• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba durusah hosgeldin. Nasilsin hamilelik nasil gidiyor. tickerina baktimda maslalah 15 haftalik olmus cinsiyetini ogrenebildin canim?

canım tablonun diğer ayla aynı olmasını bekleyip sıkıntı yapma her ay atteşinde değişiklikler oluyor ben yumurtladıktan sonra 36.6 sonra 36.4 e düştü 2 gün sonra tekrar yükseldi hiç belli olmuyor ateşin işi inşallah bu tablon son tablon olur sende hamileyimmm haberi verirsin bizlere yumurtlaman olmuş ateşinde güzel gidiyor maşallah stres yapma olurmu ben daha önce 36.8 adet bile oldum bu ay 36.8 le hamile kaldım bi ay yüksek giderken ateş bi ay daha alçak değerlerde seyredebiliyor ben hamile kalmadan önc hep 37.0 derece göreceğimi düşünürdüm hamileyken ama değerler önemli değil önemli olan düşmemesi:71::71:
hım bak bu güzel oldu sagol kuşum
demekki 36.6 ile bile hamile kalabilirim

merhaba arkadaşlar...
nasılsınız???
yeni hamile arkadaşlardan ne haber...
kıvırcık canım progestan başlasan nasıl olur...
bu ay kullanıyorum kuzucum

senin yumurtan çatlamamış ama selinacığım bu ateşe göre:44: belki bu ay geç olgunlaştırıyorsun yumurtanı olabilir mi :26:

tşk ederim canım.bende belki geçmiş sayfalardan görememişsindir diye tekrar yazmıştım.geç olgunlaşması reglimi geciktirirmi?gebelik olmuşmazsa yani

Ohhh ohhh Maşallahhhhh :nazar: Ne kadar çok annemiz olmuş böyle :) Bütün hamile Arkadaşlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum, gözünüzaydın olsun :) Allahım hayırlısıyla ve sağlıklarıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, Dileyen isteyen herkesinde kucağını boş bırakmasın

tşk ederim canım.bende belki geçmiş sayfalardan görememişsindir diye tekrar yazmıştım.geç olgunlaşması reglimi geciktirirmi?gebelik olmuşmazsa yani

geç olgunlaştırman demek geç çatlatacaksın demektir dolayısıyla adetin de gecikecek demektir. ama şöyle bir durum da var bu ay yumurta geliştirememiş olabilirsin ama buna rağmen adet görebilirsin her zamanki gününde. bu da demek oluyor ki bu ay yumurtan gelişemedi ama rahim kalınlığı gerekli boyuta geldi artık kalınlaşan rahim duvarının atılması gerek. bu şekilde de adet görebilirsin. inşallah yumurta geliştirirsin de ateş ölçümlerinle de bunu öğrenmiş olursun:29:

geç olgunlaştırman demek geç çatlatacaksın demektir dolayısıyla adetin de gecikecek demektir. ama şöyle bir durum da var bu ay yumurta geliştirememiş olabilirsin ama buna rağmen adet görebilirsin her zamanki gününde. bu da demek oluyor ki bu ay yumurtan gelişemedi ama rahim kalınlığı gerekli boyuta geldi artık kalınlaşan rahim duvarının atılması gerek. bu şekilde de adet görebilirsin. inşallah yumurta geliştirirsin de ateş ölçümlerinle de bunu öğrenmiş olursun:29:

tşk ederim canım.inş.

evet tuğbacığım bu ay pek nazlı yumurtaların:9: bekleyelim bakalım henüz büyüyememişler demek ki :31:

bilmem olabiler zaten hep 16-19 arası oluyo bende :16::16::16: yarın yükselirse çeker belkim çizgiyi :1::1::1::1::1: akıntım oldu ama :26::26::26::26:

merhaba durusah hosgeldin. Nasilsin hamilelik nasil gidiyor. tickerina baktimda maslalah 15 haftalik olmus cinsiyetini ogrenebildin canim?
canım evet ya...15 haftalık oldu...zaman çok çabuk geçiyor...en son kontrolüm 12 haftalıkken olmuştu...o zaman henüz belli değildi...5 nisanda kontrolüm var...o günü iple çekiyorum...çünkü çok merak ediyorum...senin hamileliğin nasıl gidiyor şeker...iyimisin???

Back
X