• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım yaa aslında ben ebayda görmüştüm ama biraz tuzluydu parası
zaten evde wondfo diye bir markanın testlerinden var
sonuç pozitfik olduktan sonra farketmez

dogru soyluyorsun canim bazen 1 tl lik testler bile ayni sonucu veriyor. bende ucuzlarindan kullaniyorum bunu pozitif ciktiginda emin olabilmek icin almistim. ben aldigimda amazonda yuzde 60 indirimliydi sansima.

yuba hadi bakalım pazartesi güzel sonuçlarla gelki
uzun bir halay çekelim dans edelim
ben eminimde pozitif çıkıcağına ama yinede teyit edelim
senin ateşin zaten bebiş var diye bağrıyordu

:nazar::nazar:yuba çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin bebişin sıkı sıkı tutunsun sana kucağına almayı nasip etsin Allahım :nazar::nazar:

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**

:79::79: slm kızlarrr

wenhar canım ne haberrrrrrrr dualarımı okuyorum meryem suresinde tilavet secdesi vardıya orda akldım biizm topiğe yassan nasıldı o

ronyaaaaaaaaaaa cnmmmmmmmmmmmmmm

yuba mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ben hormon ilaçlarına karşıyım:15::15::15::15::15:

wenhar canım ne haberrrrrrrr dualarımı okuyorum meryem suresinde tilavet secdesi vardıya orda akldım biizm topiğe yassan nasıldı o

yazıyorum serpilcim netten buldum emin olmak için.:1:eğer kısmette tüp bebek varsa öle olsun serpilcim.yeter ki sağlıklı olsun hayırlı olsun değil mi

yazıyorum serpilcim netten buldum emin olmak için.:1:eğer kısmette tüp bebek varsa öle olsun serpilcim.yeter ki sağlıklı olsun hayırlı olsun değil mi

seçil evet adet olmam inşallhh ama olursam başlıyoruz eşimin bugün kü sürprizi buymuş cnmm ama malum bende tırsıyorum inşallhhhhhh gerek kalmz tüpe neysem hayırlısı inşalhh şimdi sen yumurtlamn geç olack ya benim erken oluyor biz erken yumurtlayınca kaltesimi oluyor yumoşlar burda okuyunca kafam karıştıı :59::59::59:

canımmmmmmmmmmm söyleeeeeeee :16::16::16::16:

seçil evet adet olmam inşallhh ama olursam başlıyoruz eşimin bugün kü sürprizi buymuş cnmm ama malum bende tırsıyorum inşallhhhhhh gerek kalmz tüpe neysem hayırlısı inşalhh şimdi sen yumurtlamn geç olack ya benim erken oluyor biz erken yumurtlayınca kaltesimi oluyor yumoşlar burda okuyunca kafam karıştıı :59::59::59:

yumurtlama geç olunca kalitelimi oluyo erken olunca kalitesiz mi oluyo bilmiyom ama kızlar bana incir yediğim ve yumurtlama dönemi incir ve havuç kaynatıp suyunu içtiğim için öyle olmuş olabilir dediler.inşallah gerek kalmaz serpil tüp bebeğe kendiliğinen olur inş. ama olmazsa da fazla zorlamanın anlamı yok.eşinin de serpil süprizi buymuş ne güzel işte.karşı da çıkabilir olmaz die diretebilirdi de.hakkınız da hayırlısı olsun cnm.

Son düzenleme:
venharcımm bazı doktorların yaptıkları araştırmaları okudum
ve tek yavaş yavaş büyüyen yumurta elde etmek gebelik oluşumu için daha iyi deniyor daha kaliteli olduğunu savunan doktorlar var ama bu demek olmuyorki erken yumurtlayınca döllenmez ama geç olgunlaşan yumurta genelde daha kalite olurmuş
bak oku dün bir yerde okudum

Dr. Aruh, tedavinin temelinde, düzenli adet gören kadınların her ay ürettikleri yumurtaların, normal tüp bebek yönteminde kullanılan ilaçlar nedeniyle yüksek dozda hormona maruz kalan yumurtalara göre daha kaliteli olduğu mantığının yattığını söyledi.

Kaynak : Japonya'da geliştirilen yeni yöntem, tüp bebek yöntemiyle şans bulamayan çiftlere uygulanıyor...

kızlar ya bişey sorucam
ben progesteron kullansam mı acaba
kimyasal gebeliğe engel olabilirmi ki
ne dersiniz başlasam mı
bide günde kaç tane kullancam adet olana kadar mı kullancam
son birrşey ben bi kere hamiş kalınca kullanmıştım çok fena baş dönmesi yapıyor yinede kullansam mı ikilemde kaldım

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorucam
ne dersiniz başlasam mı
son birrşey ben bi kere hamiş kalınca kullanmıştım çok fena baş dönmesi yapıyor yinede kullansam mı ikilemde kaldım

canım kullanabilirsin hatta keşke bugün başlasaydın
evde varsa yada nöbetçi eczane varsa civarınızda bence al bu gece başla
ben 100 mg olandan almıştım biraz baş dönmesi yapıyor
sabah akşam 1 tane 10 gün süreyle içiceksin

iyi geceler yeni tablon ve yeni ay umarim sana sans getirir.

çok tşk ederim inşallahh hepimiz için şanslı bir ay olur

herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....

bende netten aldım daha kullanmadım yuba acaba egens marka acaba seninkide bu muydu :31: doğru çıkmıyomu sonuçları :26:
clearblue çok güzel gerçekten

iyi geceler yeni tablon ve yeni ay umarim sana sans getirir.

yeni tablon hayırlı olsun canım

birgün sonraki ilişkiyide kabul ediyor ff bence şansın var

hadi bakalkım hayırlı yumurtlamalar

çok tşkler hepimizin hayırlı olur inşallahhh

sagol canim heyecandan olecegiz valla simdi esimle hastane bakiyoruz kan testi icin insallah bu sefer yanlis alarm degildir.

aaa ben o testiş ovulasyon zannettim sen gebelik testimi yaptın ayyyy ne güzelll rabbimmm yüzünü güldürsün inşallahh kandada pozitifi alırsın :16: darısı başımızaaa

kızlar ya bişey sorucam
ne dersiniz başlasam mı

bende şuan kullanıyorum adetimin 4.günübaşladım günde 1 kere içiyorum ve evet ilk günler felaket baş dönmesi yaptı ama alışıyosun zamanla

canım kullanabilirsin hatta keşke bugün başlasaydın
evde varsa yada nöbetçi eczane varsa civarınızda bence al bu gece başla
ben 100 mg olandan almıştım biraz baş dönmesi yapıyor
sabah akşam 1 tane 10 gün süreyle içiceksin
evet kuzucum 100 mg yanımda var
şimdi alıyorum o zaman bide sabah alırım sagolasın ya
aklımda kalıcagına demi nasılsa bi zararı yok

bende şuan kullanıyorum adetimin 4.günübaşladım günde 1 kere içiyorum ve evet ilk günler felaket baş dönmesi yaptı ama alışıyosun zamanla

fena kuzum ya aldıgım zaman ayaga bile kalkamıyorum
ama yinede aldım
hayırlısı olsun bakalım

venharcımm bazı doktorların yaptıkları araştırmaları okudum
ve tek yavaş yavaş büyüyen yumurta elde etmek gebelik oluşumu için daha iyi deniyor daha kaliteli olduğunu savunan doktorlar var ama bu demek olmuyorki erken yumurtlayınca döllenmez ama geç olgunlaşan yumurta genelde daha kalite olurmuş
bak oku dün bir yerde okudum

Dr. Aruh, tedavinin temelinde, düzenli adet gören kadınların her ay ürettikleri yumurtaların, normal tüp bebek yönteminde kullanılan ilaçlar nedeniyle yüksek dozda hormona maruz kalan yumurtalara göre daha kaliteli olduğu mantığının yattığını söyledi.

Kaynak : Japonya'da geliştirilen yeni yöntem, tüp bebek yöntemiyle şans bulamayan çiftlere uygulanıyor...

anladım cnm ne demek istediğini.okudum yazıyı da.saol cnm.bakalım yarın ateş yükselecek mi.gidiyimde yatıyım yoksa 3 saat uyuyamadan ölçmek zorunda kalcam ateşi:1:

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9

günaydın kızlar bu son tablom evi taşıyınca artık ekleyemeyeceğim :71::71:

Back