Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çalışmayı ihmal etme sakın...bu günler önemli günler...ateşin güzel düşüş yapmış...akıntında müsait...sabahları çalışmanızı öneririm ben...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah...ısının düşmesinden önceki 5 gün çok önemli çünkü...yükselişten sonraki ilişkiler döllenme için biraz geç kalınmış oluyomuş genelde...2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet düzenim 28 gün
canım evet ya...15 haftalık oldu...zaman çok çabuk geçiyor...en son kontrolüm 12 haftalıkken olmuştu...o zaman henüz belli değildi...5 nisanda kontrolüm var...o günü iple çekiyorum...çünkü çok merak ediyorum...senin hamileliğin nasıl gidiyor şeker...iyimisin???
bugün yükselseydi çatlamış demekti yumurtan ama düşmüş hem de bayağı düşmüş bakalım yarın ne çıkacak kaç günde bir adet oluyordun sen serpilciğim:26:
canım ben 28 günde oluyor hiç aksamaz![]()
taff canım 28 günde oluyorumm
taf taf taf taf taf taf taf canımmmmmmmmmm benim mesajı göremiyormuusn 28 günde oluyorum ben![]()
canım kimyasal gebelikte ateş yüksek seyretmiyor bu 1...canim ben daha kan testi bile yaptiramadim evde durmadan idrar testi yapip duruyorum hergun daha koyu cikacakmi diye kontrollerdeyim. cuma gunu hastaneden ne gun randevu verdiklerini ogrenecegim, hastaneye gidince hem kan hem ultrason olacakmis. beklemedeyim yani heyecanla.
durucum sen yasadin biliyorsun kimyasal gebelik nasil oluyor. ates yuksekmi devam ediyor . aklima getirmek istemiyorum ama . bilgi sahibi olursam hic olmadi yanlis giden birsey olursa Allah korusun ona gore davranirim. benim pko oldugundan regl gunum belli olmuyor canim . luteal fazim 16 gun 17 . gun regl oluyorum bu ay 16. gunumde yumurtladim ve . su an dpo16. dpo 10 dan beri pozitifi goruyorum ve hergun koyulasiyor. yarin regl gunum diger aylardaki luteal fazimi dikkat alirsam. ates tablomuda koyayim . yorumunu bekliyorum canim.
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim ben daha kan testi bile yaptiramadim evde durmadan idrar testi yapip duruyorum hergun daha koyu cikacakmi diye kontrollerdeyim. cuma gunu hastaneden ne gun randevu verdiklerini ogrenecegim, hastaneye gidince hem kan hem ultrason olacakmis. beklemedeyim yani heyecanla.
durucum sen yasadin biliyorsun kimyasal gebelik nasil oluyor. ates yuksekmi devam ediyor . aklima getirmek istemiyorum ama . bilgi sahibi olursam hic olmadi yanlis giden birsey olursa Allah korusun ona gore davranirim. benim pko oldugundan regl gunum belli olmuyor canim . luteal fazim 16 gun 17 . gun regl oluyorum bu ay 16. gunumde yumurtladim ve . su an dpo16. dpo 10 dan beri pozitifi goruyorum ve hergun koyulasiyor. yarin regl gunum diger aylardaki luteal fazimi dikkat alirsam. ates tablomuda koyayim . yorumunu bekliyorum canim.
canim ben daha kan testi bile yaptiramadim evde durmadan idrar testi yapip duruyorum hergun daha koyu cikacakmi diye kontrollerdeyim. cuma gunu hastaneden ne gun randevu verdiklerini ogrenecegim, hastaneye gidince hem kan hem ultrason olacakmis. beklemedeyim yani heyecanla.
33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın arkadaşlar daha kaç gün çalışmalıyım inş.çatlamıştır artık![]()
Günaydın kızlar... Nasılsınız?
Bugün benim beklenmeyen adet günüm. Gelmez inşallah ve de değerim katlanır sağlıkla inşallah. Kan testi yaptırmaya merkeze inecektim. Ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi, sürekli uyuyorum.![]()
Yeni hamilelerimiz nasıllar?Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.
Kızlar Allah izin verirse ve hamileleiğim sağlıkla devam ederse inşallah size her gün dua edeceğim. Zaten hep dualarımdaydınız. Şimdi daha çok edeceğim inşallah. Biliyorsunuz bana pko teşhisi konulduğu ve eşimin morfolojisi kötü, tüp bebeğe mi yönelsek dediğimiz ayda hamile kaldığımı öğrendim. sonuçta pozitifi görmek bile benm için çok önemli. Allah'ıma şükürler olsun. İnanıp tevekkül ettiğimiz vakit ne denilirse denilsin Allah ol dediği vakit oluyor. İNşallah sizlerin de son ateş tablolaları olur da bebişlerimizden konuşuruz hepimiz.![]()
canım kimyasal gebelikte ateş yüksek seyretmiyor bu 1...
2.si ise kimyasal gebelikte o ikinci çizgi çok koyu çıkmaz...varla yok arası gibi durur...kendini çok zorlarsan ancak görebilirsin çizgiyi...mesela benim gördüğüm çizgiyi eşim hiç göremiyordu:))))
ateşin süper...tam hamile ateş tablosu...kimyasal olsa daha aşağılarda seyrederdi ateşin...
hiç kafanı takma...iyi gidiyorsun...ama kan içi:2:n neden bu kadar bekledin onu merak ettim...bu şekilde kendi kendini yersin...
bir şey anlatayım sana...ben bir ara CVS sonuçlarımı bekliyordum...o kadar çok stresliydimki az çok tahmin edebilirsin...neyseki çok şükürsonuçlarımız iyi geldi...o gün kontrole gittik...bizim eleman öyle bir uyuyorki anlatamam...dünya umrunda değil...doktor ne yaptıysa uyandıramadı...neden biliyomusun???benim çektiğim sıkıntı onuda yormuştu...iyi haberden sonra oda rahatladı ve güzel bir uyku çekti:)))
o yüzden bekleme derim canım...
cok tesekkur ederim canim simdi icim biraz daha rahat Allah razi olsun.
canim ben yurtdisindayim normal hastaneler boyle yava ilerliyor prosedurleri. ozel hastaneleride kan testi icin aradik ve yaklasik 400 £ (1000 tl ye yakin) bi miktar istediler. yani ozle hastanelrin pahali oldugunu biliyorduk ama bunu hic ummamistik.o yuzden yaptiramadim. benim kendi doktorum var hem ozle hem fiyati uygun ama onun muayneanesinde tabi sadece ultrason yaptirilabiliyor. O doktorumda 5. haftadan once gelme dedi. Yani turkiyede olsam bunlari yasamazdim ama. ne yapayim mecbur kaldim. bende sabirla bekliyorum.
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gözden kaçmıştırdurucumm yorum yaparmısın sende rica etsem
10-14-17- çalışma var bugün 19 bugünde olcak inş
akıntımda pazar yani 15 ıncı gün geldi (yoğundu) bide 17 nci gün geldi![]()
canım 17.gün gibi duruyor...çalışmalarda iyi olmuş...15. veya 16.günde de olsaymış süper diyecektim...yarında ateşin yüksek çıkarsa hemen progestan başla güzelim...3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gözden kaçmıştırdurucumm yorum yaparmısın sende rica etsem
10-14-17- çalışma var bugün 19 bugünde olcak inş
akıntımda pazar yani 15 ıncı gün geldi (yoğundu) bide 17 nci gün geldi![]()
hımmm şimdi anladım canım benim...cok tesekkur ederim canim simdi icim biraz daha rahat Allah razi olsun.
canim ben yurtdisindayim normal hastaneler boyle yava ilerliyor prosedurleri. ozel hastaneleride kan testi icin aradik ve yaklasik 400 £ (1000 tl ye yakin) bi miktar istediler. yani ozle hastanelrin pahali oldugunu biliyorduk ama bunu hic ummamistik.o yuzden yaptiramadim. benim kendi doktorum var hem ozle hem fiyati uygun ama onun muayneanesinde tabi sadece ultrason yaptirilabiliyor. O doktorumda 5. haftadan once gelme dedi. Yani turkiyede olsam bunlari yasamazdim ama. ne yapayim mecbur kaldim. bende sabirla bekliyorum.
canım 17.gün gibi duruyor...çalışmalarda iyi olmuş...15. veya 16.günde de olsaymış süper diyecektim...yarında ateşin yüksek çıkarsa hemen progestan başla güzelim...
yok kaçmamıştır canım...olmadı ya 15-16 da tüh kaçırdımmı :26::26::26::26::26::26::26:
dr zaten porgestan 100 lük verdi 3 sefer alıyorum başladım ama ateşimde değişim yok etkilemiyoda bu ilaç çünki 15 nci günden beri içiyorum
inş sağlıklı gebelik olur allahım herkese nasıp etsin![]()