tşk ederim
zaten ingilizce olunca çok fazla anlamadım
canım yuba bir kaç sayfa öncesinde türkçe açıklamlrı yazmıştı orayı okursan faydalı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim
zaten ingilizce olunca çok fazla anlamadım
hım anladım kuzucum bende kullanmak istemiştimde zamanında bulamamıştım aklımda olsun sagolevet canım tr de yok bikaç eczaneye sordum adını bile ilk defa duyuyorlar.internette araştırdım botanikecza diye bi yerde çıktı.ordan sipariş verdik 1 günde geldi kapıda ödemeli.130 tl.ama ebayda fln 40 dolarmış sanırım.güvenemedim oraya kapıda ödeme seçeneği olmadığı için.ateşinde zikzak çizmesi iyi mi kötümü kız ben pek anlamıyorum da.:18:
kız ateşin süper olmuş maşallah ya hadi bakalım inşallah güzel haberler alcaz
yanı soylekı bı kere yumurta takıbı yapıldı klomenle zaten cok buyuduler kıst oldu
ıkıncı takıp yıne klomenle yapıldı ama bu sefer ıgne kullandım catladı
benım hıc ıgnesız yumrta takıbı olmadı anlayacagın
bunun ıcın 21 . gun pogesteron testımı yapılıyodu
onu yaptırayım barı asılama oncesı bu ay
ama sılık kırmızı cıkgı cıktı ovulasyon testınde
yarın netlesır
benım hep 16 . gun cıkıyodu cızgı sancım da cok olur akıntım da bunar catladıgına ısaret dıye bılıyorum
bu ay gec oldu sadece
sastı ıyıce gunler
benim 21. gün 11.96 çıkmıştı doktor yumurtlamışsın demişti hadi hayırlı olsunKızlar bugün 23.günüm ve yaptırdığım Progesteron testimin sonucu 15.71. Sizce nasıl? Bu ne demek şimdi? Ben yumurtluyor muyum? Bu arada ateşime göre 18.gün ovulasyon oldu. Yani Ovualsyondan 5 gün sonra Progesteron 15.71 nasıl sizce?
:44:
kızlar bende fertility friend e üye oldum ama pek beceremedim,lesson 1-2-3-4-5-6 diye mail geliyo anlamıyorum ne yapmalıyım
boşver gelsin dursun onlar ders sen sana gönderdiği kullanıcı adı ve şifreni gie ff e çalışmaya başla
sağol canım cvp için,,,dersleri takmayayım diyosun,şifreyle girip çizelgemi oluşturayım ,ama yumurtlama bitti benim,,,beklemeye geçtim bilee,,,
olsun ki daha iyi bi sonraki tablonda inşallah gerek kalmaz ama
ne zaman ateşin düşüyor ne zaman regl oluyosun onları karşılaştırırsın
maşallah nazar değmesin minicik ateşine
büyüsün büyüsün tablolara sıgmasın inşallah![]()
benim 21. gün 11.96 çıkmıştı doktor yumurtlamışsın demişti hadi hayırlı olsun
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun pre-seed kullandım.inş faydası olur.
kuzucukum pre-seed i nerden ne kadara temin ettin türkiyede yok diyorlardı
bide ikinci tablona baktımda ateşin bi yukarı bi aşagı ne kadar çok zikzak çizmiş
inşallah bu pre-seed vesile olurda gelir minişin![]()
evet canım tr de yok bikaç eczaneye sordum adını bile ilk defa duyuyorlar.internette araştırdım botanikecza diye bi yerde çıktı.ordan sipariş verdik 1 günde geldi kapıda ödemeli.130 tl.ama ebayda fln 40 dolarmış sanırım.güvenemedim oraya kapıda ödeme seçeneği olmadığı için.ateşinde zikzak çizmesi iyi mi kötümü kız ben pek anlamıyorum da.:18: