakkımızda hayırlısı :71:

taf bence senin günün net kırmızı çizgi olsa da 13. gün gibi ,ortalama ateşin 36.2 ve o değerin üstüne 14. gün çıkmış bu durumda ateşin de yüksek,haberin olsun :)

Senin işaretlediğin watery seçeneğinden dolayı olabilir o güne çekmiş olması,sen daha iyi hissetmişsindir doğrusu ama bence 13. güne 36.2 ye çekilmeliydi çizgi.

selinacim senin halin bana gercekten bir garip geldi gecen ayki tablona bakarsak senin atesin 4 gundur hala ortalamanin ustunde seyir ediyor acaba gecen ayki regl baslangicindaki ates durumun nasildi onlari isaretlememis oldugun icin tam birsey soyleyemedim ama bence test yapmanda yada doktora gorunmende fayda var arkadaslarin dedigi gibi ne olur olmaz.Xaten regl durumundada bi degisiklik varmis.

canım geçen ay regl bittikten sonra ölçmeye başlamıştım.bende bilmiyorum regli iken ateş durumumu.bide o tabloda hep kol altından ölçmüştüm.şimdikiler hep dil altından.arkadaşlarla konuşunca test alıp geldim.bi damla daha geldiği için yapamadım testi.bide sabahki idrarla yapmak istedim.

6. gün 36.6 saat 7 de
7. gün 36.0 saat 7 de :17:
8. gün 36.1 saat 7 de :17:
9. gün 35.8 ikinci ölçüm 36.0 saat 6 da
10.gün 36.1 saat 7 de :17:
11. gün 36.1 saat 7 de

kızlar 25-26 günde 1 rehl oluyorum 9. gün yumurta kıvamında akıntım olmuştu,,,,
şimdi ise acayip derecede sancım varr ,bugün 11. gün
yumurtladımmı ,bennn acaba

6. gün 36.6 saat 7 de
7. gün 36.0 saat 7 de :17:
8. gün 36.1 saat 7 de :17:
9. gün 35.8 ikinci ölçüm 36.0 saat 6 da
10.gün 36.1 saat 7 de :17:
11. gün 36.1 saat 7 de

kızlar 25-26 günde 1 rehl oluyorum 9. gün yumurta kıvamında akıntım olmuştu,,,,
şimdi ise acayip derecede sancım varr ,bugün 11. gün
yumurtladımmı ,bennn acaba

canım yumurtlaman olmamış,yarınki ateşin yükselip öyle devam ederse 11.gün yumurtlamış sayılırsın.bu günde sancın varsa muhtemelen bugün yarın yumurtan çatlar.çalışmalara devam et ne olur ne olmaz..

canım yumurtlaman olmamış,yarınki ateşin yükselip öyle devam ederse 11.gün yumurtlamış sayılırsın.bu günde sancın varsa muhtemelen bugün yarın yumurtan çatlar.çalışmalara devam et ne olur ne olmaz..

ayy canım seni gördüğüme çok sevindimm,,,,daha olmamış diyosun yanii,,,bugünde sancım var sanki adet oluyorum gibi,,,
bu akşamda çalışayım o zaman ben,,,
bu arada davet filan gelmedi bana caracımmm hala,kontrol ettim de
sen nasılsın ,nne var ne yok

ayy canım seni gördüğüme çok sevindimm,,,,daha olmamış diyosun yanii,,,bugünde sancım var sanki adet oluyorum gibi,,,
bu akşamda çalışayım o zaman ben,,,
bu arada davet filan gelmedi bana caracımmm hala,kontrol ettim de
sen nasılsın ,nne var ne yok

canım olmamış derken yarınki ateşin belli edecek evet aksatma çalışmaları..nasıl gelmemiş ya gönderildi demişti.bu gün kontrol ettinmi bak eğer yoksa bugün yine gönderiyim..

kader ben mesaj kutumu boşaltmıştım istersen mail adresini bir daha gönder deniyim yine..

canım olmamış derken yarınki ateşin belli edecek evet aksatma çalışmaları..nasıl gelmemiş ya gönderildi demişti.bu gün kontrol ettinmi bak eğer yoksa bugün yine gönderiyim..

ha şimdi gördüm gereksizlere düşmüşşş,,,şimdi bilgileri yazdım kaydoldum

yubacığım 16. gün yumurtan çatlamış gözün aydın :nazar: adetlerinin düzene girmesine çok sevindim inan maşallah inşallah hayırlısıyla bebiş de gelir:54:

sagol tafcim galiba hayitin etkisi var bunda yada gecen 2 ay kullandigim ilaclarin insalllah hep duzenli gider . Sanada cok gecmis olsun canim. En kisa zmanda atlatirsin insallah.

url]

herkese selamlarrr ben yumurtlamadım galiba tabloma göre :15:

Son düzenleme:
merhaba, daha yumurta catlamamıs görünüyor, belki bugünden sonra atesin yükselir, ff 3 günlük yüksek atesten sonra cizgi cekiyor bilgin olsun... ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim..

çok teşekkür ederim yorumun için aslında cumartesi günü ovulasyon yaptım pozitifti bu saatten sonra çatlama olmaz adet siklüsüm 28 günde bir az kaldı yani :) belkide ff nin gösterdiği gibi yumurtlamadım bu ay

Back
X