• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar FF sapıttı. :9: Ben 23.gün progesteron testi yaptırdım 15.71 çıktı ve FF şimdi çizgiyi 23.güne çekti. O gün ovulasyon olmuş olamam değil mi? 15 çıkması için en az 5 gün filan gerekmez mi? Bence 18.gün oldu ovu. ama FF 23 gösteriyor. :19:

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben bişeye dikkat ettim ff ateş yükselmeden önce sabit giden ateşin son gününü işaretliyor
bencede 18.gün olmuştur
bakma sen onaa testlede teyit ettik yumurtladığını
bu arada ateşin baya güzel gidiyor :nazar:

çok teşekkür ederim yani ben ateşimi ölçüp yazdıkça o çizgi kendiliğinden çıkacakdoğrumu anlamışım
evet canım aynen anladıgın gıbı

Kızlar FF sapıttı. :9: Ben 23.gün progesteron testi yaptırdım 15.71 çıktı ve FF şimdi çizgiyi 23.güne çekti. O gün ovulasyon olmuş olamam değil mi? 15 çıkması için en az 5 gün filan gerekmez mi? Bence 18.gün oldu ovu. ama FF 23 gösteriyor. :19:

ya sanırım atesın 19 dan sonra hep sabıt gıtmıs ya
dıer yukselmeyı esas almıstır ff
19 dan sonrakı 4 gun atesını farklı zamnalarda flana olcmedın dımı

canım ben bişeye dikkat ettim ff ateş yükselmeden önce sabit giden ateşin son gününü işaretliyor
bencede 18.gün olmuştur

FF sapıttı o kesin. :9: Evet maşallah ateşim çok güzel gidiyor. :nazar: Sonu güzel olsun ama di mi? Sonradan dan! diye düşünce anlamı kalmıyo. :9:

Senin ateş ne alemde canım? Yükselme var mı?

bencede 18.gün olmuştur

evet ya benım tablomda da aynısı oldu

kızlar bi kaç güne eviizi taşıyoruz :43::43:ve internete giremiyorum eşimle ortak arkadaşımızı kaybettik 3 gün önce şimdide bu evi taşıyınca uzun bir süre giremeyeceğim net olmayacak çünkü hepinizi özleyeceğim kızlar bi kaç güne girmezsem merak etmeyin evi taşımışızdır inşallah net taktırıp tekrar girersem hepinizi hamiş görürüm hepinizin hamiş haberlerine sevinirim inşallah tekrar girdiğimde bende size dönüşüm muhteşem oldu hamileyim derim :58::58::58:

:58::58::58::58::58::58::58::58::58:

evet canım aynen anladıgın gıbı

ya sanırım atesın 19 dan sonra hep sabıt gıtmıs ya
dıer yukselmeyı esas almıstır ff
19 dan sonrakı 4 gun atesını farklı zamnalarda flana olcmedın dımı

Yok aynı saatlerde ölçtüm ama aynı çıktı. Bugün biraz erken ölçtüm onu da zaten içi boş işaretledi FF.

sevdabilge ff de kesin emin olamamıs zaten tire yapmıs.. ama senin bence de 18. gün yumurtan catlamıs.. dedigin gibi testede öyle cıkmazdı zaten...

deryammm canım hayırlı uğurlu olsun
bebişinn sağlıkla gelsin dünyaya inşallah :nazar::nazar::nazar:

kizlar bisi sormak istiorum cvplarsaniz cok sevinirim.ben adetimden 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti ama adet oldum 2 gun cok koyu renkte ve sancili bi sekildi 3.gunde geldi ama rengi tam kirmizi deildi ve cok fazla da gelmedi ve bugun 4.gunum cok cok az siyaha yakin akintim var bitti gibi ama.ve atesimde gunun saatlerinde 36.5lara cikio hissediorum yanki gelio bana cunku.normlde bnm atesim 35.7 dir.gun iinde oynasada 36nin ustune cikmaz acaba ustune gormus olabilrmiyim ama gogus hasssaligim fln da yok yani.test yapmalimiyim sizce yurtdisinda yasiorum o yuzden kan testi yapmiolar cvp verirmisiniz cok kararsiz kaldim

bence kimyasal gebelik geçirmişsin canım
yess bacım buyur :3:
kocişle kardeş gs maçını izlemeye gittiler
izlencek bişeyi kalmadı ama :1:

ya benim bugün bir uzayan akıntım geldi bir uzayan akıntım geldi :21:
ama kociş yeter yoruldum artık dedi resti çekti bana
napsamda kandırsam :92:

bence kimyasal gebelik geçirmişsin canım

kocişle kardeş gs maçını izlemeye gittiler
izlencek bişeyi kalmadı ama :1:

ya benim bugün bir uzayan akıntım geldi bir uzayan akıntım geldi :21:
ama kociş yeter yoruldum artık dedi resti çekti bana
napsamda kandırsam :92:

valla erken baslayıp bezdırıyoruz adamları :1:
kız nıye gıtmedın ızlemeye .. ben fb lıyım esımde gs lı ama umıt yok gs den bu mac
gs lıyse esın olurda mılyonda bır ıhtımal yenerlerse belkı keyfı yerıne gelır kutlama yaparsınız :94:

Back
X