• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beklenen yükseliş oldu ama neden kırmızı çizgi çekmedi hala ff.bilen var mı.

canim yukselise gectikten tam 3 gun sonra ccekiyor cizgiyi senin 3 gun ayni seviyede kalmis ve bugun baslamis yukselmeye yani 2 gun sonra atesini girdiginde cizgiyi cekecek.

yükselme başladığına göre yumurtlama olmuş diyebiliriz sanırım.peki kaçıncı güne çeker acaba ff çizgiyi.bence 16 ya çeker gibi siz ne dersiniz bilmem.ya aslında bişi daha sorucam ama soramıyorum ayıp azcık:1:

venharcım hadi gözün aydın ateşin yükselmiş muhtemelen 16.gün olmuştur
çalışmaları sıkı tutun

bekleyişşş canım seninde ateşin gayet güzel gidiyor :nazar:
artık sevinelim gelsin müjdeli haberler

venharcım hadi gözün aydın ateşin yükselmiş muhtemelen 16.gün olmuştur
çalışmaları sıkı tutun

dün yapmıştık çalışma.yarında olsun mu.bide çalışmadan sonra 1 saatte yatsam kalkmadan yarım saatte yatsam ayıotır sölemesi akıyo şeyler.şeyler işte:17:hepsi gidiyomuş gibi geliyo bana.neden yattığım halde akıyolar anlamadım.yuba sen yeni hamilesin sana soralım akıyomuydu sende de:17:

dün yapmıştık çalışma.yarında olsun mu.bide çalışmadan sonra 1 saatte yatsam kalkmadan yarım saatte yatsam ayıotır sölemesi akıyo şeyler.şeyler işte:17:hepsi gidiyomuş gibi geliyo bana.neden yattığım halde akıyolar anlamadım.yuba sen yeni hamilesin sana soralım akıyomuydu sende de:17:

canım ben cevaplıyayım sorunu bendende akıyor ben popomun altına yastık koyuyorum ve hiç kalkmadan sabaha kadar öyle yatıyorumm
canım eşin sperm testi yaptırdımı hiç meninin çok sulu olması iyi değil
bizim değerler düştüğü zaman meninin kıvamıda değişti sulu oldu

Son düzenleme:
venhar canım bugünde çalış hatta sperm değerleriniz iyiyse yarın akşamda çalış

canım ben cevaplıyayım sorunu bendende akıyor ben popomun altına yastık koyuyorum ve hiç kalkmadan sabaha kadar öyle yatıyorumm
canım eşin sperm testi yaptırdımı hiç meninin çok sulu olması iyi değil
bizim değerler düştüğü zaman meninin kıvamıda değişti sulu oldu
yok yaptırmadı.çalışmadan 20 dk sonra zaten spermler sıvılaşıyomuş cnm.araştırdım netten.sıvı olmasının ve akmasının sebebi buymuş diyolar.kk da vardı böle eski bi konu googlede çıktı:1:
venhar canım bugünde çalış hatta sperm değerleriniz iyiyse yarın akşamda çalış

çalışalım ama sadece benim dememle olmuyo ki cnm.iyice şaşırdın sen diyo eşim.yarında çalışmıcakmış.ısrar edincede bişi sanıyolar kendilerini.hiç uğraşmıcam

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar benim ateşim 2 gündür yavaş yavaş düşüyor. :( Normalde 32.gün düşer ve o gün adetim gelir. 27.günden itibaren yavaş yavaş düşerek adetim gelebilir mi acaba? Yarın daha net belli olur ama 2 gündür çok ciddi karın ağrım var. Kistim yüzünden mi, yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum ama test yapmak istemiyorum. Yorumu olan var mı?:26:

yok yaptırmadı.çalışmadan 20 dk sonra zaten spermler sıvılaşıyomuş cnm.araştırdım netten.sıvı olmasının ve akmasının sebebi buymuş diyolar.kk da vardı böle eski bi konu googlede çıktı:1:

çalışalım ama sadece benim dememle olmuyo ki cnm.iyice şaşırdın sen diyo eşim.yarında çalışmıcakmış.ısrar edincede bişi sanıyolar kendilerini.hiç uğraşmıcam

canım valla daha dün akşam başka bir topicte arkadaşlarla bu konuları konuştuk
epeyde gülüştük yumurtlama zamanı bizler eşimizin etrafında dolanıyozz naz yapıyorlar
diğer zamanlardada onlar koşuyolar :1::1:
canım sen bu gecede onu alttan al önemli bir gün bugün kaçırmamış olursunuz

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar benim ateşim 2 gündür yavaş yavaş düşüyor. :( Normalde 32.gün düşer ve o gün adetim gelir. 27.günden itibaren yavaş yavaş düşerek adetim gelebilir mi acaba? Yarın daha net belli olur ama 2 gündür çok ciddi karın ağrım var. Kistim yüzünden mi, yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum ama test yapmak istemiyorum. Yorumu olan var mı?:26:

canım geçen aylarada baktım bu kadar erken düşmemiş hiç
inşallah yerleşmedir
ama şunu belirteyim bu ay tablon geçen aylara göre daha farklı

canım valla daha dün akşam başka bir topicte arkadaşlarla bu konuları konuştuk
epeyde gülüştük yumurtlama zamanı bizler eşimizin etrafında dolanıyozz naz yapıyorlar
diğer zamanlardada onlar koşuyolar :1::1:
canım sen bu gecede onu alttan al önemli bir gün bugün kaçırmamış olursunuz

yarın bile çalışmam diyen bu gece çalışır mı hiç.hayatta çalışmaz biliyorum çünki.aman ya napalım kaçacak bugün.yarın da belki olur.19.gün çalışsamda bi önemi yok zaten.

yarın bile çalışmam diyen bu gece çalışır mı hiç.hayatta çalışmaz biliyorum çünki.aman ya napalım kaçacak bugün.yarın da belki olur.19.gün çalışsamda bi önemi yok zaten.

canım gün aşırı olması daha iyi aslında
dün olduysa bide yarın olur kaçırmamış olursun
bugün bırak adamı madem rahat etsin :1::1:

canım geçen aylarada baktım bu kadar erken düşmemiş hiç
inşallah yerleşmedir
ama şunu belirteyim bu ay tablon geçen aylara göre daha farklı

Evet ben de anlamadım ama bu 4.tablom. Böyle garip bir yükseliş ve garip bir düşüş olmamıştı. Yükseldi diye sevindim fakat bugün de biraz daha düşünce moralim bozuldu. Bu kadar erken niye düşmeye başladı anlamadım. Bazen yüksek ateşle adet olduğum bile oldu. Ya da dan! diye düşer 32.gün. :D 2 gündür adet sancısına benzer çok ciddi bir ağrım var. Eşim uyurken fark etmiş ellerim kasıklarımın üstünde uyuyormuşum. Hani insan ağrıyan yerini tutar ya. Uykuda bile ağrısını hissediyorum herhalde. Hayırdır inşallah... Yerleşme düşüşü ani oluyor ve ertesi gün yükseliyor diye biliyorum. Benimki yavaş yavaş düşüyor. :19: Ama tabi umut fakirin ekmeği. Belki yarın 37.0 olur di mi? :52:

Evet ben de anlamadım ama bu 4.tablom. Böyle garip bir yükseliş ve garip bir düşüş olmamıştı. Yükseldi diye sevindim fakat bugün de biraz daha düşünce moralim bozuldu. Bu kadar erken niye düşmeye başladı anlamadım. Bazen yüksek ateşle adet olduğum bile oldu. Ya da dan! diye düşer 32.gün. :D 2 gündür adet sancısına benzer çok ciddi bir ağrım var. Eşim uyurken fark etmiş ellerim kasıklarımın üstünde uyuyormuşum. Hani insan ağrıyan yerini tutar ya. Uykuda bile ağrısını hissediyorum herhalde. Hayırdır inşallah... Yerleşme düşüşü ani oluyor ve ertesi gün yükseliyor diye biliyorum. Benimki yavaş yavaş düşüyor. :19: Ama tabi umut fakirin ekmeği. Belki yarın 37.0 olur di mi? :52:

inşallah canım yarın 37 olur meraklı bakıcam sabah ateşine :40:

kızlar ben hala yumurtlamadım ama açıkcası çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır
belki geç yumurtlucam beklemedeyim yani
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben de de akıyor kalkarsam
zaten sperm dedikleri onun içindeki hücreler eğer değerler iyiyse onlar yol alıyor zaten merak etme belli bir saata sonra spermler sıvılaşıyor

ama akmamaması için ayağını duvara dik ben öyle yaptım dün gece öyle uyumuşum eşim gelmiş sonra o ayağımı indirrtmiş ben hatırlamıyom ama :D

kızlar cumartesi doktora gittim tekrar ve tekrar bir sorunumun olmadığını söyleyip bana klomen verdi.yumurtlama sorunum yoksa niye veriyorsunuz dedim işi hızlandırmak için dedi.günde bir hap 5 gün kullanıcam.kafam karıştı biraz doktoruma güvenip alıyımmı bilmiyorum çünkü kist yapma riski varmış.

sizce yumurtlama sorunu olmayan birine klomen verilir mi?
birde sabah mı akşammı almam gerekiyor sormayı unuttum.

kızlar cumartesi doktora gittim tekrar ve tekrar bir sorunumun olmadığını söyleyip bana klomen verdi.yumurtlama sorunum yoksa niye veriyorsunuz dedim işi hızlandırmak için dedi.günde bir hap 5 gün kullanıcam.kafam karıştı biraz doktoruma güvenip alıyımmı bilmiyorum çünkü kist yapma riski varmış.

sizce yumurtlama sorunu olmayan birine klomen verilir mi?
birde sabah mı akşammı almam gerekiyor sormayı unuttum.

canım doktorunun yaptığı tamamen saçmalık eğer yumurtlaman düzenliyse neden bu ilacı veriyor
bu ilacın çok yan etkileri var en başta endometriuma zararı var
doktorun daha detaylı bir araştırmaya girmesi gerektiği halde klomeni verip yollamsı kötü
bence içme neden içiceksinki zaten yumurtluyorsun

canım gün aşırı olması daha iyi aslında
dün olduysa bide yarın olur kaçırmamış olursun
bugün bırak adamı madem rahat etsin :1::1:

msj okuduğumda güldüm eşimde diyo ki noldu.söledim böle böle sadece sen yaşamıyosun karısı hamilelik için uğraşan ve kk ya üye olan diğer hem cinslerin de yaşıyo aynı şeyleri dedim gülüyo.:9:bakıyo pis pis hiiiç heveslenme yarın da çalışmıcam die ama ikna ederim gibime geliyo.yinede belli olmaz benimkinin hali.ay şuna bak nelerle uğraşıyoruz yahu.normal zaman da umrumda bile olmaz çalışmışım çalışmamışım ama ah bu yumoşlar yok mu:1:

canım ben de de akıyor kalkarsam
zaten sperm dedikleri onun içindeki hücreler eğer değerler iyiyse onlar yol alıyor zaten merak etme belli bir saata sonra spermler sıvılaşıyor

ama akmamaması için ayağını duvara dik ben öyle yaptım dün gece öyle uyumuşum eşim gelmiş sonra o ayağımı indirrtmiş ben hatırlamıyom ama :D

demek uyuya kaldın:9:ben de popomun altına yastık koyuyorum 1-1,5 saat kalıyorum öyle.ama kalkınca yine de akıyo biraz.araştırdım da meni sıvılaştığı içinmiş o akma olayı.20 dk sonra sıvılaşıyomuş ya ondanmış.

Son düzenleme:
canım doktorunun yaptığı tamamen saçmalık eğer yumurtlaman düzenliyse neden bu ilacı veriyor
bu ilacın çok yan etkileri var en başta endometriuma zararı var
doktorun daha detaylı bir araştırmaya girmesi gerektiği halde klomeni verip yollamsı kötü
bence içme neden içiceksinki zaten yumurtluyorsun

bilmiyorum canım ya doktordan geldikten sonra telefonla arayıp tedirgin olduğumu söyledim.o da bebek istiyorsan iç istemiyorsan içme.birde kendiliğinden olur ama yaşımdan dolayı hemen istiyorsan iç dedi garantiye almış olursun dedi.ayrıca çok iyi bir doktordur kendisi çok hastası var.ben saat 2 de gittim saat 7 de girebildim yanına.

şimdi içmezsem ve bu ay hamile kalamazsam pişman olmaktanda korkuyorum şaşırdım kaldım ve bugün başlamam lazım..

Back
X