• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hepinize günaydın ben ateş ölçmemi bırakmıştım bugün 25.ci günüm 36,2 demekii inişli çıkışlı ateşim bayağı düşmüşi yanii oldukça düşük ateşle adet olucam 3 günüm kaldıı bana göre 35.8 lere inecek muhtemlen buda yaşmımda iilk neyse ilk defa üzlmeyeceğimm :))))) şu grafiği birde ben öğrenseymişim iyi olcakmışta ne yazıkii kabileyetsiizm:(

kızlar hepinize günaydın ben ateş ölçmemi bırakmıştım bugün 25.ci günüm 36,2 demekii inişli çıkışlı ateşim bayağı düşmüşi yanii oldukça düşük ateşle adet olucam 3 günüm kaldıı bana göre 35.8 lere inecek muhtemlen buda yaşmımda iilk neyse ilk defa üzlmeyeceğimm :))))) şu grafiği birde ben öğrenseymişim iyi olcakmışta ne yazıkii kabileyetsiizm:(

canımm sen bu ay progesteron alsaydın iyi olacak
belkide yumurta döllendi ama tutunamadıı

Son düzenleme:
canımm sen bu ay progesteron alsaydın iyi olacak
belkide yumurta döllendi ama tutunamadıı

ronyacım hiçç bunu hesaba katmmaışımdım canım bu ay dneyeyim ama artık tüpe hazıralnıyorum eşim ısrarla tüpten yana bir takım görüşmleri kendi yaptıı bir merkezin sahibi arkadşının abisi ben henüz 2 yılık evli olduğum için yasal yarralanmıyorum paralı olacak tüpüm o merkezde benim tüpümü yapmak istiyor .))))) bende evet diyorum canım kısmetse yakında başlrız canım yinede bu ayy gidişata göre progestan hapı kullanayımı bilmiyorum .))) benim ateşim oldukça iyiken bu ayy garipp seyrettii neysem hakkımızdan hayırlsıı neyse o olsun

sen hamile misin ateşin çok güzel:26: Progestan kullanmışsın ama bırakmışsın sonuçta eğer döllenmezse hemen adet gelirdi:44:

keşke olsam arkadaşım ya 14.gün aşılamam olmuştu bende 13.gün kanda baktırdım 0.65 çıktı ama adetimde gelmedi salı günü de doktorum progestana devam dedi c.tesi tekrar kan testi vericem pazartesi muayne :58:

derya, duruşah nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ? ben çok fena grip oldum ateşim o yüzden yüksek çıkıyor ölçümlerimi eklemiyorum o yüzden son 3 gündür:26: bakalım yumurtlama eğer tahmin ettiğim günde olduysa ki yumurtladıktan 1 gün sonra grip oldum ateşim yükseldi bugün yumurtlamadan sonra 13. günüm :97: progesteron hormonum eskisi kadar güzel yükselmiyor gibi geliyor bana çünkü göğsüm hiç şişmedi ve acımıyor:76:

derya, duruşah nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ? ben çok fena grip oldum ateşim o yüzden yüksek çıkıyor ölçümlerimi eklemiyorum o yüzden son 3 gündür:26: bakalım yumurtlama eğer tahmin ettiğim günde olduysa ki yumurtladıktan 1 gün sonra grip oldum ateşim yükseldi bugün yumurtlamadan sonra 13. günüm :97: progesteron hormonum eskisi kadar güzel yükselmiyor gibi geliyor bana çünkü göğsüm hiç şişmedi ve acımıyor:76:

peki bu ay bu progestron hormonuna ne oldu mesala benide gayet iyidi önceki aylar bu ay tuhaf acaba mevsimsel döngümü etkiliyor grafiklere bakıyorumda çoğumuz bir tuhafız:59::59:

iyiyim canım tşk ederim bende progestana başladım 3x2 baş dönmesi falan fena yani salı günü gittim druma kese büyümüş içinde bebişde var fakat kesenin etrafında hareketlenmeler gördü o biraz canımı sıktı dedi drum aynı hani tv karıncalanır ya öleydi ben bile gördüm yani ama kan akışı yok dedi kanama yani bu iyiye işaretmiş daha önceki gebeliklerimde böle bişey görmemiştik oda anlayamadı ne olduğunu anacım benim her şeyim tuaf bugün akşam tekrardan randevum var belkide o hareketlenme hücrelerimin savaşıdır hee katil hücrelerimi öldürüolardır antikorlarım kan verdiler ya bana :9:ay dalga geçer olduk halimizle walla yani canım ben çokta ümitli değilim bu hemilelikten hakkımıza hayırlısı seninde inş bu ay son tablon olur canım

Son düzenleme:
peki bu ay bu progestron hormonuna ne oldu mesala benide gayet iyidi önceki aylar bu ay tuhaf acaba mevsimsel döngümü etkiliyor grafiklere bakıyorumda çoğumuz bir tuhafız:59::59:

benim kürtajdan sonra bri türlü güzelce yükselmiyor progesteron hormonum bu kürtajdan sonra 3. adetim olacak adet gelirse yani:97: ilk adete kadar korunmuştuk iki seferdik korunmadık geçen ay yumurtam çok geç olgunlaştı ve kalitesizdi luteal fazım da kısa sürdü o yüzden ( progesteron hormonum iyice yükselmediği için) şimdiki döngümde de yumurtlama ile beraber hep gripliyim ve ilaç alıyorum bu aydan da ümidim yok o yüzden hakkımda hayırlısını versin Allah inşallah:2:

Son düzenleme:
ayy taf cım bu arada geçmiş olsun onu yazmayı unutmuşum:26: göğüs acımamasınada takma ben hamile olduğum halde öle çok acımıo sadece hassasiyet var diğer gebeliklerimde kopuodu walla zaten ben anlamadım bu gebeliğimim herşeyi bi tuaf oldu verdikleri kandanmıdır nedir :9: yani her ay hormonlar farklı seyredio

Son düzenleme:
benim kürtajdan sonra bri türlü güzelce yükselmiyor progesteron hormonum bu kürtajdan sonra 3. adetim olacak adet gelirse yani:97: ilk adete kadar korunmuştuk iki seferdik korunmadık geçen ay yumurtam çok geç olgunlaştı ve kalitesizdi luteal fazım da kısa sürdü o yüzden ( progesteron hormonum iyice yükselmediği için) şimdiki döngümde de yumurtlama ile beraber hep gripliyim ve ilaç alıyorum bu aydan da ümidim yok o yüzden hakkımda hayırlısını versin Allah inşallah:2:

sıkma canını lütfen evet kürtajdan sonra belki vucuttaki hormonlar kendine ancak geliyordur yani

ayy taf cım bu arada geçmiş olsun onu yazmayı unutmuşum:26: Göğüs acımamasınada takma ben hamile olduğum halde öle çok acımıo sadece hassasiyet var diğer gebeliklerimde kopuodu walla zaten ben anlamadım bu gebeliğimim herşeyi bi tuaf oldu verdikleri kandanmıdır nedir :9: Yani her ay hormonlar farklı seyredio

senin son tablon nasıldı canım bi ara benimkine benzetmiştin sen :44::44: ama seninkine benzese kanda olsa da çıkardı bu ay neden geciktiği bi belli olsa :(((

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın tablomda günüm değişti :44::44:

umutluyum senin tablon hamile tablosu gibi hemde ne kadar cok gecmis yumurtlamanin ustunden acaba kan testini erken mi yapyirdin.galiba yanlis hatirlaniyorsam asilama oldum yazmistin. doktordan ve kan testinden gelecek haberleri cok merak ediyorum.

umutluyum senin tablon hamile tablosu gibi hemde ne kadar cok gecmis yumurtlamanin ustunden acaba kan testini erken mi yapyirdin.galiba yanlis hatirlaniyorsam asilama oldum yazmistin. doktordan ve kan testinden gelecek haberleri cok merak ediyorum.

sorma bende aynı ama jeli kullandıkça adet olmazsın diyolar ondan ateşin yüksek çıkar diyolar bende anlamadım artık yarın kesin sonucu alıcam :58::58:

Back
X