• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canlar bu ateşe noldu anlamadım düşüverdi birden
bide progesteron almıştım yatmadan
ateşi daha yükseltiyor bu demiştiniz noldu ki

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canım yerleşme düşüşü mü diyeceğim ama biraz erken gibi. 6-10.günler arası oluyor diye biliyorum. Belki yanlış hatırlıyorumdur. Yarın ateşin ne olacak bakalım. Yükselir tahminimce. Hayırlı bir düşüştür inşallah. :)

Yubacım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel bir tablo. :nazar: İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bu ay farklı bir şey uygulamış mıydın? Kür, ilaç vs.? Belirtilerin var mı?

bundan onceki 2 ay kolmen ve metformin tedavisine baslamisti doktor. ama yumurta takibi yapmadi canim bende baya bi bozuldum bu duruma ama bilmiyordum bu siteden ogrendim klomen kullananlarin takip edilmesi gerektigini. 2 ay sonra doktora sordum ama yine kontrole gidemedim doktor bu ay birak kullnama gelecek ay konrole gelirsin dedi. bende yine bu siteden duydugum hayit tohumunu bi deneyeyim dedim . gercekten inanmazsin bak tablolarimi karsilastir 3 4 gun once yumurtlamadan akintilarim basladi 2 gun erken yumurtladim bana galiba cok iyi geldi bu hayit. hayitin cayini icitim ben gunde bi buyuk bardak 1 kerecik aksattim sadece. yani herkese onerercegim bu hayiti. gercekten faydasi var buna inaniyorum. sitede hayit ile ilgili topikttede yaziyor benim hayitla ilgili arastirdigim bircok yerdede sadce pko lular icin degil hamilelik icin ugrasan butun bayanlarda gebeligi kolaylastiriyormus.

belirtilerime gelince vip uye ligim olmadigindan tabloda gorunmuyor ama 4 5 gun once baslamisti sanirim hergun kasiklarimda batma dun oglen cok fena olmaya basladi ama dinlendim biraz gecti. goguslerimde dun agrimaya baslamisti ama ben onu belirtiden saymiyorum pek cunku her ay agriyorlar bugunlerde hatta daha oncesinde baslaslardi. yani kasik agrisindan baska bi belirtim yok gibi . bu ay kendimi dinlememeye soz vermistim. her ay yok goguslerimi kontrol ederim goz bebeklerime bakarim vs cok takardim. bosuna bakiyormusum:1::1:

Yubacım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel bir tablo. :nazar: İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bu ay farklı bir şey uygulamış mıydın? Kür, ilaç vs.? Belirtilerin var mı?

canim mesajimin basinda tessekkur ederim yazacaktim hemen lap diye konuya dalmisim kusura bakma cok sagol.Insallah tum isteyenlere nasip eder rabbim.

canım hemen koyulaşmaz biraz biraz yavaş yavaş koyulaşır hamilesin işte tekrar tebrik ederim ateşinde zaten söylüyo bebiş var diye maşallah sağlığıyla kucağına al inşallah:nazar::nazar:

tesekkur ederim canim . Insallah tum isteyenlerin bebek hasreti en yakin zmanda biter.

canim mesajimin basinda tessekkur ederim yazacaktim hemen lap diye konuya dalmisim kusura bakma cok sagol.Insallah tum isteyenlere nasip eder rabbim.

Amin inşallah yubacım. Benim de adetime 4 gün var ama 2 gündür çok şiddetli adet sancısına benzer ağrı var. Normalde adet sancım gelir ve adetim başlar. Günler öncesinden bu kadar şiddetli ağrıdığını hatırlamıyorum, kistim yüzünden mi onu da bilmiyorum ama merak ediyorum sebebini. Hayıtı sen çay olarak içmişsin, toz halinde satılanlardan mı aldın? MEDFORM HAYIT DROG 100 gr forumda bazı kızlar bunu kullanıyor. Bazıları kapsül şeklinde içiyor. Sen nerden aldın? Tadı nasıl? Ben bir ay soğan kürü uyguladım. 2.ay devam edemedim. Midem almadı. :) Hayıtı çok duyuyorum. Ben de deneyeceğim adet görünce başlayayım diyorum. İnşallah şifa olur. :)

kızlar hayırlı pazarlar
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün muhtemelen bereketli diye ff sarı ışık yakmıştı bana bujgunkü ateşimi girince kırmızı ışığa geçti.nasıl iş bilemedim.

Ateşin yükselmemiş canım, 26 günde bir adet görüyorsun sanırım, 14.günün, ovulasyon vakitlerin gelmiş ama ateşin yükselmemiş. Akıntın ne durumda? Belki 1-2 gün geç ovulasyon olabilirsin. Bazen oluyor. Yeme-içme düzeninden bile etkileniyor ovulasyon.

hayıtı ben 2 aydır içiyorum ama olmadı daha bebek

saol yubacım ıns vardır dusukten sonra nerdeyse 1.5 yıl oldu bebek ıstıyorum ıns ıyı bır sonucla gelırım yarın ılk ıdrarla yapcam testı senın ısında 37.1 cıkmıs masallahhhh

kıvırcık bugün düşen ateşine takılma olabilir böyle düşmeler
yarın yine yükselir

Back
X