• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ronyacım canım arkadaşım ,hemen bakıpçıkıorum yazamadım dün yine,belki senin ateş yükselirse bugün yarın yumurtladın diyebiliriz ,tablon saanki öyle gibi

esrahayal sen en güzeli bekleme kan testi yaptır hem de bugün,o kulaktan kulağa yayılanları boşver herkeste farklı şeyler olur

sweetbaby akıntı çok önemli bir işaret de sen niye ateşinin düştüğünü düşünüorsun,benim de 2 gün önce ateşim düşmeye başlardı hamile kaldığım ay da öyle sandım ama tablonun şöööle bir karşısına geç bak :) yüksek bir ateş tablosu var orda :)hem sana daha var dur hemen telaşlanma :)

yeni tablom.fakat çizgiler neden kesik anlamadım.acaba akıntı şeklimi mi yanlış yaptım.ateşe göre yumurtlama olmamış ama ff niye çizgi çekti ki.şeffaf uzayan akıntı ne demekti unuttum.yanlışmı işaretledim acaba.

tablom arka sayfada kaldı.ben de alıntı yaptım:1:

canım ısında düşmüş akıntında varmış bugün çatlattın herhalde yimirtayı :66:
o yımırta her ay çatlıyo ama 21 aydır tık yok kuzu tavuk gibi yumurtalar hep gidiyor hiç kuluçkaya yatamadık daha

kızlar benim ateşte tık yok sanırım olmadı bu ay yumurtam :93:
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzucum 23. gün falan yumurtladfıgın oluyo demiştin sanki bence bugün yarın yumurtlarsın
tesekkurler kızlar yorumlarınız ıcın ama hayırlısı bakalım benım genelde boyle olur son 2 gun kala dusmeye baslar bakalım nolcak yalnız tek dıkkatımı ceken degısıklık sankı yumurtlamada oldugu gıbı acayıp akıntım var ılk defa bunu yasıyorum acaba hamıle kalanlarda boyle bır durum varmıdır
birçok tanıdıgım arkadaşta aynı durum oldu ve hamileydiler
biçogundada oldu ama hamile degillerdi yani takılma
ben 21 aydır takılıyorum her ay belirti takmıycam dedim ama olmuyor
çogu zaman adete yakın kuruyumdur bu kuru oldugum zamanlarda 3 kere kimyasal geçirdim
21 aydır toplasan 5 kere falan böyle adet dönemine yakın akıntım olmuştu hep hamileyim diye sevindim ama hep adet geldi
yani bence bu belirtiler kişisel
inşallah senin belirtin gebelik yönündedir
gunaydinlar herkese...

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

ronyacim belki bugun yarin olur yuymrtan 23. gun oldugu falan olmustu dimi biraz daha bekle canim umudunu kesme

sweetbaby atesin hala yuksek ortalamani ustunde belki yarin tekrar yukselir.

caracim seninki baya dusmus uzuldum ama adet donemin ne guzel kisacik bol bol sansin var .yumurtlamamk icin bile 2 3 hafta beklemiyosun.
kız maşallah ne güzel gidiyor ateşin tü tü tü :nazar:

yeni tablom.fakat çizgiler neden kesik anlamadım.acaba akıntı şeklimi mi yanlış yaptım.ateşe göre yumurtlama olmamış ama ff niye çizgi çekti ki.şeffaf uzayan akıntı ne demekti unuttum.yanlışmı işaretledim acaba.

kuzucum ya bende ovulasyon günündeyim beraber gidiyoruz anlaşılan heray
benimde aynı sendeki gibi son gün düşüverdi ateşim sinir oldum
ateşin azcık yükselmiş ya belkim ondandır kesik çizgi

o yımırta her ay çatlıyo ama 21 aydır tık yok kuzu tavuk gibi yumurtalar hep gidiyor hiç kuluçkaya yatamadık daha
senın dongun kısa ya bak sen 21 deneme yapmıssın demekkı
benımde 18 oldu :44:
tablomu buraya da koyayım kızlar bı bakıverın bakalım
sızce catlamaya nıyetı varmı

bugun cok sancım var valla sagda bıde 2 gundur davul gıbıyım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bide bişey daha sorucam
her gun olctugumuzden erken olcersek atesımızı daha dusuk mu cıkar sızce
ben hep 6 da veye 10 kala olcuyordum 2-3 gundur 5.30 da olcmeye basladım mecburen nolcak şimdi

senın dongun kısa ya bak sen 21 deneme yapmıssın demekkı
benımde 18 oldu :44:
tablomu buraya da koyayım kızlar bı bakıverın bakalım
sızce catlamaya nıyetı varmı

bugun cok sancım var valla sagda bıde 2 gundur davul gıbıyım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sanki dün çatlatmışsın gibi görünüyor ama bakalım yarınki ateşin nasıl çıkacak:26:

Ronyacım canım arkadaşım ,hemen bakıpçıkıorum yazamadım dün yine,belki senin ateş yükselirse bugün yarın yumurtladın diyebiliriz ,tablon saanki öyle gibi

esrahayal sen en güzeli bekleme kan testi yaptır hem de bugün,o kulaktan kulağa yayılanları boşver herkeste farklı şeyler olur

sweetbaby akıntı çok önemli bir işaret de sen niye ateşinin düştüğünü düşünüorsun,benim de 2 gün önce ateşim düşmeye başlardı hamile kaldığım ay da öyle sandım ama tablonun şöööle bir karşısına geç bak :) yüksek bir ateş tablosu var orda :)hem sana daha var dur hemen telaşlanma :)

canım bencede bu sabit giden ateş ya bir tık düşüp yükselcek
yada birden yükselcek kremsi beyaz akıntım var
birde mikroskobum yarı otlu yani oda yakındır diyor :44:
en çıtırrr anne şöyle bir görünmen bile içime huzur getiriyorr :16::16::16:

bide bişey daha sorucam
her gun olctugumuzden erken olcersek atesımızı daha dusuk mu cıkar sızce
ben hep 6 da veye 10 kala olcuyordum 2-3 gundur 5.30 da olcmeye basladım mecburen nolcak şimdi

canım her bir saat ilerledikçe 0.1 derece yüksek çıkar ateşin
yani 5 buçukta ölçtüğün ateşin zamanında ölçseydin biraz daha yüksek çıkardı

gunaydinlar herkese...

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

ronyacim belki bugun yarin olur yuymrtan 23. gun oldugu falan olmustu dimi biraz daha bekle canim umudunu kesme

sweetbaby atesin hala yuksek ortalamani ustunde belki yarin tekrar yukselir.

caracim seninki baya dusmus uzuldum ama adet donemin ne guzel kisacik bol bol sansin var .yumurtlamamk icin bile 2 3 hafta beklemiyosun.

yubacım senin ateşinin maşallahı var:nazar:hep böyle gitsin inş sonunda bebiş gelsin..
benim malesef şu an itibariyle lekelnme oldu,her an kanama başlar.evet adet dönemim kısa.daha önce 25,26 günde olurken iki aydır 23 günde oluyor.artık iyimi kötümü allah bilir..

yuba bu ay ateşin süper geçen aya oranla bu ay ortalamanın daha bir üstünde
inşallah bebiş gelsin artıkk :97:

ronyacim insallah oyle olur kac gundur kendimi tutuyordum ama bugun azcik yukselmeyi gorunce yaptim testi sabah negatif cikti daha erken ama bakalim yarin nasil olacak ates insallah sonu guzel olur tum arkadaslara tesekkur ediyorum valla kimse nazar boncugunu eksik etmiyor yorum yazarken. Allah hepimizin sonucunu hayir etsin.

ronyacim insallah oyle olur kac gundur kendimi tutuyordum ama bugun azcik yukselmeyi gorunce yaptim testi sabah negatif cikti daha erken ama bakalim yarin nasil olacak ates insallah sonu guzel olur tum arkadaslara tesekkur ediyorum valla kimse nazar boncugunu eksik etmiyor yorum yazarken. Allah hepimizin sonucunu hayir etsin.

bendende nazar boncuğuu :nazar::nazar::nazar::nazar:

yubacım senin ateşinin maşallahı var:nazar:hep böyle gitsin inş sonunda bebiş gelsin..
benim malesef şu an itibariyle lekelnme oldu,her an kanama başlar.evet adet dönemim kısa.daha önce 25,26 günde olurken iki aydır 23 günde oluyor.artık iyimi kötümü allah bilir..

yanlis hatirlamiyor isem senin hicbir sorunun yoktu ama son zamanlarda dongun iyice kisalmis gercekten. buna sebep olan birsey vardir belki. caracim istersen sen yinede Tedbir olsun diye bir doktora danis

Son düzenleme:
sharing ve set up a tikladiktan sonra cikan sayfada linkini kopyaladigin yerin altinda publish intercourse data var ona tik koyarsan gorunur canim
sagolasın canım sen burada usta olmussun artık :42:
bakıyım deneyım olcakmı
http://www.fertilityfriend.com/home/33f447

canım her bir saat ilerledikçe 0.1 derece yüksek çıkar ateşin
yani 5 buçukta ölçtüğün ateşin zamanında ölçseydin biraz daha yüksek çıkardı
anladım canım
pekı sımdıden sonra hep 5.30 da olcucem gıbı gorunuyor ne yapsam kı
grafıge 0.1 yuksek mı yazsam garantı olsun dıye

Son düzenleme:
Back
X