Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik grafik oluşturmadan ekle ateş ölçümlerini adetin kaçıncı günü olduğunu yaz yanına ateş değerini. hadi bekliyorum ateş ölçümünü ben bugün hiç girememiştim KK ya bir baktım güzel haberler var ve sayfalar ilerlemiş ancak okuya okuya bakıyorum. bazılarına yorum yapmadım arkadaşlarım tarafından yapılmış yorumlar çünkü![]()
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
mistrallciğim bak görüyorsun değil mi mart ayı bereketiyle geldi nasıl güzel haberler geliyor inşallah artarak devam eder bahar aylarını seviyorum çook
sen ateş değerlerini ekle hadi burdayken yorumlayayım şekerim![]()
hadi kizlar yokmu artiran sirf bu toikiten bir suru hamilemiz var ne guzel ya birbirimize herseyimizi paylasiriz dururuz.ne kadar mutluluk verici bir ay oldu herkese moral oldu. Allah olmayan herkese nasip etsin.
Canım benimmm hepiniz dualarımdasınız. Allah hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin. Yılmak yok, ümitsizlik yok. Rabbim ol dediğinde olacak. Sadece biraz sabır gerekiyor demek ki. Kasım ayından beri burada her ay umutla bekledim. Sonunda oldu, he tabi inşallah sağlıklı bir gebeliktir de sorunsuz devam eder. Ama sonuçta pko olduğumu öğrendiğim ve eşimin morfolojisinin kötü olduğunu öğrendiğim ay hamile kaldığımı öğrenmek beni çok mutlu etti.kuzucummmmm ya inan bana çok çok çok fazla sevindim
hemde çok fazla
rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
bizede dua et bol bol
Sağol canım benimmmmm. Darısı başınıza inşallah.günaydınnnnnnnnnnnn sevdabile tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Aminnnn canım. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.sevdecim tebrik ederim canım.rabbim sağlıklı bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inş[/B]
çok sevindim canım sende mart kedisi oldun hee ayy herkes olsun bu ay
![]()
Aminnnn. Allah razı olsun canım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.sevdebilgecim o kadar çok sevindim ki hamile kalmana anlatamam allahım sağlıkla kucağına almayı masip etsin. hadi halayaaa
evet 4 tane mart kedimiz oldu yuba, sweetbaby, derya ve sevde bilgeya bu mart ayında gerçekten bişey mi var keşke başlamasamıydım ilaca
Teşekkür ederiz.tebrik ederim hamıle arkadaşları inş sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur![]()
Aminnn Allah razı olsun canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.sevdebilge
canım hayırlı olsun cook coook tebrık ederım ınsallah saglıklı olur bu sefer
Rabbım tamamına erdırsın
Ayyy inşallah canım benim ya. Bekliyorum heyecanla. Şaka gibi geliyor. Rüya gibi. Yarın uyanacakmışım gibi rüyadan.sevdeciğim tbrk ederim canım seni....
rabbim tamamına erdirsin inşallah....
kimyasal gebelikten korkmuşsunda kimyasalda bu kadar yüksek çıkmaz değer canım...
daha adetine 2 gün var ve değerin 47![]()
Aminnn Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Bir delilik yaptım vallahi. Nasıl yaptım ben de bilmiyorum ki çok korkuyordum kan testinden. Kasık ağrılarına dayanamayınca yaptırdım. Negatif çıksaydı doktora gidecektim, hatta acile gidecektim. O derece ağrım vardı. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.maşallah canım yaaa hamilelerimiz artıyo cesaretinden dolyı tebrik ediyorum seni valla allah sağlığıyla kucğına almayıda nasip etsin cnm benim dilerim herkes hamile kalır bu ay ben korkudan cesaret edemiyorum teste yaaaa
Teşekkür ederiz. Darısı isteyen herkesin başına.Hamileleri tebrik ederimm![]()
hadi kizlar yokmu artiran sirf bu toikiten bir suru hamilemiz var ne guzel ya birbirimize herseyimizi paylasiriz dururuz.ne kadar mutluluk verici bir ay oldu herkese moral oldu. Allah olmayan herkese nasip etsin.
tafcımmmmm çok teşekkürler. İnşallah değerim sağlıkla katlanır da kimyasal dğeildir inşallah. Hayırlısı Allah'tan. :) Darısı hepinizin başına.sevdeciğim çoook sevindiiim
maşallah yaa allah inşallah yavrunu sana sağlığıyla bağışlar amiiin![]()
Canım benimmmm ikiz bu bence de ya maşallah subhanallah. Çok ama çok sevindim. Her gün bir hamile haberi geliyor. Maşallah. Kızlar 1 hafta kaldı elinizi çabuk tutun.kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94
tafcımmmmm çok teşekkürler. İnşallah değerim sağlıkla katlanır da kimyasal dğeildir inşallah. Hayırlısı Allah'tan. :) Darısı hepinizin başına.
Canım benimmmm ikiz bu bence de ya maşallah subhanallah. Çok ama çok sevindim. Her gün bir hamile haberi geliyor. Maşallah. Kızlar 1 hafta kaldı elinizi çabuk tutun.Ama baharda hamile sayısının arttığını duymuştum. Boş durmayın. Çalışmaya devam.
![]()
canım günün ne kadar geçmişti öğrendin.evde mi test yaptın
Canım, günüm daha geçmedi henüz. O yüzden korkuyorum. Kimyasal gebelik olabilir diye. Ben adetimden 2 gün önce kan testi yaptırdım. Kasık ağrılarım çok şiddetliydi. Pko teşhisi konuldu ve 3cm bi kistim var. Herhalde dedim bu kistler büyüdü. Nefes alırken bile ağrıyordu. O yüzden bir cesaret test yaptırdım. Şüphelerim de vardı gebeliğe dair. Emin olmak istedim. Yoksa kist için doktora gidecektim. Adetten 2 gün önce kande pozitif çıktı. Şimdi bekliyorum, adetimin gelmemesini ve değerimin sağlıkla katlanmasını... Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasiip etsin.
inş hamilesindir canım allah gönlüne göre versin :)) bnimde 4 günüm var sata bekliyorum :)
cnm adetimin olduğu hafta ölçtüm bir hafta ölçmedim...olan değerlerimi yazayım ama sana..ayy heyecanlandım :18:
adetimin 1.günü 02.03.2011 36.40
adetimin 2.günü 03.03.2011 36.40
adetimin 3.günü 04.03.2011 36.40
adetimin 4.günü 05.03.2011 36.40
adetimin 5.günü 06.03.2011 36.50
adetimin 6.günü 07.03.2011 36.40
adetimin 7.günü 08.03.2011 36.10
----
----
bu aralarda ölçemedim.sınav stresim vardı.aklıma bile gelmedi
adetimin 15.günü 16.03.2011 36.50
adetimin 16.gübü 17.03.2011 36.50
adetimin 17.günü 18.03.2011 36.70
adetimin 18.günü 19.03.2011 36.60
adetimin 19.günü 20.03.2011 36.50 (çok yorgun bir günümdü.az uyudum)
adetimin 20.günü 21.03.2011 ölçmedim
adetimin 21.günü 22.03.2011 36.60
adetimin 22.günü 23.03.2011 36.80
ateşim hep aynı benim ya :26:
tafcım sen yorumlama konusunda bayagı ustasın anlasılan bana da bı yorum yaparmısın
ben dun gece 3.30 a kdr yatakta dondum durdum uyuyamadım atesımı olctum tam 3.30 da 36.8 cıktı
sonra sızmısım 1.5 saat sonra uyandım 5.30 ta olctum 36.5 cıktı
bende tabloma 36.6 ısaretledım sence ıyı mı yapmısım
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bıde ben yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum cunku sonucuna gore cuma hemen gastrolojıye gıtmeyı dusunuyorum karnım ve bagırsaklarım ıyıce zorladı benı bu ay
kan negatıf olursa gıdıcem
fılm falan ısterler ıye yarın yaptırsam az cok bellı olur dımı
dpo 9 olcak
masallah canım gozun aydın ...
bekledıgıne degmıs hakkaten degerınde cok guzel cıkmıs hayırlısı ole 1 beklerken 2 bıle vermıs olabılır Rabbım ne guzel yaaa...
darısı hepımızın basına olsun
çok tebrik ederim canım hayırlı olsun bakalım sıra kimderabbim aratmasın kimseye.saglıkla kucagına alırsın inş.
ya butun gun geleceksn diye sayfayi yeniledim durudum uyuya kalmisim o arada kacirdim bu ani.
cok tebrikler bak kizlar sna deyip duruyordu . Cok sukur canim sende hamileler kervanina katildin . Allah sonunu hayir etsin.
tafcımmmmm çok teşekkürler. İnşallah değerim sağlıkla katlanır da kimyasal dğeildir inşallah. Hayırlısı Allah'tan. :) Darısı hepinizin başına.
Canım benimmmm ikiz bu bence de ya maşallah subhanallah. Çok ama çok sevindim. Her gün bir hamile haberi geliyor. Maşallah. Kızlar 1 hafta kaldı elinizi çabuk tutun.Ama baharda hamile sayısının arttığını duymuştum. Boş durmayın. Çalışmaya devam.
![]()
bekleyiş tebriklerrrr canım,hayırlı olsun bebişinizzz...
bu arada bekleyiş,yuba,sevdebilge,swetty hamile ,5. kim kızlar ,ben kaçırdım sanırım:26:
kızlar geldim veee hamiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeyyiiiiiiimmmmmmmmmmmmhiç belirtisiz de hamilelik oluyormuş sonucum 2240,94