sonu seninkine benzese keşke ama çok zor yaa yarın negatifi alınca anlaşılacak![]()
inş hamilesindir canım yaa, sen progestan jelimi kullanıosun evet ateşin ondan yüksek olabilir ama devamlı kullanırsan regl olunup olunmadığını bilmiorum açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonu seninkine benzese keşke ama çok zor yaa yarın negatifi alınca anlaşılacak![]()
Merhaba Arkadaşlar :)
Nasılsınız
Herkese hamilelik tablosu nasip etsin Allahım
Benim ateş ölçümüm bu ay kaldı maalesef
Yine çatlamayan 2 yumurta hemde yapışmışlar neredeyse birbirlerine İkisi toplam 6,12 cm :)
Başladık yani doğum kontrol ilacına Hayırlısı ne edelim
inş hamilesindir canım yaa, sen progestan jelimi kullanıosun evet ateşin ondan yüksek olabilir ama devamlı kullanırsan regl olunup olunmadığını bilmiorum açıkçası
benımde 4.5 cm lık kıstım olmustu ama dkh kullanmayı ıstememıstım
doktora solemedım sogan suyu ıctım o ay ve gectı cok sukur kıstlerım
Allah yard olsun bı an once temızlenırler ınsallah
taf bence senin günün net kırmızı çizgi olsa da 13. gün gibi ,ortalama ateşin 36.2 ve o değerin üstüne 14. gün çıkmış bu durumda ateşin de yüksek,haberin olsun :)
Senin işaretlediğin watery seçeneğinden dolayı olabilir o güne çekmiş olması,sen daha iyi hissetmişsindir doğrusu ama bence 13. güne 36.2 ye çekilmeliydi çizgi.
TAF DÜN DE YAZMIŞTIM AMA GÖRMEDİN SANIRIM bence senin çizgi daha erkene çekilmeliydi,günün geçti diye düşünüorum ben
Merhaba Arkadaşlar :)
Nasılsınız
Herkese hamilelik tablosu nasip etsin Allahım
Benim ateş ölçümüm bu ay kaldı maalesef
Yine çatlamayan 2 yumurta hemde yapışmışlar neredeyse birbirlerine İkisi toplam 6,12 cm :)
Başladık yani doğum kontrol ilacına Hayırlısı ne edelim
selam arkadaslar
nasılsınız benım ılk ayım bu tabloda
ya atesım hıc yukselmeyecek gıbı gelıyo ama akıntım falan basladı
sızce durum ne olur
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akıntın başladıysa ateşin de yükselişe geçer yakın zamanda stres yapıp geciktirme çalışmaları düzenli yap gerisini Allaha bırak![]()
![]()