• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 41 yaşındayım hipofiz adenomu ameliyatı oldum 11 yıl önce son iki aya kadar 28 günlük peryotlarla oluyordum ama 2 aydı aynı günde oldum 19 unda bu ayda 3 gün ileri attı menopzamı giriyorum bekarım ve bebeğim yok menopz için yapılan testler ne kadar zamanı belli ediyor yani tahlil yaptırdığımdan sonra tekrar ne zmaan yaptırmalıym acil cevap kızlar

[arkadaşlar aranıza yeni katıldım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 41 yaşındayım hipofiz adenomu ameliyatı oldum 11 yıl önce son iki aya kadar 28 günlük peryotlarla oluyordum ama 2 aydı aynı günde oldum 19 unda bu ayda 3 gün ileri attı menopzamı giriyorum bekarım ve bebeğim yok menopz için yapılan testler ne kadar zamanı belli ediyor yani tahlil yaptırdığımdan sonra tekrar ne zmaan yaptırmalıym acil cevap kızlar

günler değişebilir o çok sorun değil de unutma ki geçen ay 28 çektiği için iki ay da aynı günlere denk gelmesi lazımdı zaten.bu menopoz belirtisi deildir,o çok farklı şeyler yaşatıor merak etme.

cara yazdıklarmı görmedin diye düşünüp tekrar yazıorum bence bugün yarın ve diğer günün sabahı çalışın derim hrnüz olmamış ovulasyonun.

eder eder...hamile kalsan bile devam eder o ağrılar

Ben önceki aylarda ovulasyon ağrısını çekiyordum. Bu ay kasık ağrım olmadı ovulasyon vakitlerinde. Ateşimle anladım ovulasyonun gerçekleştiğini ve 23.günümde de progesteron testiyle teyit etmiş olduk. 27.gün kasık ağrılarım başladı. Adet sancısına benzer ama daha yoğun ve bazen kramp şeklinde... Şimdi de devam ediyor ara ara. Adetim geliyor diye korkuyorum. :18: İnşallah hamileliğin ağrılarıdır bunlar. Adetim Kasım'ın sonuna kadar gelmesin lütfen. :16:

Bu arada kızlar bu ay çalışmalardan sonra ben 50 dakika falan sonra duşa girdim. Her ay sabaha kadar bekliyordum, hiç kalkmıyordum. Bu ay nedensen buna dikkat etmedim. Pko teşhisi konulduğu için demoralize olmuştum sanırım. Kendime eziyet etmek istemedim sanırım. Kalktım duşumu aldım ve yastık da koymadım bir çok kere. Önceki aylarda mutlaka yastık koyuyordum. O günlerde de aklımdan geçmişti, bu ay bu kadar özen göstermeden hamile kalırsam inşallah, önceki aylarda çektiğim eziyetlere yazık diyerek gülmüştüm. Biraz da beklentisiz söylemiştim bunu. Zira pkolu olduğumu söylemişlerdi ve daha sonra da eşimin morfolojisi kötü çıkmıştı. Yani belki de çok uğraşmadığımız, şartları zorlamadığımız, tevekkülü en çok yaşadığımız vakitlerde Rabbim bizlere umduklarımızı veriyor. Çünkü herşey O'nun elinde. Kendinizi yormayın diye yazdım bunları. Elbette elinizden geleni yapın, ama kendinize eziyet edecek derecede sıkmayın. İnşallah hepimiz gönüllerimizin muradına kavuşacağız Allah'ın izniyle.

:16::16:

benim şanssızlığım siklusun kısa sürmesi.adetten hemen sonra yumurtlamamı olurmuş ya:50:

caraaaaaaaa

cara yazdıklarmı görmedin diye düşünüp tekrar yazıorum bence bugün yarın ve diğer günün sabahı çalışın derim hrnüz olmamış ovulasyonun.

günler değişebilir o çok sorun değil de unutma ki geçen ay 28 çektiği için iki ay da aynı günlere denk gelmesi lazımdı zaten.bu menopoz belirtisi deildir,o çok farklı şeyler yaşatıor merak etme.

canım benim ya evet görmedim.şimdi bu mesajı görünce nasıl atladım görsen kalbim küt küt atıyor.canım benim sağol ya umarım bu ay tutturabilirim ne olur dua edin arkadaşlar

yarın sabah ilk uçakla ankaraya gidiyorum
orda büyük ihtimalle giremem nete
eger bu ay bebek olmazsa ve rabbim nasip ederde kısa sürede işlerimi halledebilirsem
nisanda aşılama yaptırıp öyle dönücem
dualarınızı eksik etmeyin olur mu
hepinizi çok öpüyor bol hamişli aylar diliyorum
:16::16::16::16:

cara henüz kaçan bişey yok,bence bugün yarın ve ateşine göre diğer günün sabahı çalışın derim,bize doktor bu şekilde gün belirlemişti,tam zamanı yani :)

bekleyiş tekrar yazıorum gözün aydın çok sevindim ,testi çok geç yaptırdığını değerinden anlayabilirsin :)

bu yoğunlukta buraya gelip bizlere yardım ediyorsun ya Allah ne muradın varsa versin..

eger bu ay bebek olmazsa ve rabbim nasip ederde kısa sürede işlerimi halledebilirsem

iyi yolculuklar canım.inş bu ay hamiş olursun da gerek kalmaz aşılamaya,olmazsa da hakkında hayırlısı..
Rabbim dileğen herkese versin inş..

Canım güle güle git. Güzel haberlerle dön inşallah. Allah gönlünün muradını versin en kısa zamanda. Ben de çok öpüyorum seni canım. İyi yolculuklar.:80:

ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)

Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)

benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)

bu yoğunlukta buraya gelip bizlere yardım ediyorsun ya Allah ne muradın varsa versin..

ben burda çoğu kişyle muhabbet etmedim ama takip ediorum ,çok gerek gördüğümde ve vaktim olduğunda yazıorum zaten,siz sevindiğinizde ben de seviniorum inanın,dualrımda her zaman varsınız,buraya eskiden gelen ama yazmayan birçok arkadaşıma bile hala dua ediorum,sonuçta biz de geçtik bu yoldan ,Rabbim sizlerin de muradını inşallah tez zamanda hayırlısıyla versin Amiinnn :)

ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)

Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)

benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)

canım sürekli aynı zaman da aksilik çıkınca evet ümitsizliğe kapılıyorum.Klomeni ilk kez bu ay doktorum verdi inş bana da senin gibi iki bebek getirir..
benim de bu ay satım 16 mart inş aynı şeyleri yaşarım ben de senin gibi..

inş böyle güzel rüya görmeye devam edersin:)

ben burda çoğu kişyle muhabbet etmedim ama takip ediorum ,çok gerek gördüğümde ve vaktim olduğunda yazıorum zaten,siz sevindiğinizde ben de seviniorum inanın,dualrımda her zaman varsınız,buraya eskiden gelen ama yazmayan birçok arkadaşıma bile hala dua ediorum,sonuçta biz de geçtik bu yoldan ,Rabbim sizlerin de muradını inşallah tez zamanda hayırlısıyla versin Amiinnn :)

Allah senden razı olsun..üç meleğinede sağlıklı uzun ömür versin inş tabi sana ve bütün ailene..

Back
X