• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla erken baslayıp bezdırıyoruz adamları :1:
kız nıye gıtmedın ızlemeye .. ben fb lıyım esımde gs lı ama umıt yok gs den bu mac
gs lıyse esın olurda mılyonda bır ıhtımal yenerlerse belkı keyfı yerıne gelır kutlama yaparsınız :94:
ooo işimiz gs ye kaldıysa 1 sene yanıma ugramaz kociş
eşimde bende gs liyiz
ankarada bende giderdim onlarla
benim 9 yıllık futbol hayatım var bu arada söylemesi ayıp madalyalarım kupalarım var
ama burda garip garip bakıyolar gidemiyorum

Son düzenleme:
ooo işimiz gs ye kaldıysa 1 sene yanıma ugramaz kociş
eşimde bende gs liyiz
ankarada bende giderdim onlarla
benim 9 yıllık futbol hayatım var bu arada söylemesi ayıp madalyalarım kupalarım var
ama burda garip garip bakıyolar gidemiyorum

vayy eskı topculardanım dıyorsun yanı :42:
bende 2 abıyle buyudugum ıcın saglam ızleyıcıyımdır
ama evlendıgımden berı pek takılmıom haftada bı ne olmus lıgde dıye bakıom

ıstanbulda rahat valla bız esımle gıdıyoruz derbılerı ızlemeye dısarı ama bugun onun dernek top vardı
gıdemedık

kizlar bisi sormak istiorum cvplarsaniz cok sevinirim.ben adetimden 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti ama adet oldum 2 gun cok koyu renkte ve sancili bi sekildi 3.gunde geldi ama rengi tam kirmizi deildi ve cok fazla da gelmedi ve bugun 4.gunum cok cok az siyaha yakin akintim var bitti gibi ama.ve atesimde gunun saatlerinde 36.5lara cikio hissediorum yanki gelio bana cunku.normlde bnm atesim 35.7 dir.gun iinde oynasada 36nin ustune cikmaz acaba ustune gormus olabilrmiyim ama gogus hasssaligim fln da yok yani.test yapmalimiyim sizce yurtdisinda yasiorum o yuzden kan testi yapmiolar cvp verirmisiniz cok kararsiz kaldim

mesajini gorunce cok sasirdim gercekten bi okadarda uzuldum. En kisa zamnda doktora gidebiliyorsan git canim ben anliyorum seni yurtdisinda gercekten hersey cok zor oluyor ama nedir bu durum anlarsin . arkadaslarin dedigi gibi kimyasal gebelik olabilir ustune goruyor olabilirsin hersey olabilir ve cabucak onlemini alman cok onemli. Allah yardimcin olsun insallah kotu birsey degildir. haberlerini bekliyoruz.

url]

herkese iyi geceler adetim erken gelince yeni tablomuza geçtik hayırlı olur inşallahhh

herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....

Eklentiler

• $19032011257.webp
    $19032011257.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
url]

herkese iyi geceler adetim erken gelince yeni tablomuza geçtik hayırlı olur inşallahhh
yeni tablon hayırlı olsun canım
gunaydın kızlar
ff gunumu 17 den 18 e cektı
zaten calısma azdı 18 e cekınce sansımız ıyıce dustu hayırlısı bakalım

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
birgün sonraki ilişkiyide kabul ediyor ff bence şansın var

hadi bakalkım hayırlı yumurtlamalar

33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günyadın kızlar dun ve bugun ısım duser dıye bekledım ne kadar dpo yu 13 gostersede ben 28 29 gunde bır oluorum ve su an 2 gundur kasıklarım cekılyo batmalar var ve ıslaklıgım var bakalım hayırlısı adet der ecem 36.3 tu ocak ayında 29.gun subattada 28.gun dusmustu 36.3 e ve aynı gun adet olmustum bakalım hayırlısı pazartesıne kadar dusmezse pazartesı test yapcam hayırlısı olsun allahım bende dahıl ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....

kuzucummmmmm aaaaa bu süpper bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:32::32::32:

33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günyadın kızlar dun ve bugun ısım duser dıye bekledım ne kadar dpo yu 13 gostersede ben 28 29 gunde bır oluorum ve su an 2 gundur kasıklarım cekılyo batmalar var ve ıslaklıgım var bakalım hayırlısı adet der ecem 36.3 tu ocak ayında 29.gun subattada 28.gun dusmustu 36.3 e ve aynı gun adet olmustum bakalım hayırlısı pazartesıne kadar dusmezse pazartesı test yapcam hayırlısı olsun allahım bende dahıl ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

canim pazartesiye kadar nasil bekleyeceksin atesinde dusmemis benim bi gun yukseldi bak neler yaptim insallah senin sonucunda pozitifi cikacak.sen en kisa zamanda yap bi test bence

hayırlı olsun canım dedıgın gıbı ınsallah yanlıs alarm degıldır :64:
masallah atesın cok guzell gıdıyordu zaten
sonucunu alınca haberını beklıyoruz

Back
X