• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım gönlün rahat olsun uzayan akıntın geldiyse muhtemelen çatlayacak
yumurtanın kalitesini arttırmıştır incir dediğin gibi ondan geç yumurtlama olabilir
ayrıca başka soruda sorabilirsin ben seve seve cevaplarım :34:

endişeye mahal yok diyosun yani:1:ALLAH razı olsun cnm.umarım en kısa zaman da sen de ben de isteyen herkes de hayırlı evlatlar sahibi oluruz inşallah

Son düzenleme:
yubaaaaaaaaaaa sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnn :66::66::66:

yubaaaaa o testleri pek anlamam ama sanırım gebelik var diyor demi :111:

ronyacim nerelerde kaldin sabah erkenden koydum fotografi cok heyecanliyim valla insallah bu sefer yaniltmaz bu yaotigim test clear bluenun 1 2 haftalik hamile yazisi cikti. gorunce sok oldum resmen. 4 ay onceki pozitif cikan bir testim vardi sonra bu clearbluedan yapmistim bu daha kaliteli diye negatif sonuc cikmisti.bu sefer pozitiif cikti. cok karmsaik duygular icerisindeyim valla

ronyacim nerelerde kaldin sabah erkenden koydum fotografi cok heyecanliyim valla insallah bu sefer yaniltmaz bu yaotigim test clear bluenun 1 2 haftalik hamile yazisi cikti. gorunce sok oldum resmen. 4 ay onceki pozitif cikan bir testim vardi sonra bu clearbluedan yapmistim bu daha kaliteli diye negatif sonuc cikmisti.bu sefer pozitiif cikti. cok karmsaik duygular icerisindeyim valla

canım çok tebrik ederimmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn :66::64::66::64::66::65::65::65:
canımm biz hep dedik senin toblonun maşallahı var
ateşin bağırıyor zaten bebiş geliyor diye :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

endişelenme cnm.p.tesimi kan testi yaptırcaksın

eminmisin.neden yumurtlamamış olabilirsin ki

endişelenme cnm.p.tesimi kan testi yaptırcaksın

eminmisin.neden yumurtlamamış olabilirsin ki

canım bende pko var malesef
son iki ay yumurtlamıştım ama bu ay yine yok
neyse canım artık önümüzdeki aya bakıcaz
ama tabi bellide olmaz son anda atak yapabilir benim yumurta

canım bende pko var malesef
son iki ay yumurtlamıştım ama bu ay yine yok
neyse canım artık önümüzdeki aya bakıcaz
ama tabi bellide olmaz son anda atak yapabilir benim yumurta

inşallah yapsın senin yumurta atak:1:senyaptın mı incir soğan kürü.faydalı oluyor diyolar pko ya felan

Son düzenleme:
inşallah yapsın senin yumurta atak:1:senyaptın mı incir soğan kürü.faydalı oluyor diyolar pko ya felan

canım benim hormonlarımı düzenlemesi için hayıt içiyorum
baya faydası oldu bende
soğan kürünü denedim hiç bir faydası olmadı içtiğim ay 70 günde adet oldum
sanırım herkeste faydası olmuyor

ronyacim canim ben hayiti birakayimmi ne yapayim yarari olurmu devam etsem yada zarari olurmu ?

canım hemen bırak artık içme
hayıtın çok şükür faydasını gördün gebelikte içilmemesi gerekiyor
sen artık gebişsin canım benimm :nazar::nazar::nazar:

canım dur bakalım bazen gec yumrutluyorum dıye sen solemıstın yaa
belkı dedıgın gıbı son gunlerde bı atak yapar atesın hıc bellı olmaz
sen gun asırı calısmaya devam et
ronyacim canim ben hayiti birakayimmi ne yapayim yarari olurmu devam etsem yada zarari olurmu ?

bencede bırakmak lazım sanırım
cunku doktorlar ıhlamur harıcı hıcbı bıtkıyı onermıyolar pek hamılelıkte

yuba

canım hayıtı bırak içme kuzu şifan oldu bize dua et ben bu ay tüpe gerek kalmdan hamile olayım bu ay boş çıkarsam tüpe başlıyoruz benimse dr fobim ve hormon ilaçlarına karşı hassaiyetim var inşallhh bu hayıt banada yara gerçi yardıda hanii bebğim gelsin du et duların gücüne inanıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

serpilcimmmm cankuşumm gayet iyiyimm
dediğin gibi her an herşey olabilir hala ümidim bitmiş değil
yubanınn güzel haberi günümü aydınlattı :66::66::66:

yuba

canım hayıtı bırak içme kuzu şifan oldu bize dua et ben bu ay tüpe gerek kalmdan hamile olayım bu ay boş çıkarsam tüpe başlıyoruz benimse dr fobim ve hormon ilaçlarına karşı hassaiyetim var inşallhh bu hayıt banada yara gerçi yardıda hanii bebğim gelsin du et duların gücüne inanıyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

serpilcimmmm cankuşumm gayet iyiyimm
dediğin gibi her an herşey olabilir hala ümidim bitmiş değil
yubanınn güzel haberi günümü aydınlattı :66::66::66:

ay canlarim ya insallah en kisa zmanda kavusuruz hepimiz bebislerimize. Ben bu hayitin bu mucizesini bilsem hic ilac icip kendimi o yan etkilere maruz birakmazdim. klomeni ictigim gunler yercekimi hissetmiyordum sanki havada ucuyormus gibi hissediyordum midem bulaniyordu.Insallah serpilcim hic gerek kalmaz tup e tum kalbimle hamile olmani diliyorum.ronyacim sende sakin uzme kendini gecen bi arkadas soylemisti hatirliyorsan ff de ne grfikler gordum 30. 40. 50. gun yumurtlayi hoooop hamile olanlar. Insallah en kisa zmanda catlatirsin yumrtani ve sonuda guzel olur.

yubaa canım yalnız şu clearblue gebelik testide süpermiş
1-2 haftalık diye algılayabilmesi süper

yubaa canım yalnız şu clearblue gebelik testide süpermiş
1-2 haftalık diye algılayabilmesi süper

evet canim ya bende ilk gordugumde yakinda ne kesfedecek bu admalar suna bak ya demistim. 3 4 ay once almistim paketin icinde 2 tane vardi birini kullanmistim negatif cikmisti not pregnant yazdi valla cok moralim bozulmustu o gun bugundur bu testi kullnacagim gunu heyecanla bekledim.Teste de baya guveniyorum ama korkuyorumda azicik.insallah senin sonuclarinida boyle goruruz canim. Belki alirsin sende ebay da yada gg de vardir belki

evet canim ya bende ilk gordugumde yakinda ne kesfedecek bu admalar suna bak ya demistim. 3 4 ay once almistim paketin icinde 2 tane vardi birini kullanmistim negatif cikmisti not pregnant yazdi valla cok moralim bozulmustu o gun bugundur bu testi kullnacagim gunu heyecanla bekledim.Teste de baya guveniyorum ama korkuyorumda azicik.insallah senin sonuclarinida boyle goruruz canim. Belki alirsin sende ebay da yada gg de vardir belki

inşallah canım yaa aslında ben ebayda görmüştüm ama biraz tuzluydu parası
zaten evde wondfo diye bir markanın testlerinden var
sonuç pozitfik olduktan sonra farketmez

Back
X